Forums » Izkratiet sirdi » Lattelecom and Viasat Vs Cardsharing
| Lattelecom and Viasat Vs Cardsharing ( 11371 ) | |
|
goldie
|
2010-02-01 16:02:16 Sveiki! Bet ne par to ir stāsts... Šobrīd netā izskatu tādu versiju kā cardsharing. Kur nelegālā vai puslīdz legālā veidā var skatīties gan NTV+ , gan Viasat piedāvātos kanālus par pieņemamām cenām ~5LVL/mēnesī. Rodas jautājums: vai kāds no lietotājiem jau lieto manis minēto cardsharing? Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds ko vairāk varēs apstāstīt par šo tēmu! Cerams, ka nevienu neaizvainos, ka es piegružoju sadaļu Izkratīt sirdi un topiks netiks izdzēsts! AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km |
|
janni
|
2010-02-01 18:02:29 Šāres ņemšana manā skatījumā ir pats loģiskākais variants, ja mājās ir patstāvīgais internets (bet ņem vērā, nav interneta nav satelīta). Sākums gan tam pasākumam būs samērā padārgs pasākums, jo ir vajadzīgs specifisks satelīta tjūneris (openbox, dreambox utt), kur lētākais/vienkāršākais ir ap 70Ls. Galviņas un šķīvis attiecīgi tam ko vēlies redzēt.. ;) Šeitvari palasīties vairāk par tā saucamo šāri (medu).. Ja neesi nekāds cipargalva (jo tjūneris pēc tam ir arī jākonfigurē attiecīgam serverim utt), tad ir zēni, kas par samērā normālām naudiņām to visu izdarīs tavā vietā.. --- |
|
kurmis
|
2010-02-01 23:02:09 Es skatos NTV+ ar cardsharing palīdzību. Ņemu no kaimiņu slāviem pa 5 $. Visi iespējamie kanāli. Ar kvalitāti esmu ļoti apmierināts. Dodge Caravan 3.3 02 |
|
goldie
|
2010-02-02 10:02:48 " AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km |
|
kurmis
|
2010-02-02 12:02:55 Labākais variants ir ar Webmoney.Vienbrīd maksāju caur Paypal, bet tad tāda veida maksājums pazuda. Tagad caur liqpay.com. Principā ir jāskatās, kurš maksājums ir izdevīgāks un vieglāk veikt. Dodge Caravan 3.3 02 |
|
ID
|
2010-05-16 18:05:06 Nav jau tik traki ar to pirmo ieguldijumu, atmaksājas pusgada - gada laikā, atkarībā ar ko salīdzina, ja ar NTV cenām, tad laikam kādos 3 mēnešos (pilnā NTV paka sanāk laikam pāri 30 ls oficiāli). Piemēram Lattelecomā tāpat sanāk ieguldīt pusi no SAT komplekta cenas lai varētu skatīties par 4x lielāku cenu 10x mazāku kanālu klāstu. Šārei ir arī citas priekšrocības - nav līgumsaistību, gribu skatos, negribu - neskatos. Turklāt ar šāri var skatīties tādas paketes par kurām oficiāli Latvijā var pat nesapņot. Es pats mājās pastāvīgi turu pieslēgtu viasatu un NTV, dažreiz nopērku Premiere paketi no Astras. Šārei, protams, ir arī savi mīnusi - esi atkarīgs no neta. Nav neta - nav TV. Bezmaksas kanālus protams turpina rādīt, bet nekā jau prātīga bez maksas pa SAT nav, ORT, RTR, Euronews, TV5 Latvia, vēl tur šis tas. Un jāatceras, ka ne tikai tavas neta problēmas ietekmē šāri, problēmas mēdz būt arī "otrā galā" t.i pakalpojuma sniedzējam. Bet kopumā nekā traģiska, nekad neesu palicis bez TV vairāk kā uz piecām minūtēm, te gan es neskaitu tās reizes kad esu aizmirsis samaksāt par netu Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Pifpafs
|
2010-06-16 15:06:36 Esmu dzirdējis, ka ar cardsharing kvalitāte mēdz būt slikta un vajag samērā labu internetu. Legāli tas arī protams nav, ja pieķers - forši nebūs. Nedomāju, ka ir vērts tā čakarēties tagad, kad VIASAT piedāvā savus pakalpojumus pa 3,50Ls mēnesī. |
|
Locis
|
2010-06-16 16:06:06 VIASAT jau nu ir pēdējai, pie kā es ietu..... Totāla anarhija pie viņiem klientu apkalpošanas ziņā! bija Dodge Caravan 3,0l;98. |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Izkratiet sirdi » Lattelecom and Viasat Vs Cardsharing
:?