Visādi jociņi » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Visādi jociņi

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Visādi jociņi ( 71843 )
Locis

556 ziņas

PM

Tēvs saka: „Dēls, rīt iesim sienu pļaut.”
Dēls: „Es nepļaušu.”
Tēvs: „Nē, pļausi gan.”
No rīta aiziet abi uz pļavu. Tēvs saka: „Es aizmirsu ūdeni paņemt, aizej atnes.”
Dēls iet uz mājām, ierauga, ka māte ar kaimiņu ar seksu nodarbojas ne pa jokam. Nolēma nedaudz pagaidīt.
Māte saka kaimiņam: „Tu savu kreklu uzmet uz siena kaudzes, lai tad kad es iešu pusdienas nest – es pie Tevis aizietu nevis pie vīra.”
Dēls iet atpakaļ uz pļavu un ierauga, ka tēvs ķēvi ņem priekšā.
Nu dēls pagaida, kamēr process pabeigsies.
Pieiet pie tēva un saka: „Māte teica, lai tu savu kreklu uzmet uz siena kaudzes, lai viņa nesajauc tevi ar kaimiņu kad pusdienas nesīs.”
Māte nāca un nokļuva pie tēva. Neko darīt.
Tēvs saka dēlam: „Aizej aiznes kaimiņam šņabīti, a to viņš tāds saskumis izskatās.”
Dēls šņabīti izdzer pats, aiziet pie kaimiņa un saka: „Tēvs uzzināja, ka tu māti drātē, un nāks tūliņ tevi ar cirvi sist nost.” Kaimiņš nenoticēja.
Dēls atgriežas pie tēva un saka: „Kaimiņam rati salūzuši, cirvi prasa lai aiznes.”
Tēvs ņem cirvi un iet pie kaimiņa. Kaimiņš ierauga un metas bēgt, tēvs šim pakaļ.
Māte prasa dēlam, kāpēc tēvs skraida pakaļ kaimiņam, un dēls atbild:
„Nu tēvs uzzināja, ka tu viņu krāp ar kaimiņu, nolēma viņu sist nost un pēc tam tevi arī sitīs nost.” Māte galvu saķērusi skrien uz ciemu.
Tēvs kaimiņu tā arī nenoķēris atnāk atpakaļ uz pļavu un prasa: „A kur māte aizskrēja?”
Dēls atbild: „Māte uzzināja, ka tu ķēvi drāzi, aizskrēja uz ciemu visiem stāstīt.”
Tēvs pielec kājās un skrien mātei pakaļ.
Dēls piesmēķē cigareti, atguļas pret siena kaudzi un saka: „Es taču teicu, ka nepļaušu – značit nepļaušu.”

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Locis

556 ziņas

PM

Notiek konkurss sieviešu žurnālam "Majsaimniece".
Konkursā uzvar 10 gadīgais Jānītis. Sašutis vīrietis uzraksta vēstuli žurnālam:
"Man ir 65 gadi, sievietes zinu jau no 12 gadiem, bet jūs balvu piešķīrat kaut kādam sīkajam!?"
Žurnāls atbild: "Uz pirmo konkursa jautajumu "Kur sievietēm ir sprogaini mati?"
Jānītis atbildēja pareizi- Centrālajā Āfrikā, bet ko Jūs atbildējāt un pat uzzīmējāt?!!!
Uz otro jautajumu "kā sauc sievietes galveno orgānu?"
Jānīts arī pareizi atbildēja-"Sieviešu vispasaules federācija".
Bet ko Jūs atbildējāt un vēl uzzīmējat?!!!!!!!
Uz treso jautajumu "Ko sievietes ar nepacietību gaida katru mēnesi?"
Jānītis arī pareizi atbildēja, ka žurnālu "Mājsaimniece", bet ko jūs uzrakstījāt?!!!!! Paldies, ka vēl neuzzīmējāt!

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Locis

556 ziņas

PM

Jociņi

Ja prezidents To nedara ar savu sievu, viņš To dara ar savu valsti.

- Kāpēc Jūs pārsniedzāt ātrumu?
- Es gribēju nokļūt mājās pirms sāk iedarboties šņabis

Vīrietis-apbrīnojami neloģisks radījums: apgalvo, ka visas sievietes ir vienādas, bet nepārtraukti tās maina...

Satiekas divas blondīnes: - Es vakar grūtniecības testu pildīju...
- Nu kā, jautājumi grūti

Kas kopīgs politiķiem un autiņbiksītēm?
-tie abi regulāri jāmaina, pie tam viena un tā paša iemesla dēļ...

