Fantazija,racionalitate un laimigas beigas! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Fantazija,racionalitate un laimigas beigas!

Lapas: [1] 2 3 4 5 6
Fantazija,racionalitate un laimigas beigas! ( 10310 )
ANTishoX

143 ziņas

PM

Cilveki sudzas par amort.cenam,lodbalsti-lidz 50.-ls,termostats dizelim-dargs,es ieliku Nivas-jaunu-7.-ls,iet jau 2gadus,lodbalstus ieliku restauretus-laikam 20.-ls gab-pievelkamus!Aizmug. bremzes-es izmetu araa visus cikstosos lorinjus,1reizi pa 3 menesiem pievelku-kalodkas kadus 50 000 drosi tur,mazaa atsperite gan jauna jaieliek!Dizeljiem-karba! Maneja grabeja no pasa sakta gala-esmu salejis daudz molilatus ,keramiku(1)-stipri sagazot sanis karba saleju daudz sis mantas-rezultata 120 000 esmu nobraucis ,un ta grabesana nav stipraka palikusi!Bez stab. stienja jau 2 rezes tehnisko esmu izgajis!!!Izputeju NOVUM pa normalam naudinjam veci uzmetina-rezonatoru-pak.bunduli man pa 25 ls uztaisija!U. t.t. Velak turpinasu!!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

ANTishoX

143 ziņas

PM

Sveiciens visiem voyager-miljiem! Atzistu-praktiska masina,tacu daljas....Viss jareizina reiz 3 vismaz salidzinot ar kadu 10-gadigu vieglo! Aicinu cilvekus neskopoties ar savu izdomu augliem,ka esat tikusi gala ar tehniskam kibeleem-PA LEETO t.i.-palienejod kaut-ko no citas markas autinja,
kaut-
ko apejot,sametinot,izvirpojot,vai vienkarsi-izmetot araa! :idea: :?: :o

Atbildēt uz šo ziņu

Kvatra

746 ziņas

PM

Kaadas daljas tev interesee? Manupraat cenas ir taadas pashas kaa 20 gadiigam audi

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Peedeejo reizi pirkstus un sharniirus pa kaadi 20-25 gabalaa pirku, pirms tam atjaunoju, taa ka nav tik traki, atsaites 9ls, amiishi gan padaargi, bet nu tiem jau jaatur lielaa masa Daljas peerku ceesiis vieteejaa servii, kur siksnas un paareejie lori sanaak diezgan leetaak nekaa ieksh atlasa un amerikas auto, kaarbas elljas filtrs visleetaakais ir ieksh chrysler centra - 7ls laikam bij, taapat arii kaarbas ellja turpt leetaak sanaak Kolodkas ar ceesiis peerku Briks-F autoservii.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

tas bija mans teksts!!

Atbildēt uz šo ziņu

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir 94" parasts(pliks)dizelis un no iegades briza esmu pierakstijis visus izdevumus.Rezultata sanak ka 1km. man izmaksa 9 sant.t.i.-3.5-rez.daljas+apdr. =tehn.apsk., un5.5 sant.-Nestes degviela.Tagad varbut sanak ari visi 10 sani!! Ikdienaa-nedeljaa sanak 200 km.vilkt 2-tonnigu piekabi,pagajuso gad ari salona esmu licis vel papildus kadus350 kg.To visu es valkaju pa lauku celjiemasfaltu-50:50!!Tatad gribu velreiz tik atzit-voyagers-vienkarsa salikumaa,turklat-vecais(kantainais) ir izturigs!!
Motoram gan ir trukumi.Kadas 4 reizes ir nacies likt vieta bidstieni(celjaa),tacu tas prasa tik pusstundu laika!Esmu ieskruvejis jaunu,resnaku vitni spilku-kas tur rokerus.Veco vienkarsi rava araa-lidz izrava!! Tagad man muzigi lidz ir visadi strumi un dazas rez.d.-drosak jutos celjaa,jo masina man strada katru dienu.Protams ka dargais degv.filtrs ari man ir nomainits pret leto(4.-ls)opelja-elektrisko,papildus vel ieliku otru-paraleli-lai ziema drosak!!

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Vai neviens negrib padalities ar savu pieredzi!? Neticu ka JUUS taa vienkarsi atdodat autinu servii vai ari perkat Centra vai Amerikas Auto visu ko meistars sarakstijis vien-nopusoties par cenam?!
Pirmaja gada-kad tikko ka nopirku Voy,nevareju atlauties iztikt bez masinas,tadelj uzreiz iebraucu Centraa,jo bija steidzigi jamaina lodbalsts.Nomainija-apt.-54.-ls+darbs!Pec kadiem 8 menesiem mainiju atkal,jo kads labs meistars-Peteris(Elksniem aizmuguree) pateica,ka sie nemaz nav sasmerejusi to s__u!!Butiba ta bija vieniga negativa pieredze pie Vinjiem par darbu,tacu tas bija tas viens piliens darvas medus kruzee!
Ari pie Amerikas A.-pirktais lodbalsts par 35.-ls ilgak par gadu neiztureja.Tagad-meginu restauretos! Vairak ka pusgadu jau ir iztureti godam!!
Kad man nojuka kvelsvecu relejs,es to uzreiz nepamaniju.Izradijas ka strava uz svecem ir bijusi nepartraukta,lidz ar to nodedzinaju uzreiz 2 sveces.Vai es uzreiz skreju pec cita-b/u,vai darga-jauna?Nee vechi,ievilku vadus salona,pieliku kartigu sledzi(ar iegremdejamu pogu),drosinataju un viss kartiba jau gadu!Kadelj-?-lai nebutu jacakaree aizdedzes atslega un visadas slepenas pogas ikreiz kad nodziest ta kvelsvecu signallampinja,bet ar vienu uzsilsanas reizi ir par maz,lai pieskiltu dizeli ziemaa!! Laiks gulet iet,pasacinjas beigas!

Atbildēt uz šo ziņu

vanfan555

84 ziņas

PM

Reiz biju am.a.,prasit ka v8 svecu vadi jaliek?izdrukaja man lakapeli ar cipariem un prasija 15 ls.Biju soka un atteicos no si pakalpojuma.Neko neteiktu ja es tur prasitu golfam shemu,bet sitais bazars attureja mani pirkt no viniem .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6

Forums » Izkratiet sirdi » Fantazija,racionalitate un laimigas beigas!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online