Anegdotes ! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12
Anegdotes ! ( 27050 )
austris

908 ziņas

PM

Vilks satiek mežā sarkangalvīti un saka- es Tevi nobučošu tur kur neviens vel nav bučojis. Sarkangalvīte jautā- uz groziņa vai uz cepurītes? :roll: :oops: :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

NG

31 ziņas

PM

"Ko tu tāds drūms?"- "Mēs šodien izpildījām vienu pasūtījumu vienā noliktavā.Un tur tik vienkarši varēja pievākt pāris pudeļu vīna..."- "Nu un?"-"Nepaņēmu. Tagad sirdsapziņa moca."

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

NG

31 ziņas

PM

Aniņa kliedz pilnā balsī: "Mammu! Mammu! Man Pēterītis parādija Faku!"Māte ieskrien pie bērniem istabā, saķer riebīgo Pēterīti aiz auss un sāk vazāt pa istabu. Tas savkārt brēc un taisnojas, ka nekādus fakus nesot rādijis. Māte sāk šaubīties un prasa Anniņai, ko tad Pēterītis viņai ir parādijis. Anniņa izstiepj plaukstu ar pieciem izplestiem pirkstiem. Māte atviegloti nopūšas: "Un tas bija viss? Nu, tas taču ir normāli, Anniņ. " Normāli?"iebrēcās Anniņa. "Pieci faki-tas ir normāli?!"

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

NG

31 ziņas

PM

"Dakter,es gribētu,lai jūs parunātu ar manu sievu. Par katru reizi,kad es ar vinū gribu mīlēties, viņa man prasa četrdesmit dolāru,dakter!"- "Jā tā reizēm gadās.Acīmredzot jūs sievai ir Elektras komplekss, ko vēl smagāku padara neirotiskais smdroms kompleksā ar veģetatīvo distoniju, erotiski limbisko pulsāciju un cirkulāro dinamiku..."-Jā,dakter,tas viss man ir skaidrs, Mani mulsina tikai jautājums, kapēc man viņai būtu jāmaksā četrdesmit dolāru, ja no visiem maniem draugiemviņa ņem tikai pa divdesmit!"

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

mims

129 ziņas

PM

Sarkamgalvīte iet pa mežu, skatās - krūmos divas lielas acis.
Sarkangalvīte: kas tu tāds?
Acis smalkā balstiņā: pelīte!
SG: kāpēc tev tik lielas acis????
Pelīte: ES KAKĀJU!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

mims

129 ziņas

PM

NG"]Bērni: "

vot, vot, vot! :twisted:

Kāda omulīga dāma atnāk pie dietologa un sūdzās:
- dakter, jums arī ir liekais svars, ēdat kūkas, speķus utt, bet man liekat skaitīt kalorijas!?
- Jā!Bet sūdzības par lieko svaru ir jums!

Atbildēt uz šo ziņu

mims

129 ziņas

PM

maza meitenīte noliecas, lai aiztaisītu kurpīt, te no aizmugures pieskrien Vovačka - čpok!
meitenīte: oi! boļna, Vovačka!
Vovačka: nicevo, nicevo! narmaļno, narmaļno! :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Selga

45 ziņas

PM

Valsts Bruņotajiem spēkiem konkursa kārtībā steidzami vajadzīgi darbinieki šādās specialitātēs:
1. robežsardzes suns
2. mērķis šautuvē
3. torpēdas vadītājs
4. rokas granātas pilots

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online