Forums » Izkratiet sirdi » Janim
| Janim ( 3174 ) | |
|
GGL
|
2011-08-16 11:08:14 |
|
Bango
|
2011-08-16 21:08:05 Es ļoti atvainojos,bet galīgi nebiju domājis un vel jo projām nevaru iedomāties kuri ir GGL ko būtu atstājis bez uzmanības, :cry: |
|
Princesa
|
2011-08-16 23:08:52 Ja mēs būtu pie Jāņa ciemos, tad Tu varētu prasīt lielāku uzmanību,bet mēs bijām kopīgā pasakumā .Un ja Tu pats nemāki iejusties kompānijā tad labāk Tev jāpamaina attieksme,jo viss vienmēr ir bijis ļoti labi.Es ceru ka GGL ir sieviete,jo sievietēm vienmēr ir uzmanības par maz :roll: |
|
Andrejs Si
|
2011-08-17 09:08:07 Bango. Ir daži ieteikumi. Pirmkārt. Pārskati DISCO busa repertuāru. Tas kas skanēja piektdienas naktī galīgi neiederas šāda formāta pasākumos. Otrkārt. Mūzikas skaļums. Vai vajag nakts vidū spēlēt pilnā skaļumā? Ņemot vērā to, ka nākamā ir pasākuma diena un cilvēki grib pirms viņas atpūsties. Un tas nav tikai mans viedoklis, bet arī diezgan starptautisks Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g. |
|
Mr_B8x
|
2011-09-03 00:09:03 1. Princesa nav Jāņa meita 2. Cik cilvēku, tik arī viedokļu par mūzikas gaumi... visiem nekad neizpatikt :!: Bet... kā labi to varēja redzēt, lielākā daļa dejoja un priecājās, tā ka domāju mūzikai nebija ne vainas :wink: 3. Čīkstētāji vienmēr atradīs par ko pasūdzēties... bet tādi, kas pateiktu kaut labu vārdu par paveikto darbu, ko Jānis kluba labā dara (un ne jau peļņas nolūkos, jo cik man ir zināms, praktiski visi pasākumi ir ar mīnusiem ), ir diezgan maz, tā ka cilvēki mīļie, attopaties... novērtējat to, ko viņš mūsu visu labā dara!!! :!: Veiksmi visiem! |
|
Jurčiks
|
2011-09-04 21:09:57 Kapēc lai tāds GGL neparakstītos ar savu īsto vārdu ? GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
| Lapas: [1] | |
Forums » Izkratiet sirdi » Janim