WOYAGER TOWN & COUNTRY ??? » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » WOYAGER TOWN & COUNTRY ???

Lapas: 1 2 [3] 4
WOYAGER TOWN & COUNTRY ??? ( 7181 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Spidometrā ir gan jūdzes, gan km. Tas netraucē, kaut km cipariņi ir mazāki. Manuprāt, vienīgais trūkums ir tas, ka radioaparātā iespējams noķert tikai nepāra stacijas, lidz ar to daudzas stacijas nevar dzirdēt. Pārējais viss čikiniekā.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Jā ar to radio tā ir , bet tas NAV galvenais . Galvenais ir komforts VISIEM pasažieriem....neatkarīgi pirmā vai pēdējā rinda .....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kad klusā rudens vakarā iziet ārā, var dzirdēt kā Zefīra rūsē. Bet Opel viņš arī āfrikā ir Opel Teikšu tā. Patēriņam nav nozīmes visu izšķir komforts

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

danilasan, nedomāju, ka tā zafira ir vairāk sarūsējusi, kā tavs T&C00. Katru reizi, staipot smagos CGV sēdekļus, es atceros, cik viegli tās lietas notikās zafirā. A tu vari turpināt skaitīt jūdzes ar savu T&C, nevis kilometrus, kā normāli eiropieši, un arī krāniņu mērīt collās.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es jau negribu tak strīdēties. Cik cilvēku tik viedokļu. Nopērc 05 CGV un nevajadzēs nekur tos sedekļus staipīt. Un kilometri vai jūdzes da kāda starpība? Kompis tāpat rāda kilometrus tā kā ja gribas zināt cik ir no mājas līdz veikalam nu nav nekādu problēmu Un tas tikai tā starp citu, agri vai vēlu visas mašīnas paliek par opeļiem

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

danilasan"]Es: "
Vienīgi starpība ir starp ielokāmajiem džera sēdekļiem un izņemajamiem- komforts ir diegan zudis.Ja garāx gabals jābrauc uz ielokāmajiem beņķiem, tad dibens jūt starpību... Tā man ir teikuši vairāki,kas ir braukuši ar jauno džeri. Un tie nav izlutušie dibeni, bet rūdīti ūdenstūristu dibeni

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Par ko tad strīds ,tās ir dažādas klases, viens ir ar pilnvērtīgām septiņām vietām, otrs ar piecām un vēl divas tā pa jokam :mrgreen:
Ja ir vajadzība pēc ietilpīga auto tad zafira šeit nav konkurents.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Joniic jaunā džera beņķi nav nemaz tik cieti.Varbūt tiem smādētājiem ir kaulaini dibeni .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Izkratiet sirdi » WOYAGER TOWN & COUNTRY ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online