Sarunājas divi beļģi.
Kad būsi Anglijā- redzēsi divstāvīgus autobusus.
Braucot tajos, sēdies pirmajā stāvā, jo otrajā nav šofera.

Katrai problēmai ir savs vārds un uzvārds.

Piezvaniet man 4:00 no rīta un uzziniet par sevi daudz ko jaunu..

Bērnībā meitenēm interesē lelles un zēniem mašīnas.
Vēlāk viss ir otrādi...

Katra vīrietim ir 3 kājas - labā, kreisā un ceļakāja...
Bet savukārt sievietēm ir 4 rokas- labā, kreisā, PRIEKŠROKA un VIRSROKA

Šņabis ir kā teleports - dzēri vienā vietā, pēkšņi attopies citā...

Sievietes ir jānēsā uz rokām, uz kakla viņas uzsēdīsies pašas...

No trako nama izbēguši divi trakie.
Viens prasa otram - Mežu redzi?
Otrs atbild - Nē, koki priekšā!

Atbildēt uz šo ziņu

foxx

589 ziņas

PM

- Man kāmis nomira!
- Ko? Vienkārši nomira?
- Nē, b*$#, ar specefektiem!

Gāju mājās, asfalts pacēlās, un tur pat stāvot arī aizmigu

Pie veča atnāk kaimiņš un jautā:
- Tava govs pīpē?
- Nē!
- Tātad tev kūts deg.

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

Nevainīgu meiteņu jautājumi. No forumiem.

