WOYAGER TOWN & COUNTRY ??? » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » WOYAGER TOWN & COUNTRY ???

Lapas: 1 [2] 3 4
WOYAGER TOWN & COUNTRY ??? ( 7185 )
V8

91 ziņas

PM

Arturs: "Tas man ari intreseja, cik aptuveni ed. Man vienkarsi uztrauca lai tas 3.8litrīgais need vismaz divdesmit.

Un man brauksana parsvara ir garie gabali pa štrasi, pa pilsetu mazak."

nu 20 var dabūt ja dikti spolē pa pilsētu ar pedāli grīdā - lielajos salos max14 pilsētā....T&C 99 3,8

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir 3.8 motors un varu teikt, ja pavisam godīgi brauc tas ir uz 90km/st tad var tikt cauri pat ar 8 litriem uz 100km , bet ar gāzi ātrāk par 100km/st nebraucot var iekļauties 12 litros un naudas izteiksmē tas ir kaut kur 3.20 Ls , tad parēķināt cik par to sanāk benzīns. Apmērām 5 litri tākā ir vērts padomāt vai braukt ar konfortu vai ar 1.3 motoru WW Polo vai Golfu. Tiesa degvielas patēriņš bija minēts uz taisnīti , bet vidēji normāli braucot gāzi patērē ap 13.5 litriem , ņemot vērā ka pārvietoties var 7 cilvēki.

Atbildēt uz šo ziņu
winstonsilver

21 ziņas

PM

Ar Opel-zafira 1,9 CDTI arī var pārvietoties septiņi cilvēki, un vidējais dīzeļdegvielas patēriņš ir tikai 6 litri uz 100 km. Tas maksā Ls 3,70. Savukārt pa šoseju patēriņš ir 5 litri dīzeļdegvielas, kas maksā Ls 3,10.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

Kvatra

746 ziņas

PM

Meriva"]Ar: "

Tikai visiem 7-njiem kaajas pie ausiim Nevar zafiru saliidzinaat ar voyageri, pavisam cita klase!

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Tikai visiem 7-njiem kaajas pie ausiim Nevar zafiru saliidzinaat ar voyageri, pavisam cita klase!

vēl piemetīšu.... taksisti zafīru sauc par tumbačku. kājas līdz ausīm un pa ceļu velkas kā invaļidka

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

vksys

359 ziņas

PM

Nu ja runa par Za(E)fīru......Tur vietas nav pat 7-ņiem kaķiem......
Ja nu turkiem vaaczemee ..........Mazs pārvietošanās līdzeklis.......
Sievas brāļa sieva brauc .......mazs augums + 2bērneļi superslaids augums......tad ierūmējas........

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kad klusā rudens vakarā iziet ārā, var dzirdēt kā Zefīra rūsē. Brālis mans nopirka jaunu zefīru, pēc tam pārdeva, kad saprata, kas tas par agregātu un nopirka jaunu džeri un pārdot netaisās.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nevajag nolikt Zafiru, tā ir laba mašīna, pašam bija pirms vojāgera. Protams, stipri mazāka par CGV, trešā rindā sēdošiem ceļi pie deguna, taču ir daži plusi:
+ degvielas patēriņš 15-20% mazāks (dīzelis vs dīzelis)
+ gudrāks borta dators
+ jau 2000 gadā bija grīdā ielokāmi sēdekļi, kamēr vojāgera inženieri to ieviesa tikai 2004g vidū

Bet par topika tēmu - cik saprotu, TOWN&COUNTRY nozīmē arī to, ka mašīna salikta āmerikā, līdz ar to visi amerikāņu jaukumi - spidometrs jūdzēs u.c.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Izkratiet sirdi » WOYAGER TOWN & COUNTRY ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online