autoveikali » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » autoveikali

Lapas: [1] 2 3
autoveikali ( 4311 )
yorenz

114 ziņas

PM

Esmu chrysler īpašnieks tik 1 gadu,bet tik daudz nepatīkamu pārsteigumu jau piedzīvots...
Mašīnīte pati ļoti apmierina,bet nedomāju ka tādas problēmas ir iegādāties primitīvas lietas kā spuldzīti vai drošinātāju.uz ceļiem ir tik daudz amerikāņu auto ka nevajadzētu būt mūsdienās problēmai iegādāties ejošāspreces.bieži pa komandējumiem sanāk dauzīties, kādos tik autoveikalos neesmu iegriezies atbilde viena mēs tik Eiropas autoceļa tirgojam.sviests pilnīgāka.pat Ludzā vienā kioskā izmēra bodē bij tik ne tādas ampērāžas kā man vajadzēja.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

yorenz: "Esmu chrysler īpašnieks tik 1 gadu,bet tik daudz nepatīkamu pārsteigumu jau piedzīvots...
Mašīnīte pati ļoti apmierina,bet nedomāju ka tādas problēmas ir iegādāties primitīvas lietas kā spuldzīti vai drošinātāju.uz ceļiem ir tik daudz amerikāņu auto ka nevajadzētu būt mūsdienās problēmai iegādāties ejošāspreces.bieži pa komandējumiem sanāk dauzīties, kādos tik autoveikalos neesmu iegriezies atbilde viena mēs tik Eiropas autoceļa tirgojam.sviests pilnīgāka.pat Ludzā vienā kioskā izmēra bodē bij tik ne tādas ampērāžas kā man vajadzēja.
"
ieteiktu apmeklēt Jāņa Rozes grāmatnīcu, tur var dabūt gramatikas mācīblīdzekļus

spuldzes visas ir dabūnamas Rīgā, Hella's veikalā. tie kantainie drošinātāji arī tur ir manīti. bet par 6 gadiem kopš ir Chrysler, nevienu drošinātāju neesmu mainijis.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

Nu ārpusRīgas ir zināma problēma ar USA lampiņu dabūšana (arī visa cita veida rezerves daļas), bet priekš tam ir internetveikali, kas savu preci piegādās vai nu paši, vai ar kurjeru. Un internetā nopirktās lietas būs LĒTĀKAS, kā uz vietas pasūtot mazpilsētas autoveikalā. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

kuklandex

286 ziņas

PM

nu nezinu nezinu pa kurieni tu tais komandējumos esi braukājis, katrā ziņā man Liepājā 7 gadu garumā ir bijušas labi ja dažas lietas ko uz vietas nevar dabūt, un vēlākais nākamā dienā prece jau ir dabūjama.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

yorenz

114 ziņas

PM

PASSATizhi: " ieteiktu apmeklēt Jāņa Rozes grāmatnīcu, tur var dabūt gramatikas mācīblīdzekļus

spuldzes visas ir dabūnamas Rīgā, Hella's veikalā. tie kantainie drošinātāji arī tur ir manīti. bet par 6 gadiem kopš ir Chrysler, nevienu drošinātāju neesmu mainijis."

Atbildēt uz šo ziņu
yorenz

114 ziņas

PM

Kā jau Jānis rakstīja ārpus Rīgas ir zināmas problēmas. Šobrīd esmu apbraukājis plato galu,tas tā rīdziniekiem kas domā ka Lv ir tikai Rīgā.ja nav grūti tad iemetiet linku kur E-veikalā iepērkaties. Paldies par sapratni.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

yorenz: "Kā jau Jānis rakstīja ārpus Rīgas ir zināmas problēmas. Šobrīd esmu apbraukājis plato galu,tas tā rīdziniekiem kas domā ka Lv ir tikai Rīgā.ja nav grūti tad iemetiet linku kur E-veikalā iepērkaties. Paldies par sapratni. "
ebay. ir pilnīgi viss ko sirds kāro. pat piepūšamas sievietes

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja pareizi saprotu, spuldzes amerikāņiem ir HB4, tad šeit.

Ceru, manam Eiropas Voyagerim ir parastie drošinātāji. Septiņu gadu laikā neesmu nevienu nomainījis.

1998.g. CV 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Izkratiet sirdi » autoveikali
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online