Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !
| Anegdotes ! ( 27046 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-10-15 19:10:49 Vīriešu žurnālam atsūtīts šāds steidzams lasītāja jautājums: «Man vajadzīgs padoms. Jau iepriekš pateicos. Pirms kāda laika es sāku turēt aizdomās sievu, ka viņa laiž pa kreisi. Viss kā parasti: ja zvana tālrunis un pieeju es, otrā galā noliek klausuli. Viņa sākusi bieži satikties ar «draudzenēm». Kad prasu, ar ko tieši, viņa atbild, ka es tāpat viņas nepazīstot. Es vienmēr gaidu taksometru, ar ko viņa atbrauc mājās, bet viņa izkāpj aiz mājas stūra tā, ka es neredzu, kas tā par mašīnu. Reiz paņēmu viņas mobilo telefonu, lai paskatītos, cik pulkstenis. Viņa dusmās sāka ārdīties un aizliedza vēl kādreiz telefonam pieskarties. Iespējams, nekad arī nemēģinātu uzzināt patiesību, bet pagājušajā naktī, kad viņa ne no šā, ne no tā kaut kur aizgāja, es ieinteresējos. Nolēmu paslēpties aiz savas mašīnas, kur paveras lielisks skats uz visu ielu un es varētu redzēt, kādā mašīnā viņa iekāpj. Pietupos pie savas mašīnas un pēkšņi ieraudzīju, ka uz priekšējā riteņa bremžu diskiem ir kaut kādi traipi, līdzīgi rūsai. Sakiet, lūdzu, vai var braukt ar tādiem diskiem? Varbūt tie jānotīra? Bet, ja tie jāmaina, vai var likt neoriģinālos diskus? Un, ja var, tad kuri ir labāki? Bet varbūt tas ir bremžu uzliku dēļ, man ir kaut kādas neoriģinālās, ko pirku tirgū, iespējams, tā ir kāda ķīniešu kreisā prece. Varbūt tad vienkārši nomainīt uzlikas? Ļoti ceru uz jūsu kvalificēto palīdzību šajā man ļoti svarīgajā jautājumā.» |
|
Martini
|
2007-10-16 18:10:36 Lāāābs:D |
|
GIN
|
2007-11-10 17:11:48 Dakter, kad es esmu kopā ar sievu, man loceklis visu laiku uz zābakiem skatās! 2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI |
|
GIN
|
2007-11-29 16:11:26 vinnijs saka pucei tu meza esi vis gudraka tadel pasaki ko nozime ja niez roka?tas nozime ka tu begsi.ko nozime ja niez kaja ?tas nozime ka tu ķersi.ko nozime ja mugura niez?tu kaut ko nesisi.ko nozime ja...ej klausies dumjais laci aizej nomazgaties Blondīnei apnīk, ka visi viņu apceļ matu krāsas dēļ, tāpēc viņa nokrāso matus un dodas pasaulē laimi meklēt. Iet, iet un priekšā parādās aitas ar ganu. Blondīne saka:"Ja es pareizi pateikšu, cik aitas ir šjā ganāmpulkā, tad tu man vienu aitu atdosi." Gans piekrīt. Ok, blondīne izskaita paeizi, paņem aitu. Gans saka:"Ja es pateikšu, kāda ir tava īstā matu krāsa, tad tu man "aitu" atdosi atpakaļ." Blondīne piekrīt. Gans saka:"Tu esi blondīne." Neko, blondīnei jādod "aita" atpakaļ. Viņa prasa:"Kā tu zināji, ka esmu blondīne?" Gans atbild:" Tu paņēmi manu suni nevis aitu." Pasažieru lidmašīna pacēlusies. Bet pārāk daudz cilvēki sakāpuši, tāpēc cilvēkiem būs jālec ārā pēc alfabēta. Stjuarte : Afroamericans!. Neviens nelec. Atkal : Black skinned Americans! atkal neviens nelec. Lidmašīnas aizmugurē mazs melnais puisītis prasa tētim : Dad, they called us two times why dont we go? Tēvs pa visu lidmašīnu skaļi un dusmīgi : We are niggers and that means we go only after mexicans! 2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI |
|
Miltins
|
2007-12-18 01:12:43 Miljons iemeslu, kāpēc Latvija ir labākā valsts pasaulē ...jo tam, kas pēdējais atstāj Latviju, dodamies uz Īriju, ir jāizslēdz gaisma lidostā. ...jo pie mums, Latvijā, cilvēki pārvietojas pa aizvakardienas ceļiem ar vakardienas auto, ar rītdienas ātrumu. ...jo mums vienīgajiem ir ceļa zīme «Uzmanību – cūkas!». ...jo pie mums par «zebru» sauc gājēju pārbrauktuves. ...jo Latvijā nav tādas vietas, uz kuru būtu jābrauc ilgāk par trim stundām, izņemot no viena Rīgas gala līdz otram. ...jo Latvijā tu bremzē satiksmi, braucot ar maksimāli atļauto braukšanas ātrumu. ...jo, braucot pa pretējo braukšanas joslu, kāds var ietriekties tavas mašīnas aizmugurē. ...jo tikai pie mums garantijas laiks tosterim ir ilgāks nekā jaunbūvei. ...jo Latvijas valsts svētkos alkohola patēriņš mērāms spaiņos. ...jo mums ir Preiļu «dzidrais», kurš ir tik labs, ka cilvēki labāk mirst nekā atklāj vietu, kur to var iegādāties. ...jo valstij naudas pietiek tikai lielajām algām, mazajām ne. ...jo tūristiem, ierodoties Rīgā ar vilcienu, liekas, ka viņi atrodas pilsētā ar nosaukumu Origo. ...jo latviešu valodā neviens nelamājas. Tam mums ir krievu valoda. ...jo meklējot darbu, svarīgāk ir zināt svešvalodu, nevis valsts valodu. ...jo Latvijā cilvēki vispirms domā un tikai tad neko nedara. ...jo tikai pie mums, saliekot trīs belašus, var izveidot kaķīti! ...jo mēs pat no kaņepēm protam uztaisīt sviestu. ...jo pie mums topošais darba devējs vispirms apskatīs tavu profilu «draugos» un tikai pēc tam izlasīs tavu CV. ...jo mēs dzīvojam pasaulē visneatkarīgākajā vietā, jo no tās nav atkarīgs nekas nevienā lietā. ...jo mēs varam dzīvot divreiz sliktāk par igauņiem, bet izsmiet viņus divreiz vairāk. ...jo centrālo apkuri pieslēdz tikai tad, kad puse Latvijas ir saaukstējusies. ...jo mums būs koncertzāle kā Ņujorkā, bet bērnu slimnīcas – kā Somālijā. ...jo mūsu nacionālais augs ir latvānis. |
|
Anonymous user
|
2007-12-27 22:12:04 paskatoties pēdējās nedēļas ziņas, rādās, ka sarosījušies zoodārzos iesprostotie tīģeri - viens indijā, otrs štatos! šajā sakarā atcerējos vienu vecu anekdoti: Pēterītis ar vecotēvu bijis zoodārzā. Vecmāmiņa mājās jautā, ko Pēterītis tur redzējis. |
|
kirils33
|
2008-01-24 14:01:24 hi :shock: |
|
janchux-l
|
2008-02-07 17:02:20 Klausoties reklāmas par mitsubishi grandis tā vien gribas viņu nopirkt, lai būtu ar ko pa voyager salonu pārvietoties! |
| Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 | |
Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !