Grozījumi likumā » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Grozījumi likumā

Lapas: 1 2 3 [4]
Grozījumi likumā ( 7819 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tieši otrādi, līdz šim nebija jāmaksā:
Likums "Par transportlīdzekļu ikgadējo nodevu"
6.pants. Nodevas maksāšana
(2) Transportlīdzekļa valsts tehniskā apskate, Latvijā agrāk nereģistrēta transportlīdzekļa reģistrācija, īpašnieka maiņas reģistrācija, no uzskaites noņemta transportlīdzekļa atkārtota reģistrācija, kā arī noņemšana no uzskaites netiek veikta, ja nav šajā pantā noteiktajā apmērā samaksāta nodeva par kārtējo gadu.

Noteikumi Nr.75 "Kārtība, kādā iekasē un maksā transportlīdzekļu ikgadējo nodevu un piemēro atbrīvojumus no nodevas maksāšanas un nodevas atlaides"

"8. Nodevu maksā tikai par kārtējo gadu."

Tagad būs jāmaksā:
2. Izteikt 6.panta otro daļu šādā redakcijā:
„(2) Transportlīdzekļa valsts tehnisko apskati, Latvijā agrāk nereģistrēta transportlīdzekļa reģistrāciju, īpašnieka maiņas reģistrāciju, no uzskaites noņemta transportlīdzekļa atkārtotu reģistrāciju, kā arī transportlīdzekļa noņemšanu no uzskaites neveic, ja nav šajā pantā noteiktajā apmērā samaksāta nodeva par kārtējo gadu un arī par iepriekšējiem gadiem gadījumos, kad iepriekšējos gados transportlīdzeklis ir bijis reģistrēts Latvijā.”

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Evalds

11 ziņas

PM

Man gan laikam ir noveicies.
Pērkot Voyageri, tas mistiski tika piereģistrēts kā kravas auto. Tehniskajā apskatē šito piefiksēja un aizsūtija mani uz CSDD, lai pārtaisot apliecību. CSDD pateica ka to izdarīt nevarot, ķipa tā tam būs būt.
Man tagad tā arī paliek, ikgadējā nodeva 52.ls

Atbildēt uz šo ziņu
ikaika

51 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

foxx

589 ziņas

PM

A kā ar šito http://www.apollo.lv/portal/auto/articles/189236

Ja esmu noslēdzis patapinājuma līgumu ar firmu tad būs pa manu auto ar jāmaksā? Un summa nav mazā virs 3500 cm3 — 150 latu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Izkratiet sirdi » Grozījumi likumā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online