Janim » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Janim

Lapas: [1]
Janim ( 3175 )
GGL

1 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Es ļoti atvainojos,bet galīgi nebiju domājis un vel jo projām nevaru iedomāties kuri ir GGL ko būtu atstājis bez uzmanības, :cry:
Parasti cenšos pievērst uzmanību jauniem kluba biedriem,jo veciem jau būtu pienākums pašiem iejusties un jaunos iekustināt,nevar jau visu uzvelt uz mana kakla
:!:
Kaut kā sākumā visiem patika un cilvēki atpūtās ar pilnu vērienu,izteica priekšlikumus un pateicības,bet tagad izņemot pārmetumus neko citu nedzirdu,protams lielu lomu arī spēlē brālis kurš darba dēļ netiek uz izbraukumiem
:arrow:
Arī dāvaniņu biju uztaisījis Lietuviešiem par kuru samaksāju 32.ls,bet diemžēl no 15 auto pa piečukam iedeva tikai četras mašīnītes,nerunājot par degvielu disco busam :twisted:
Vēl tikai 2 ekskursijas līdz 100.ekskursijai
Un noteikti kaut kas te ir jāmaina,,tādu ekskursiju kur dalības maksa segtu zaudējumus pat neatceros un ik mēneša izbraukumus nevaru atļauties ne es ne Jūs! Lūdzu neskopojieties ar padomiem un idejām lai 100 ekskursija nesanāktu bedzamā :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Princesa

8 ziņas

PM

Ja mēs būtu pie Jāņa ciemos, tad Tu varētu prasīt lielāku uzmanību,bet mēs bijām kopīgā pasakumā .Un ja Tu pats nemāki iejusties kompānijā tad labāk Tev jāpamaina attieksme,jo viss vienmēr ir bijis ļoti labi.Es ceru ka GGL ir sieviete,jo sievietēm vienmēr ir uzmanības par maz :roll: :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

Bango. Ir daži ieteikumi. Pirmkārt. Pārskati DISCO busa repertuāru. Tas kas skanēja piektdienas naktī galīgi neiederas šāda formāta pasākumos. Otrkārt. Mūzikas skaļums. Vai vajag nakts vidū spēlēt pilnā skaļumā? Ņemot vērā to, ka nākamā ir pasākuma diena un cilvēki grib pirms viņas atpūsties. Un tas nav tikai mans viedoklis, bet arī diezgan starptautisks Par to Tu nopelnījies tos skaļruņus uz mašīnām, "dāvana" no Baltkrievijas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Mr_B8x

8 ziņas

PM

1. Princesa nav Jāņa meita

2. Cik cilvēku, tik arī viedokļu par mūzikas gaumi... visiem nekad neizpatikt :!: Bet... kā labi to varēja redzēt, lielākā daļa dejoja un priecājās, tā ka domāju mūzikai nebija ne vainas :wink:
Vai varbūt Jums labāk patika Lietuviešu liktā mūzika nākamajā vakarā? Kur pārsvarā skanēja kādas 20 dziesmas, kuras visu nakti atkārtojās? Un dejoja pārsvarā tikai Lietuvieši.

3. Čīkstētāji vienmēr atradīs par ko pasūdzēties... bet tādi, kas pateiktu kaut labu vārdu par paveikto darbu, ko Jānis kluba labā dara (un ne jau peļņas nolūkos, jo cik man ir zināms, praktiski visi pasākumi ir ar mīnusiem ), ir diezgan maz, tā ka cilvēki mīļie, attopaties... novērtējat to, ko viņš mūsu visu labā dara!!! :!:

Veiksmi visiem!

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Kapēc lai tāds GGL neparakstītos ar savu īsto vārdu ?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Janim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online