Cik saprotu Voyager club ir domāts mārketingam » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Cik saprotu Voyager club ir domāts mārketingam

Lapas: [1] 2
Cik saprotu Voyager club ir domāts mārketingam ( 3229 )
proffesors

4 ziņas

PM

Piereģistrējos lai palasītu pieredzi par Voyager knifiņiem, ko katrs īpašnieks ir remontējis, bet neka-tikai problēmas bet ne risinājumu.Cik noprotu šo portālu uztur autoserviss.Palasīju forumu-visiem problēmas bet risinājumu nav-tātad kāds risinājumu komentus svītro.Pie tam neuzskatu ka man par dažu skrūvīšu, ko pats māku, skrūvēšanu kādam būtu jāmaksā.Klubi ir priekš tam lai mūs biedrus netaisītu par lohiem

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Cenzūra šeit īpaši nav un arī kluba serviss īpaši nereklamējas. Forums ir tāds ar līkiem pirkstiem kodēts, tāpēc nav pārskatāms.
Problēmas ir visiem, tikai risinājumi šeit reti kad parādās - ģimenes cilvēkiem nav laika skrūvēties, priekš tam ir servisi.
Bet galugalā, bizness ir un paliek bizness.

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Domāju, Tev radies maldīgs priekšstats par ziņu dzēšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pats klubs man ar šķiet tik bizness vien ir. bet forums ir mazinformatīvs dēļ vidēja voy īpašnieka vecuma onkas visi aizņemti un tik tiešām šamiem nav laika internātam

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JurisB

179 ziņas

PM

PASSATizhi: "pats klubs man ar šķiet tik bizness vien ir. bet forums ir mazinformatīvs dēļ vidēja voy īpašnieka vecuma onkas visi aizņemti un tik tiešām šamiem nav laika internātam "

Es, piemēram, nemaz neesmu Onka, bet slinkuma vārdā tapat pats skrūvēju ļoti reti... Tāpēc varu nosaukt problēmas, kas man bijušas, bet ne risinājumu, kā to servisā saremontēja.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

proffesors

4 ziņas

PM

Tad priekš kam tāds klubs ir vajadzīgs?! Manam Grandam elektriskie spoguļi dzīvo kā grib, nu arī domāju pasmelties domu graudus, bet nekā.Cik saprotu tā ir slimība bet zāles neviens nedod, līdz ar to principiāli nopirkšu šrotā spoguli un izjaukšu un šeit nopublicēšu kā to problēmu savām rokām risināt, jo uzskatu ka ja rokas aug no pareizās vietas, tad nav ko Pēterim servisā maksāt par to ko pats ielas apstākļos var izdarīt.Savus auto iespējas robežās vienmāer pats esmu skrūvējis-cik atļauj apstākļi.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

proffesors: "Tad priekš kam tāds klubs ir vajadzīgs?! Manam Grandam elektriskie spoguļi dzīvo kā grib, nu arī domāju pasmelties domu graudus, bet nekā.Cik saprotu tā ir slimība bet zāles neviens nedod, līdz ar to principiāli nopirkšu šrotā spoguli un izjaukšu un šeit nopublicēšu kā to problēmu savām rokām risināt, jo uzskatu ka ja rokas aug no pareizās vietas, tad nav ko Pēterim servisā maksāt par to ko pats ielas apstākļos var izdarīt.Savus auto iespējas robežās vienmāer pats esmu skrūvējis-cik atļauj apstākļi."

Būtu ļoti pateicīgs par spoguļiem! Manējam labais ar dzīvo savu dzīvi.

Es gan ieteiktu nejaukt klubu ar forumumu. Klubs dzīvo savu dzīvi - draudzējas, brauc izbraucienos un ganjau vēl k-ko (neesmu biedrs), bet forumā visādi nebiedri grib uzzināt info "na haļavu".

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

proffesors

4 ziņas

PM

JurisB: "
Būtu ļoti pateicīgs par spoguļiem! Manējam labais ar dzīvo savu dzīvi.

Es gan ieteiktu nejaukt klubu ar forumumu. Klubs dzīvo savu dzīvi - draudzējas, brauc izbraucienos un ganjau vēl k-ko (neesmu biedrs), bet forumā visādi nebiedri grib uzzināt info "na haļavu". "

Parunājos ar cilvēku kas ir jaucis to spoguli ārā un mēģinājis to remontēt.Un štelle ir tāda, ka tāda problēma ar el spoguļiem notiek tad kad viņš tiek atlocīts uz otru pusi un tiek bojāts alumīnija zobratiņš, plus mūsu sālītie ceļi kas bojā alumīniju.Risinājums optimāls ir mainīt spoguli, jo defekta novēršana nekalpo ilgāk par pus gadu pie normālas spoguļa lietošanas.Protams ka nekā nav tāda ko nevarētu saremontēt, vienīgi jautājums cik izmaksās jauna zobratiņa frēzēšana un vai tas atmaksāsies vienam auto

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » Cik saprotu Voyager club ir domāts mārketingam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online