Protesta akcija!!! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Protesta akcija!!!

Lapas: [1] 2
Protesta akcija!!! ( 3633 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveicināti!Latvijā ir izveidojusies tāda problēma, kā augstas degvielas cenas,kas skar ikvienu no mums.Degvielas cenas turpinās kāpt uz augšu, kā rezultātā atkal būs ievērojama inflācija attiecībā uz pārtikas un citām precēm.Neaizmirīsim to, ka algas mūsu valstī nepalielinās un ja Jums nav vienaldzīga šī situācija kas notiek, tādēļ tiek aicināts ikviens autovadītājs uz protest akciju, kas notiks šī gada 19.07.08 Rīgā. Pulcēšanāš vieta ir paredzēta t/c "Olympia" stāvlukumā plkst.11:00
Protestakcijas plāns:
Savācamies visi protestēt gribētāji un visi kopīgi dodamies uz DUSiem kur iegādāsimies apmēram vienu litru degvielas,par ko norēķināsimies ar sīknaudu(1s;2s),šī procesa rezultātā tiks bremzēta visa kustība un domājams ka izveidosies tāds neliels bardaks, kas varbūtās kautkādā veidā liks aizdomāties LIELAJIEM vīriem.
Tātad visi tiek gaidīti 19.07.08 plkst.11:00 t/c "Olympia" stāvlukumā!
Esiet tik laipni un informējiet arī savus draugus par šo akciju pārsūtot šo vēstuli tālāk, jo tikai visiem apvienojoties mūms tas varētu izdoties.Paldies par atbalstu!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

malacis

23 ziņas

PM

Mani, savukārt, uztrauc augstās iebiezinātā piena cenas. Davai taisam akciju, bloķējam lielveikalu ieejas, slimnīcu uzņemšanas nodaļu durvis, kā arī ugunsdzēsēju depo vārtus. Varbūt kāds no LIELAJIEM vīriem to pamanīs un iebiezinātā piena cenas kritīsies.

Ar šo sarkasmu es gribēju teikt, ka ir muļķīgi protestēt pret kaut ko, bojājot pārējiem dzīvi. Jo citiem taču būs jātērē laiks, stāvot aiz jums rindā, kamēr jūs tur protestējat. Pie tam, ja ar LIELAJIEM vīriem domāta valdība, tad tā nenosaka degvielas cenas. Tā varētu samazināt akcīzes nodokli, bet tad mazāk tiktu ceļu atjaunošanai. Vienīgā lieta, par ko es būtu gatavs protestēt ir, lai 100% akcīzes nodoklis tiktu novirzīts Autoceļu fondā, jo, patreiz, cik noprotu, daļa aiziet valsts pamatbudžetā.

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

hmm sakshu ar to, ka 43 procentus benzīna cenas Latvijā veido akcīzes un pievienotās vērtības nodoklis. Celju atjaunoshana? hahahaha celju atjaunoshana mums ir reti baisi celji... OK kur ES pieskjir lidzekljus tranzita celjiem tur vel ok... piemeram salu tilts ir drausmigs un par manu ielu vispar nerunaasim...

Atbildēt uz šo ziņu

malacis

23 ziņas

PM

Protestēt pret vai par var un vajag, taču labi būtu, ja protests netraucētu citiem, neiesaistītiem cilvēkiem. Tāpēc man ļoti nepatīk, piemēram, zemnieku vai kravu pārvadātāju akcijas, bloķējot ceļus.
Mazliet sabiezinot krāsas, tas varētu izskatītie šādi - Tu no rīta pamosties un Tavs vojāgeris no priekšas un pakaļas nosprostots ar betona bluķiem, uz kuriem glītiem burtiem uzrakstīts "Mēs par iebiezinātā piena cenu pazemināšanu". Aizbraukt nekur nevari un es šaubos, vai Tavā sirdī mostos saprotošas jūtas pret iebiezinātā piena cienītājiem

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

nu nevajag jau uztvert to fataali... katraa zinjaa jebkursh protests var traucet un ar to ir jarekjinaas... nu, bet ja galiigi neko nav dzirdejis par tadu akciju, tad var tak pagaidit paris min uzpildes stacijaa, jo saubos, ka bus tik ljoti lielas rindas.parcik es nepiedalishos - me ielies degvielu iepriekshejaa dienaa...
Katraa zinjaa man nepatiik gan shitaa, gan citas lidzigas akcijas, bet nu var jau sedeet majaas rokas salicis klepii un raudaat par to cik augstas cenas visam un neko lietas labaa nedariit un tos kas kautko megjina darit vienkarshi uzskatiit par kautkadiem durikiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Jurčiks

445 ziņas

PM

Vai ir vērts stresot par lietām kuras mēs nespējam ietekmēt, tu tiešām domā ka tik primitīva ālēšanās kaut ko mainīs!

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

zimbrs

137 ziņas

PM

man personigi skjiet, ka tas ir kautkads sviests bet nu kas man gruti padot zinju talak?

Atbildēt uz šo ziņu

gachux

246 ziņas

PM

kad bus kkada nakama akcija vel nekas nav dzirdams?

protams ka var saprast tos kam kkas trauce,vinus vienkarsi vis tapat apmierina, savukart rodas jautajums kam vispar intrese tadu individu neapmierinatiba kuriem liekas vis kartiba saja Valsti. Tieshi otradi ir japroteste ta lai gribot negribot tiek iesaistits teju vai katrs-kaut uz vienu dienu bet ierastais dzives ritms ir kartigi jasapurina tagad un tulit! Musu berni diezvai bus pateicigi ka pielavam viniem un vinu berniem uzkraut muzigo paradu nastu-jaatbild tiem kas nelietderigi tere musu visu un musu bernu naudu!

Noziegumam pret tautu kka ir jadara gals un Tautai ir tiesibas demokratiska cela to darit!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » Protesta akcija!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online