1. Man pirmā reize bija pirms mēneša, nepamanīju vai viņam bija prezervatīvs, vai nē, man liekas, ka viņš beidza.
2. Mani puisis apmierināja ar pirkstiem, man sāka tecēt asinis. Es zaudēju nevainību?
3. Ar diviem prezervatīviem var? Ir kāda mēģinājusi?
4. Kad parādās jaunavības plēve? Pirms seksa vai pēc?
5. Vai tas ir normāli, ja puisis ar meiteni skūpstās stundu bez pārtraukuma?
6. Kā masturbācijas laikā var saprast, kad es beidzu?
7. Kad ķermeni pārņem patīkamas trīsas un muskuļi saraujas tas ir orgasms?
8. Šodien uzvilku šortus un noskuju kājas. Ome to pamanīja un pasūdzējās mātei. Mātei sākās histērija – kā tu tā vari, tev tikai 15 gadi.
9. Pastāstiet, lūdzu, kāds dzimumloceklis ir 14-15 gadus vecam puisim?
10. Ļoti gribas zaudēt nevainību. Esmu tikai dažas dienas pilsētā un nezinu kā labāk darīt, varbūt iesākumā sevi ar pirkstiņu un tikai pēc tam naudu ņemt?
11. Es vairākas dienas masturbēju, un iebāzu tur 8-10cm garu 2.5-3cm diametrā. Vienreiz pat sāpīgi bija.
12. Cik ilgi tie nolādētie spermatozoīdi saglabā savu dzīvotspēju?
13. Ja kopoties vannā, ir risks palikt stāvoklī no spermas ūdenī?
14. Kā labāk imitēt orgasmu?
15. Tauta, kādam ir bijis sekss ar partneri, kuram ir bijušas iekšējas traumas, piemēram, lauzta roka, kāja?
16. Ja nevainīga meitene nodarbojas ar orālo seksu, pēc tam viņa joprojām tiek uzskatīta par nevainīgu?
17. Esmu dzirdējusi, ja daudz reizes nodarboties ar seksu ar daudziem dažādiem puišiem vienā dienā, iespēja palikt stāvoklī līdzinās nullei.
18. Drāžas kā Dieviete. Tas ir kā? Man vēl nav bijusi meitene dieviete. (to rakstīja meitene)
19. Kādā vecumā meitenei nošļūk un nokarājas krūtis?
20. Es negribu, lai mans pirmais puisis uzzinātu, ka esmu nevainīga. Es tur kaut ko iebāzu 3cm diametrā, sāpēja, bija daudz asiņu, bet man iepatikās.
21. Kā vispār cilvēki masturbē?
22. Kopošanās laikā es cenšos puisim iekost olās, bet neaizsniedzi, tas ir slikti?
23. Vai tiešām, ka vēl gadu pēc nevainības zaudēšanas var droši nodarboties ar seksu un nepalikt stāvokli?
24. Man mēnešreizēm bija jāsākas 5.jūnijā, bet nesākās. Ko tas nozīmē?
25. Esmu nevainīga un kaut kā intereses pēc centos iebāzt pirkstiņu savā anālajā atverē, bet man tur pat pirksts nelien. Kā tur ielīdīs vīrieša dzimumloceklis, kad sākšu nodarboties ar seksu?
26. Paskaidrojiet, es redzēju bildītes kā TUR iebāž dūri un pat kājas. Tas ir kā?
27. Tajā dienā es biju mazliet iedzērusi, mēs ar puisi staigājām pa rajonu, tad iegājām kāpņu telpā, uzbraucām uz 16 stāvu un viņš mani paņēma no aizmugures, tad vēlreiz paņēma no aizmugures. Superīgi vai ne?
28. Var uzskatīt onānismu par krāpšanu?
29. Kā jūs attiecaties pret uzsūktiem zilumiem uz kakla? Es uzskatu ka tā ir mīlestība un kaisle!
30. Apmēram cikos vajag nodarboties ar seksu?
31. Kāpēc vīrieši nelieto dezīšus un citus līdzekļus lai nesmirdētu?
32. Orālais sekss – pirmajā reizē tas ir sāpīgi?
33. Kā taisīt minetu lai partneris nesavainotos?
34. Runā, ka arī zēniem pirmajā reizē ir sāpīgi un nepatīkami.
35. Kādai ir bijis tā, ka seksa laikā sarauj krampji?
36. Vai meitenei ir kaitīgi, ja viņa taisa puisim minetu?
37. Ja meitene ir palikusi stāvoklī tad viņai nelaba dūša jau ir nākamajā dienā?
38. Cik prezervatīvu ir lielajā pakā?
39. Esmu vēl nevainīga. Ļoti gribu to izlabot.
40. Vai meitenei ir kaitīgi, ja zēns beidz viņai mutē?
41. Vai tiesa, ka pārguļot ar nevainīgu meiteni puisim loceklis būs asinīs.
42. Kad mans puisis mani iegūs, man asinis kā tecēs? Kad izņems locekli, vai kad iebāzīs?
43. Man 14 gadi, bet esmu vēl nevainīga. Ļoti gribas. Pamēģināju masturbēt ar roku, bet tas nav tas. Mēģināju ar banānu, bet tas izrādījās auksts. Varbūt pamēģināt ar zo
43. Man 14 gadi, bet esmu vēl nevainīga. Ļoti gribas. Pamēģināju masturbēt ar roku, bet tas nav tas. Mēģināju ar banānu, bet tas izrādījās auksts. Varbūt pamēģināt ar zobi birstīti? Palīdziet plīz!
44. Pirmais sekss man bija 11 gados, bet otrs man joprojām nenāk.
45. Mana meitene man piedāvā nodarboties ar seksu 14 gados. Visu laiku prasa, iedod atsūkāt, iedod atsūkāt. Es nedodu. Šorīt viņa teica, ja neiedošu, viņa mani pametīs. Ko man darīt?
46. No kā ir atkarīgs klitora izmērs?
47. Vai kad puiši lien ar rokām pie meitenes čuriņas, tas nozīmē, ka viņi viņu grib?
48. Pēc seksa ar jaunu puisi es visu laiku slimoju…
49. Es nevainību zaudēju 2 reizes. Pirmā reize bija banāla, otro reizi viņš sagribēja mani iegūt dupsī – un man tur saplīsa, sākumā bija sāpīgi, pēc tam sākās asiņošana. Man draudzenes teica, ka arī tur ir jaunavības plēve, kura pārplīst dzemdībās.
50. Man ir 16 gadi un es vispār neko nezinu par seksu. Kas ir minets un ko nozīmē beidza?
51. Es joprojām esmu nevainīga. Gribu jaunajā gadā zaudēt nevainību, bet būšu viena tāpēc pati to izdarīšu. Iesākumā gribēju ar banānu vai gurķi, bet tad izdomāju veidu kā to uzdarīt ātri. Ielikšu saldētavā šampanieša pudeli tā sasals, tad ielīdīšu vannā, atskrūvēšu korķi, iebāzīšu TUR pudeli. Pudele uzsils un izšaus korķi, tas būs ātri un nesāpīgi.
52. Vai taisnība, ja nezaudē nevainību līdz 18 gadiem, vagīna aizaugs?
53. No mineta var būt cērmes?

