Trešā numura zīme velo turētājiem » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Trešā numura zīme velo turētājiem

Lapas: [1]
Trešā numura zīme velo turētājiem ( 3314 )
pele2

50 ziņas

PM

Laba ziņa vasaras sezonā!
Kaut kur pirms kāda laika lasīju, ka bija jautājums par papildus numura zīmēm velo turētājiem.
Beidzot esmu ticis pie super turētāja, kurš kabinās uz āķa un tam ir papildus apgaismojums un vieta numuram, līdz ar to esmu tiko izgājis šo procedūru.
Viss ir pavisam vienkārši - ja negribās katru reizi pārskrūvēt numurus no mašīnas uz turētāju nemaz nedomājam par supernummuri.lv un plastikāta numuru imitācijām - 5ls (sods būs jāmaksā tik un tā un vēl var iedzīvoties viltotu numuru lietošanā)
Dodamies uz CSDD un 1h laikā esam tikuši pie īstas trešās numura zīmes tikai par 13Ls!!! (šitas der arī ja ir bailes pazaudēt kārtējos plūdos vienu numuru - būs rezerve un nebūs jāizņem jauni numuri, kas ir dārgāks pasākums)
galvenais, lai uzparikte tajā brīdī ir uz mašīnas, jo ir jāveic numuru salīdzināšana.
Tas pats arī attiecas un gadījumiem, kad izmanto jebkuru citu variantu ar velo turētājiem, kas aizsedz numuru un lukturus + gribam būt godīgi un liekam klāt plāksni ar gaismām un numuru.
līdz galam nezinu, kā ir ar paštaisītām uzpariktēm jo man nevienā brīdī nekādi ES papīri turētājam netika prasīti.
tā pat arī ja turētājs tiek lietots uz vairākām mašīnām - nekādu problēmu - pārkabinām uzparikti uz nākošās mašīnas un aiziet reģistrējam

Tāds tas stāsts - ceru, ka noderīga ziņa!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

gachux

246 ziņas

PM

tiesham laba zina ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Trešā numura zīme velo turētājiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online