Fantazija,racionalitate un laimigas beigas! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Fantazija,racionalitate un laimigas beigas!

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Fantazija,racionalitate un laimigas beigas! ( 10312 )
Kvatra

746 ziņas

PM

imbis"]pakaļēji: "

Tikai tie amortizatori ies labi ja paaris meeneshus

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

A Plazas žiguļu sportinieki cik ilgi ies? :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Kvatra

746 ziņas

PM

bumbieris"]A: "

Man vecajam busam nogaaaja ~ 4 meneshus Iisajam dzjerim varbuut tureetu, garajam taa pashvaki ir, it seviski ja biezji ar pilnu braukaa

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nosprāga blakussēdētāja elektriskais logs. Rāmavas šrotā visa uzparikte 40Ls, motorīts 20Ls. Izrādījās beigušās oglītes. Paņēmu no sprāgušas opeļa ģeneratora "tabletes" un izslīpēju. Viena plakne tikai uz smilšpapīra, divas ar vīlīti. Tad vēl garumā un liekums. Darbs 2h + durvju izjaukšana, salikšana. Nu jau 2 mēn. rullē. Vēl domāju, ka šie motori- logu tīrītāji, logi varētu būt vienādi- stipri līdzīgi izskatās.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Tagad man ir 3.3 benzins,nu jauda gan ir jutamaka krietni,tacu par automatu neesmu sapnjojis nekad!!Ta-teikt,pagaidu variants.Vai tiesam ta karba ir tik trausla?
Dizelja izputeju pieliku,-pusstunda metinasanas darbinji(mazinji) un viss kartibaa! Bez katalizatora!! Tagad ruuc ari ka-jau 3.3 l motoritis-patikami kaa tas saskan ar jaudu!!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

ANTishoX

143 ziņas

PM

starpcitu-plazas amisi(vismaz pirms 4 gadiem pirktie)ir labi,jo:pec apt.200 000 km.nobraukuma prieksejo nolietojums varetu but 50-60%,savukart pakaljejiem-ne vairak par 50%.Ja es izdomasu cilvecigu risinajumu kaa piestiprinat nesabojajot, atbalsta gultnja korpusu,noteikti njemsu atkal PLAZAS amort.Sobrid tie ir apskatami pie manis nonjemta stavokli-ja kadam tas interesee!

Atbildēt uz šo ziņu

ANTishoX

143 ziņas

PM

Nu-taa , :shock: -uzrikosu nelielu konkursinju uz pareizako atbildi!Iespejams vilksies tas lleenam,tacu buus interesanti!!Taatad-nospraga man reiz voyageris-2.5 TD,94*.Motors atteica! Paradijas lielaki apgriezieni(10 sek.),neliela metaliska cirkstosi-berzosa skanja i cauri ar to bija! Pirmajai reizei pateiksu ka karba ir vesela!Ludzu Juusu secinajumus un jautajumus!!Voyageri esmu izjaucis un salicis pa plauktiem gandriz pilnibaa-atlicis nedaudz darba pie motora,tadelj interesanti ir arii man! Nu tad-aizziet.....

Atbildēt uz šo ziņu

wizard

654 ziņas

PM

Degvielas sūkņa pievads!
Nedaudz lielakie apgriezieni liecina par degvielas padeves partraukumu.
Nu un tas skaņas.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Izkratiet sirdi » Fantazija,racionalitate un laimigas beigas!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online