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Pagājušonedēļ bija mana 40. dzimšanas diena, un tāpat jau es nejutos diez cik fantastiski torīt.
Es devos brokastot, zinot,ka mana sieva būs jauka, novēlēs man daudz laimes dzimšanas dienā, un droši vien uzdāvinās dāvanu.
Viņa pat nepateica labrīt, nemaz nerunājot par daudz laimes.
Es nospriedu, OK, tādas jau tās sievas ir.
Bērni gan atcerēsies. Bērni ieradās pie brokastīm un neteica ne vārda. Dodoties uz darbu es jutos diezgan nelāgi. Kad es ierados savā birojā, mana sekretāre, Lienīte, teica, "labrīt, šef, daudz laimes dzimšanas dienā". Es sajutos mazliet labāk; vismaz kāds bija atcerējies. Es nostrādāju līdz pusdienlaikam.
Ap pusdienlaiku Lienīte pieklauvēja pie mana kabineta durvīm un teica, "zini, ir tik skaista diena, un ir Tava dzimšanas diena, aizejam pusdienās, tikai mēs divatā". Es atbildēju, "Hei, tā ir foršākā lieta, ko esmu dzirdējis pa visu dienu! Ejam!"
Mēs aizgājām nevis uz ēdnīcu, kur mēs parasti ejam, bet uz mazu klusu, privātu restorāniņu, izdzērām pa diviem Martini un pusdienas bija patiesi izdevušās. Atpakaļceļā uz biroju, viņa teica:
"Klau, ir tik skaista diena, mums taču nav jādodas atpakaļ uz biroju?" Un es teicu "Nu laikam jau nav gan…" Viņa teica "Ejam pie manis". Kad mēs ieradāmies viņas dzīvoklī, mēs izdzērām vēl pa vienam Martini un izsmēķējām pa cigaretei. Tad viņa teica:
"Šef, ja tu neiebilsti, es aiziešu uz guļamistabu uzvilkt kaut ko ērtāku". "Protams", es sajūsmā atbildēju.
Viņa iegāja guļamistabā un pēc kādām sešām minūtēm iznāca laukā ... nesdama milzīgu dzimšanas dienas torti, un viņai sekoja visi mani darbinieki, sieva un bērni. Visi dziedāja "augstu laim un prieku" ....
Un es sēdēju uz dīvāna ....
Un kājās man bija tikai zeķes ...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Drīzumā ekrānos!

Multenīte bērniem "Mess un maksātNesspēja".

"Ātri un bez žēlastības" - trilleris par līzingā ieķīlāto mašīnu atsavināšanu un automašīnu īpašnieku emocijām.

"Tās dullās valdības dēļ" , " Es mīlu jūsu Kalvīti". Stāsta par apjukuši pensionāri, kas bada nomākta atjauš, ka ir bezgala iemīlejusies Kalvītī ,jo nespēj par viņu nedomāt

Par pozīcijas deputāta kā lokomotīves nobraukto dzīvi un problēmām "Vīrietis nelabā gados"

"Fonda stāstiņi" - šausmu trilleris pedagogiem, ārstiem un policistiem.

"Kājāmgājēju vasara" - filma par to, kā bankas atņem auto par nemaksāšanu .

"Mans priekšnieks nenopietns nodokļu maksātājs" - filma par izdzīvošanas paņēmieniem .

Multfilma bērniem "Nu, Zatler, pagaģi"

Asiņaina šausmu filma - "Es zinu ko jūs izdarījāt treknajos gados!"

"Kapteiņa Enriko hipotekārais parāds" - filma par zvejnieku, kurš iekūlies parādos un ar airu laivu bēg uz Roņu salu.

"Liekam būt- 2"- filma par štatu samazināšanu.

"Novēli mums valsts maksātnespējai nelabvēlīgu laiku" - asprātīga melodrāma par kādas atlaistas skolotājas un parādu piedzinēja draudzību lielās ķezas laikā.

"Glābjot ierindas darbinieku Raimondu" - stāsts par SVF tehniskās palīdzības misiju, kas ierodas Latvijā, lai glābtu naktssargu Raimondu, kuram ir 4 kredīti un 5 līzingi.

Komēdija par izgudrotāju Šuriku un viņa laika mašīnu "Ainārs Šlesers maina profesiju"

Pārtikas groza apskats īsfilmā "Iztikas minimums vientuļai sievietei".

Asiņains trilleris "Tiesu izpildītājs mana tēva pagalmā".

"Šķēle atgriežas 6". Lielākas šausmas jūs neesat redzējuši !

"Precējies. Ir kredīts" sadzīvisku situāciju komēdijseriāls

"Ali baba un 40 lati mēnesī" - Filma par cilvēku un viņa bezdarbnieka pabalstu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Forums » Izkratiet sirdi » Visādi jociņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online