TC motors liels fui » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » TC motors liels fui

Lapas: [1] 2
TC motors liels fui ( 4552 )
foxx

589 ziņas

PM

Nesen biju savu veco dīzeļauto aizdzinis uz TC motors lai šie izpīpē un beidzot sataisa manu auto lai varu pārdot, jo sen jau iepirkts jauns un otru nevajag. Viss bija štokos pirmajās sarunās pa telefonu(Ja kāds nezina kas pa šaizēm bija tad var lasīt te) (Ja kāds nezina kas pa šaizēm bija tad var lasīt te) Pirmā priecīgā vēsts, ka ar elektroniku viss štokos un domu par to ka vadības bloks kirdik atmetam. Vaina esot ka nav zobrati pa metkām. Salika vissu pēc grāmatas tad viss iet labi, bet kompis rāda kļūdu, taču ja uzliek kā kompis prasa tad auto raustās un šķauda. Saku večiem lai saliek tā lai iet un to engine lampiņu iznahrenizēšu uz pārdošanu lai nejauc galvu, Taču tad sākās mēsli. TC motors man zvana un saka ka sūknis kirdik un remontu paši neveicot un var piedāvāt tikai jaunu kas protams maksā ap 1,5 k :evil: man jau spēki izsīkuši un pārdevu pa kapeikām to auto prom kam ir vēlme un finanses viņu uzcelt pie dzīvības.
Īsāk sakot man nepielec kā serviss var nokaut man autiņam sūkni paprasīt par remontu 700 latus un autiņu atdod izstumtu sētā :roll: Pieminēsim to ka es ar auto mēnesi atpakaļ izgāju tehnisko apskati oficiāli un ar auto uz servisu aizbraucu ar vienu problēmu, ka neceļ virs 2k :twisted: :twisted: Nezinu kā jums, taču šis starpgadījums ir liels FUI TC motoram. Kautkā neuzticos vairs viņu servisam.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Stāsts ar visai bēdīgām beigām. Iespējams, īsto vainu tā arī mēs neuzzināsim, ja vien jaunie saimnieki nav mūsu foruma lietotāji. Žēl, esmu sekojis šai lietai līdzi kā detektīvseriālam.
It kā jau pilnīgi pietiekama vaina jaudas zudumam bija caurums interkūlerī.
Kādu kļūdu kompjūters izdeva, kad bija viss salikts "pa metkām"?
Patiesībā varētu neko šiem nemaksāt, jo defekts nav novērsts.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Kvatra

746 ziņas

PM

Ja jau tev necēla virs 2tk, tad varbūt sūknis jau pirms tam bija mierā

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

A ko tad šie diagnostikā to uzreiz neuzrādīja?
Vispār interesanti, ja Foxam uz rokas papīrs ar sākotnējas diagnostikas rezultātiem, varētu prasīt, lai visas iekārtas, kas normāli strādājušas uz nodošanas brīdi, tādas būtu arī auto atdodot atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

foxx

589 ziņas

PM

autiņu paņēma kāds Talsu placis, kas sataisīs un tirgos nost. Es jau būtu arī gājis un kašķējies par šo lietu, bet iznāca tā ka jaunais pircējs aizbrauca uz TC un samaksāja par remontu vissu summu un autiņu izņēma ,bet kad zvanīja man tad es pa telefonu sapratu ka jāmaksā tikai 200Ls. Beigās izgāja kā izgāja, tāds nelaimīgs busiņš man gadījās.

Atbildēt uz šo ziņu
jaukums333

23 ziņas

PM

Ja gadījumā, Tavam džerim ķēdinieka vietā bija ielikts zobratu motors,(bija kaut kāda runa par dzinēja maiņu Polijā) mēs Talsos servisā saremontējām, vainīga bija vadības sprausla, bet sūknis bija sačakarēts cenšoties izmainīt iesmidzināšanas momentu, kur un kad diemžēl nepateikšu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

jaukums333 - izklausās, ka Jūs Talsos kaut ko sajēdzat no dīzeļiem. Varbūt ielieciet šeit savu kontaktinformāciju.
Vadības sprausla - tas ir pirmais smidzinātājs, kuram pienāk papildus vadiņš ? Sūkni nācās mainīt, vai varēja salabot?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

jaukums333

23 ziņas

PM

Jā, mēs Talsos remontējam dīzeļus. Sprausla ar vadu ir vadības vai elektroniskā vai kā nu kur to sauc, šinī gadījumā sūknis palika tas pats.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » TC motors liels fui
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online