KM attīšana - nesmukums no voyager club » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » KM attīšana - nesmukums no voyager club

Lapas: 1 [2] 3
KM attīšana - nesmukums no voyager club ( 5264 )
janni

716 ziņas

PM

Mēģina jau izskaust to kruķīšanas biznesu, bet nesanāk nevienam.
Un ja tu zini ka spidometrs ir koriģēts, tad prasi nomest cenu. Ja nē, tad meklē citu autiņu.
Bizness ir un paliek bizness. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

KristapsK

8 ziņas

PM

Protams, bizness ir un paliek, bet škrobe ir par to ka tāds populārs un atpazīstams klubs to dara.... Ja tas būtu kāds rumbulas placis, tad man būtu pilnīgi pie kājas, bet šeit. Man cerību ar ieviesa tik tas ka šis ir klubs un būs viss pa godīgo, bet kļūdījos, žel. Būs vien auto jāmeklē ārpus lv

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Arī ārpus LV vari sastapt šo sērgu. Kādēļ domā ka tikai LV groza km rādījumu?

Un nejauc voyager lietotājus ar tirgotājiem. Tirgotājiem savi stiķi, lietotājiem savi. Forumā pa lielam grozās lietotāji un šeit tev palīdzēs ar atvērtu sirdi un katrs pēc savām spējām un pieredzes.

Lai veicas pareizā auto meklējumos un kad sameklēsi welcome back uz forumu

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

KristapsK

8 ziņas

PM

Es laikam esmu stulbs vai kā citādi ērmīgs, bet uzskatu tā, ja reiz nes tik spēcīgu vārdu kā šai gadījumā voyagerclub, tad manubrāt visam jābūt godīgi lai nebojātu savu slavu, reputāciju utt..

To ka griež visi tas ir skaidrs, bet ja to dara tik uzkrītoši tas gan ir nepatīkami un vēlreiz uzsvēršu ka tirgo tādi cilvēki kā voyager club īpašnieki!

Tīri teorētiski.... tu nopērc auto, iestājies klubā, braukā pa līdzi uz pasākumiem, sadraudējies ar cilvēkiem, tai skaitā arī īpašniekiem, pārdevējiem un pēc brīža atklāj ka Tevi ir šādi apčakarējuši. (šteit vaļa katra paša fantāijai kā justos)

Rumbulā tas būtu ok un vilšānās nebūtu.... jo tur visas mašīnas ir TOĻKA ŠTO IZ GERMAŅIJI, ORIGINAĻNIJ PROBEG, I ŅE BITAJA! Tik liekot kaut krāsas biezuma mērītāju un būsi šokā.... vismaz 70% autiņi ir sisti no vienas vietas... kaut saka ņēbitij!

Un paldies, arī es ceru ka izdosies to īsto atrast... zinu tik vienu ka tas būs voyager.
Iespējams arī biju atradis, bet pēc šādas šmucības .............

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Voyagercluba placis kā reizi atrodas Rumbulā.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ezis2

1676 ziņas

PM

Rumbula jau nav raaditaajs jo piemeram manejais ari staveja rumbula, placi bet konkretajam tirgonim nebijja nekada sakara ar manu auto jo vins tur tika atstats veinkarsi uz komisiju un tirgioja vinu man pazistams cilveks kas tani laika nodarboajs ar auto vesanu no ASV

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

janni

716 ziņas

PM

Par placi Rumbulā - bija domāts kā joks.
Kamēr būs iespējas grozīt km, tauta to izmantos. Iemesls pa lielam ir viens - maksimāli dārgi nogrūst auto.
Lietots auto IR laimes spēle - var paveikties un var nepaveikties.
Negribi tādas problēmas - pērc auto no salona (lai gan ir dzirdēti arī stāsti par tiem).

Atbildēt uz šo ziņu

---

Bango

974 ziņas

PM

Diemžēl šim auto tika mainīts vadības bloks,un atvaino ka nepagriezu uz priekšu lai atbilstu rādītāji,pat neiespringu uz to,jo pa tiesi pērkot auto pa 2.eur neviens nepievērš uzmanību noskrējienam,iepriekšējo townu pārdevu ar 310000 jūdzēm noskrējienu un pat bij ļoti sakarīgs auto.
Šim auto uztaisīju apkopi gāzei pa 90.ls Kondicioniers strādā un visas elektrības arī!!!Eļļas filtri sveces jaunas.gultņi negaudo,pusasis nekrakšķ un amīši arī labi,šarenes,bukses pirms apskates samainītas. Un cenu zemāku arī nelaidīšu jo man viņu par brīvu neviens nav iedevis.
Pilnīgi visiem klientiem saku lai pērk auto no Vācijas ka viņš mūsu ceļus nav redzējis un ar kārtu labāks būs,vienīgais ka ceļš un reģistrācija jau izmaksās 1000.ls+ gāze 450.ls + sakarīgs auto 1000.eur viss maz un vienozīmīgi tāpat vēl kaut kas būs jāiegulda.
Bet tur jau tā lieta ka mūsu tirgus ir tā sačakarēts ka vecāku pa 2008.gadu neatmaksājas vilkt iekšā,jo pa tādām naudām viņš te nevienam nebūs vajadzīgs:(

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Izkratiet sirdi » KM attīšana - nesmukums no voyager club
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online