TCMotors!! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » TCMotors!!

Lapas: 1 2 3 4 [5]
TCMotors!! ( 10031 )
9977

131 ziņas

PM

Sēdekļiema nav nevainas ;)

Kopš ceturtdienas vakarā vizinos ar jauno Gr.Voyager. Un baigā štelle, ko novērtēju - apsildāmā stūre ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja godīgi, neredzu īpašas jēgas apsildāmajiem sēdekļiem - neeju taču ziemā uz auto peldbiksēs. Labprāt savā auto apsildāmo sēdekļu vietā redzētu apsildāmo stūri.
Stūrēt cimdos ne pārāk patīk.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

da beidz. āda ziemā bez apsildes pirmais solis uz impotenci a bet auduma sedekļi maz kam patīk.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

truberts

21 ziņas

PM

Paturpinot ABS tēmu. Pirms pirku savu TC arī biju aizdzinis uz TC-Motors diagnostiku. Par degošo ABS lampiņu tā arī neko skaidri man nepateica, tikai uz pārdevēja teikto: "nu, tur viens vadiņš vaļā" noteica, ka iespējams tā ir. Tikai nopērkot auto un aizvedot uz servisu savā pilsētā, uzreiz atklājās, ka jāmaina daži devēji - "jauki"... bet nu viss jau kārtībā, jo TC-Motors diagnostikas lapā taču rakstīts, ka iespējami slēptie defekti.

Par sēdekļu apsildi runājot - man sieva piemēram ir starā par šādu iespēju, tāpat kā par dalīto klimatu, jo viņai patīk Āfrikas klimats Pats es sēdekļu apsildi lietoju tikai tad, ka bija lielie mīnusi - un tikko sajūtu siltumu, slēdzu ārā, lai neceptos.. manuprāt ilgstoša apsilde arī impotencei par labu nenāk Stūre, protams, varētu arī būt sildāma, bet nav ne vainas arī ar ādas cimdiem stūrēt - nejūtu lielu starpību.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

BeamerGuru

7 ziņas

PM

dodgec: "
Kur Slokas 152 ir diagnostika?Kartē tādu adresi neatradu???Man ar tieši par ABS jautājums būtu.
"

Check PM!

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Tūninga Daļas
Sniega ķēdes (Aktuāli!)

dodgec

132 ziņas

PM

O!Pats taču varēja ar to aizdedzes atslēgas griešanu pārbaudīt,ko kompis teiks pēc kļudu koda..Veči,kāda tur bija tā secīgā darbība ar aizdedzes atslēgu.Nokopēšu infu un nosevošu failā

Atbildēt uz šo ziņu
dodgec

132 ziņas

PM

Kļūdu kodi un to noteikšana.Atradu.Te saite..http://www.allpar.com/fix/computer-codes.html

Atbildēt uz šo ziņu
wertigo

67 ziņas

PM

dodgec: "Kur Slokas 152 ir diagnostika?Kartē tādu adresi neatradu???Man ar tieši par ABS jautājums būtu."

arī neatradu nekur info par šādu servisu šajā adresē.
Kur tas ir? kādu diagnostiku tur veic?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze)

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Izkratiet sirdi » TCMotors!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online