Anegdotes ! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Anegdotes ! ( 27054 )
mims

129 ziņas

PM

Iet vīriņš pa tumšu ielu un skatās - priekšā bars ar nesmukiem džekiem. Vīriņš domā - iešu pa sķērsielu. Iekšējā balss saka - nemīz, ej taisni! Vīriņš iet taisni. Nu jau pēdējā šķērsiela, vīriņš domā - kamēr vēl var jāgriež iekšā. Iekšējā balss saka - nemīz, ej taisni! Satiekas vīriņš ar džekiem, domā - varbūt uzreiz atdot naudu, lai nesit? Iekšējā balss saka - nemīz, pirmajam, kas tuvāk sit pa purnu! Viņš atvēzējas un iesit. Iekšējā balss saka - UN TAGAD MŪC!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

NG

31 ziņas

PM

-Marij,kā beidzās tava tikšanās ar Žani :?:Kolosāli :!: Sākumā viņš čamdījās zem jakas,pēc tam palīda zem brunčiem.Bet es viņu apmāniju,jo pensiju tagad glabāju briļļu maciņā

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

austris

908 ziņas

PM

Līgavainis ierodas pie izredzētās,iepazīties ar līgavas vecākiem.Pēc sātīgām pusdienām, līgavainim sagriežas vēders un passprūk purkšķis. Līgavas tēvs skaļi nosak,Reksi .Ligavainis nodomā, labi gan ka tas suns zem galda. Pēc laiciņa līgavainim atkal pasprūk. Tēvs ,Reksi ej nost viņš tak tevi noindēs! :oops: :oops: :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

mims

129 ziņas

PM

ments atnāk mājās galīgā lopā, saburzīts, izpūris, nosmērējies ar lūpukrāsu un smaržo pēc sieviešu smaržām. sievaprasa - ti gdje bil?
- v zasadje! ik!
sievasmāte no virtuves - nu kak, zasadjil?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Bango

974 ziņas

PM

Ments visu dienu uz šosejas lietū izmircis ne lata nenopelnijis niknis ierodas mājā ierauga dēlu,uzbļauj dienasgrāmatu!Dēls pārbijies skrien pie mammas,ko darīt dienasgrāmatā 2 māte atver dienasgrāmatu un ieliek piečuku,dēls atrāda tēvam,kurš nopūšās un saka,vismaz mājās viss kārtībā

Atbildēt uz šo ziņu
NG

31 ziņas

PM

Tēvs jautā dēlam:-Šķiet,ka tu saejies ar Annu :?: -Jā,vai tev kaut kas šajā sakarā būtu iebilstams :?: -Nē.Kad man bija tik gadu,cik tagad tev,es arī ar viņu sagājos :!:

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

NG

31 ziņas

PM

Bērni uz automašīnas pakaļējā sēdekļa noved pie nelaimes gadījumiem;nelaimes gadījumi uz pakaļējā sēdekļa noved pie bērniem :!:

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

NG

31 ziņas

PM

Pie aizstāvja ierodas klients un kaut ko sāk viņam borēt.Beidzot advokāts zaudē savaldīšanos un apklusina vīrieti:
-Stāstiet īsi un skaidri.Lietu tiesā pēc tam es pats samudžināšu.

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Izkratiet sirdi » Anegdotes !
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online