Programmas, kuras izmantojam telefonos » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Programmas, kuras izmantojam telefonos

Lapas: [1] 2
Programmas, kuras izmantojam telefonos ( 4510 )
Locis

556 ziņas

PM

Sveiki!

Tā kā diezgan bieži visvisādām vajadzībām tiek izmantoti telefoni,
izveidoju topiku, kur varētu padalīties ar info par tām programmiņām/aplikācijām, kuras izmantojam ikdienā! ;)

Pašam man ir tel. ar Android operētājsistēmu.
Un programmiņas, spēles u.c. lietas var atrast : https://market.android.com/ gan maksas, gan bezmaksas.

Par vienu labu programmu jau forumā tika minēts, un tā ir navigācijai -> WAZE

Vēl vienu labu atradu lasot visādos forumos - tas ir video reģistrators - VideoRegPro, ko izmantot braucot (Krievijā ļoti aktuāli visu ierakstīt, jo tur cilviņi spiež naudu uz avāriju rēķina)
Tā gan ir maksas, bet izpētot un salīdzinot ar citām bezmaksas, tomēr nenožēloju Ls 2,63, jo video fiksē gan laiku, gan pārvietošanās atrumu, par koordinātes ja nepieciešams.
Citas (bezmaksas) atskaņojot video, to nepiedāvā..
Ir arī trial versija, kur var izmēģināt to progu ierakstot 20 min. video - VideoReg

Un rakājoties pa to androidmarketu, atradu arī OBD2 skaneru programmas telefonam, bet neesmu vēl izpētījis, ko tās spēj?!
https://market.android.com/search?q=obd2&c=apps

Padalieties ar sev zināmām vai izmantotām programmiņām/aplikācijām!!! 8)

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Ottttto

132 ziņas

PM

Jā, uz WM6 man visbiežak griežas WAZE, ja sanāk būt dziļos laukos kur vai ārvalstīs, tad navigēju ar veco labo tomtom.
Dziļā mežā vēl citreiz palīdz standarta Google maps uz ortofoto.
Vecajam telefonam bija kaut kāda mistiska navigācijas proga, kurai kā fona materiālu apakšā varēja dabūt vecās CCCP armijas topo kartes (varēja pats krāmēt iekšā), nosaukumu diemžēl neatceros.
Laika apstākļiem diezgan precīzs un advancēts ir SPB Weather, prognozes gandrīz vienmēr sakrīt ar reālo. SPB ir arī citi labi softi.
Brīvam laikam un slēpņošanai ir labs GCzII
Tālāk neizplūdīšu, lai citi izpaužas... :

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

janni

716 ziņas

PM

Android:
Navigācija - iGO MayWay
Korķi Rīgā - WAZE
Orientēšanās (bezceļos ar topo kartēm) - OziExplorer
Parkings Rīgā - Riga Parking
Geocaching - c:geo
Piezīmes (sync ar google) - Any.DO
+ daudz visādas ikdienā neizmantojamas programmas + spēlītes..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Gabiz

30 ziņas

PM

Gan es gan sieva lietojam "rūtotus" D.HD uz doto brīdi ar Virtuous Afinity (tagad arī Latviski). Esmu lietojis/testējis Virtuous Unity, CoreDroid, RevolutionHD, u.c.
Ja kādam ir vajadzība, varu palīdzēt norūtot, apstāstīt par customRomiem etc. 8)

Waze (pamatā korķiem, policijai, radariem utt.), Elixir Admin/Widget, Cloud Print, Gtasks, Google Docs (vispār esmu googles "bērns", izmantoju gMail, gTalk, gTasks, gDocs, gMaps, Picasa...), Smooth Calendar, AnySoft Keyboard + Lat, AppBackup, WiFi Syncr, Swedbank IB, Draugiem : ... utt.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 T&C Limited 3.8 B/G

kuklandex

286 ziņas

PM

ceļu policijas patruļas, fotoradari, sastrēgumi un citas ceļu informācijas iegūšanai izmantoju CITY GUIDE, diemžēl maksas produkts, bet ja klausaties TOP RADIO, tad varat šamo dabūt pa brīvu. šajā gadā katru mēnesi 50 licences tiks izdalītas pa brīvu, galvenais laicīgi piezvanīt un pieteikties

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Ikdienā izmantoju WAZE. Ir labs.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

meks

13 ziņas

PM

Varbūt kādu ieinteresēs!Uzstādīju uz ķīniešu navigatoru šo: http://4pna.com/showthread.php?t=7916 caur ELM327 bluetooth adapteri.Notestēju dienu-strādā diezgan precīzi.Domāju labāks par borta datoru.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE 3,3 2000

uldii12345

316 ziņas

PM

arī no ebay pasūtīju ob2 adapteri, ir tāda programma torque uz android, ar to var nolasīt un dzēst kļūdas u. c. Redzēs vai darbojas, tas man aktuāli, jo deg service engine soon. Starp citu, kur dzerim ir ob2 stekeris?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » Programmas, kuras izmantojam telefonos
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online