JAUNGADA APSVEIKUMI 2010 (apkopojuši zēni no BB brokastīm) » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » JAUNGADA APSVEIKUMI 2010 (apkopojuši zēni no BB brokastīm)

Lapas: [1]
JAUNGADA APSVEIKUMI 2010 (apkopojuši zēni no BB brokastīm) ( 2464 )
janni

716 ziņas

PM

[quote]lai tev nākošais gads nav nieks, lai izaug līdz zemei sēklinieks!

tiklīdz mamma neskatās lēksim šonakt ļekatās! - ļekatās un šurpatās kamēr visi lupatās!

Lai kājas vienmēr ira abas Lai tik abas nava labās !

Esmu es apstājies pilnīgā mierā Rokas gar sāniem stāvu Tev preikšā Atnācis pats esmu Tevi nu sveikt Laimīgu jaunogad paskaļi teikt!

Nestaipi Gunāru, neberzē pieri! Vēl vienu gadu lai iztur Tev nieri!

virs Gaujas lai ir debess zila, lai dzīvot tālāk netrūkst sila, tam visam pāri svaiga mīla , kā tiko spiesta sula lētā krogā !

vēlēt gribētu jums visu smagu kālu, krietnu cisu!

prieku, laimi, veselību, jautrību un kunilību! Kunilīgu jums Jauno 2009 gadu - vēlē Domes vīri!

izmet ārā veco kurvi mugurā velc jauno čurvi galvā uzmauc kabaraku padusē liec vāversmaku!

dīvāns kas pie sienas stumts izskatās kā Jaunā gada kukunumts

Lai Jaunā gadā viss Tev sokas- nesvīst kājstarpe un rokas!

Jaunā gadā mutes dot vajag tik līdz četriem... ... pēc tam laiks kāju zābakot un aptaisīt ar getriem

Lai Tev, Rasma, Jaunā gadā laimes daudz, Lai vecais Olafs vienmēr mājās nāk, kad sauc!

Kam uzvesties tev klusi šodien trepjtelpā, Ja konservs tev un šņabis kabatā! Ja esi ģērbies savā brūnā uzvalkā, Ko bez iemesla tu nekad nevalkā!

Nestāvi bēdīgs pie istabas loga, Ja vari stāvēt bēdīgs pie kroga! Pēc tam stāvēt pieturā kluss, Jo aizgājis pēdējais autobuss.

Cimdi, zeķes, zābaciņi, Lai tev jaunā gadā glīti, Pats tu smuks un uzvalciņā, Aprīkots ar kortelīti.

Santehnika čupā? – Štrunts! Alga maza? – Arī Štrunts! Sieva resna?? – Vispār sūds! Vecīt! Tev takš pašam sava kūts!

Trīs lietas, lai tev zāļu skapītī stāv: Asaris, iesnas un palags!

Krāsains lai ir kalendārs Ciemos lai nāk EduardsŠvāns !

Klusi, klusi nemanot, pienācis ir Jaunais gads, Antonam viens jautājums palicis ir uzdodams, Vai solās būt tas gana labs? Vai arī nothing special gads?

Jau degungali sārtojas Un salaveči rindā kārtojas Kaut kur dzirdēta atskaņa Nu tad Laimīgu Jauno gadu!

Šauju raķetes es daudz Sapirku tās baigo kaudz. Nevar redzēt kaudzei galu, Pienes man jau jāņu alu!

Jaunā gadā visiem jums, lai gadās dzīvē parsteigums kā tas šogad gadījās ar mani- apprecēju tanti Zani

Stiprus nervus, labu omu, desām pilnu mugursomu!

Lai prieks un laime apņem Jūs un skrullī nesametas kūss!

Visiem labi zināms fakts- Vērsim patīk dzimumakts.. Lai jūs, mīļie, Jaunais gads, Priekšā ņem kā gribat pats..

Nāc nostājies reku man tepat blakus Gribu Tev jaungadā dāvināt jaku !

Dzintara krelles un murdā daudz līņus, Laimīgi jaunogad ieņemot dvīņus

Tad kad nekrīt baltais sniegs, Lai vēl lielāks svētku prieks, Ja caur griestiem opsa-sā, Iekrīt kaimiņš istabā.

Jaunais gads būs visai lustīgs, Ja būs krāniņš veikls un kustīgs.

Uzkodīsim piparkūku uzēdīsim trekno cūku. gaidīsim tad rītvakar, Jauno gadu arīdzan.

nemazgā vien roku mazgā arī rumpi ej ap egles koku ar nomazgātu rumpi!

tas nekas ka esmu moris tas nekas ka esmu čaks noris bet es toties dziedu viens pats kā viss mūsu psihenes koris

ar Juzefu to bifeli ēdu gardu trifeli lai viņš tagad Jaungadā man atlaides uz masāžām sagādā

kāpēc oša kokā nava garšas ēd tu dienā vai naktī, kad vēlies? tas ir tāpēc ka no jaunā gada viss paliek arvien dārgāks

korejietim garšīgs sunis anglim plūmju pudiņš mēness mērci ieēd lunis bet bolderājietim jādzīvo badā...

vācu savā priekšautā visas plombes izrautās sūtīšu pa pastu kam? draugam savam stomatologam!

somālietis uzmet lūpu bulgāram uz pleca
tā ir forša tautas deja trīssimt gadus veca

kreiso kāju liku katlā kurā vārās deķis spilvens balts un paladziņš nāvoločkā speķis

telefonā saklausīju kaut ko gluži jaunu vai tik tā nav prācečnaja vai tik tas nav Oficiālais Drāmas teātris"

Priekā un bezproblēmainu nākamo gadu!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » JAUNGADA APSVEIKUMI 2010 (apkopojuši zēni no BB brokastīm)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online