forums » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » forums

Lapas: [1] 2
forums ( 3204 )
janni

716 ziņas

PM

aga.. un meklētājs ar ir galīgā pakaļā.. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

---

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmmm kads vienreiz savediis to forumu kartibaa? besii araa ka uzraksta textu - piespiezh apstiprinat un vinsh hz kapeec ir izgajis araa no sistemas :/ butu iespeja sen jau butu sataisijis jo parak kaitinoshi

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

zimbrs

137 ziņas

PM

nu jaa pie taa jau es biju pieradis skjiet ka vajag pa jaunu uzlikt phpbb protams vajag migreeties uz jaunaaku versiju ar vecajiem kontiem un postiem

Atbildēt uz šo ziņu

Bango

974 ziņas

PM

Kungi tikai mieru,cik esmu ievērojis kad forumā labi ja desmit kluba biedri apgrozās un klubam no šī pasākuma izņemot pārmetumus jēga nekāda.
Doma atstāt tikai mājas lapu,kur izvietot jaunāko informāciju un galeriju,pat nebūšu apvainojies ja kāds uztaisīs savu forumu bez spamiem un citām kļūmēm kas visus ir jau tik ļoti ZB :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kaa? klapees shito bodi ciet? kur tad mees pamuldesim par dzelzhiem? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kurmis

160 ziņas

PM

Es domāju, ka labāk uztaisīt labu forumu, nekā atstāt tikai mājas lapu. Es piemēram vispār nekad neēsmu lasījis mājas lapu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

zimbrs

137 ziņas

PM

ja kas es varu uztaisiit forumu nav jau nekada lielaa maksla tiem kas no taa kko sajedz

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Bango"]Kungi: "

Neklapē gan ciet. Lai arī gadās pa kādai kļūmei, var pieciest. Ja tas prasa laika un finansiālos ieguldījumus, atstāj visu kā ir.
Jas kāds grib alternatīvu, lai vispirms uztaisa. Varbūt var pārņemt ar visām šā foruma tēmām.
P.S. Spamu neesmu redzējis jau ļoti sen.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » forums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online