Visādi jociņi » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Visādi jociņi

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26
Visādi jociņi ( 71830 )
CGV2003

67 ziņas

PM

chaliss: "
http://www.youtube.com/watch?v=j6YLIwzbbyM Apskatiiju sho un ilgi nevareeju beigt
"

Šis video pierāda ka cilvēka stulbumam nav robežu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

AndrisZ

381 ziņas

PM

Девочка удивила всех на шоу талантов (Украина)

http://www.youtube.com/watch?v=8cwfQD9fNHU&feature=youtu.be

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Ottttto

132 ziņas

PM

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/dxmln.html

Teksts labs, 10 no 10!

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

truberts

21 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

truberts

21 ziņas

PM

Uzdevums brīvam brīdim.. Dažām minūtēm vai dažām stundām Norādītās stundas vietā man tas prasīja ap 25min, bet skolēni tiešām to izpilda arī pa 5min

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

chaliss

50 ziņas

PM

Dakter man jau 28 gadi bet intīmās vietās spalva neaug Cik bieži ir seks? 20 - 30 x nedēļā . Nu cienītā uz automaģistrālēm arī zāle neaug !

Hallo, Dzidra? Manu vīru neesi redzējusi? -Nē! -Dīvaini.... Kaimiņi teica, ka esot pie maukām aizgājis!!!

Vīrs atnāk mājās,skatās-sieva guļ gultā ar mīļāko.Skatās-abiem actiņas tādas viltīgas. Vīrs ieiet virtuvē, protams, visu kompotu izēduši!

Mīļais, vai neesi redzējis grāmatu „Kā nodzīvot līdz 100 gadiem”? - Es to sadedzināju! - Kāpēc?! - Jo to gribēja izlasīt tava māte !

Vīrs ņemas gar savu moci. Sieva:"būtu vēl 2 riteņi,būtu auto"! Vīrs:"būtu vēl 2 pupi būtu govs! Sieva nikni:Ja tev stāvētu,nebūtu īrnieka !

Sēžu tualetē, lasu politikas lappusi! Rodas tada kā kopības sajūta- diršs viņi, diršu es !!

Saka,ka blondīnes nav stulbas.Sieva bija brunete,no rīta nokrāsojās par blondīni,bet vakarā sacēla skandālu-no kurienes gultā tumši mati ?

Kaimiņiien,uz kurieni Tu? - Uz aptieku! - Kāds slims? - Nē! Meistars atnāca skrūvēt skapi un teica, ka būs piša uz visu dienu..

2 krievi uz iesma cep čigānu. Pēkšņi viens viņu sāk griezt ātrāk. Otrs prasa: - Kāpēc? - Kad viņu griežu lēnām, viņš zog kartupeļus.

Nepietiek ar to, ka kaimiņš vakar līdz 4 rītā svinēja savu dzimšanas dienu. Šodien izrādās, ka kāds kretīns ir uzdāvinājis viņam urbi...

Sieva ar vīru automašīnā brauc un strīdās.Sieva ierauga ceļmalā 2 cūkas un saka- Re kur tavi radi!Vīrs atbild-Jā,sievastēvs ar sievasmāti !

Vectētiņš ar vecmāmiņu mīlēja spēlēt paslēpes. Vecmāmiņa slēpa šņabi, bet, ja vectētiņš to atrada, tad slēpties dabūja viņa pati!

Tēvs dēlam:Runā,ka tu satiecies ar Almu no kaimiņmājas.Dēls:Jā.Vai tad nevar?Tēvs:Kāpēc ne.Kad es biju tavos gados,es arī ar viņu satikos

Peteris jauta Janim-"Nez, kāpēc draugi mani ir iesaukuši par Džinu?"Janis-"Tāpēc, ka tiklīdz, kāds atkorķē pudeli, tā tūlīt uzrodies Tu!"

Bērnība ir tas laimīgais laiks,kad tu naktī skrien no tualetes un priecājies,ka neesi apēsts.

Krievs lidostā - I need one ticket to Dabļin. Kasiere - Kuda bļin? TUDA BĻIN!

Mammu es esmu tikpat stiprs kā tētis - es arī salauzu grābekli! - Bļin, vēl viens mudaks aug...

Kas ir NEKAS....? Viens puslitrs uz diviem !!!

Pazinu saruna: - mana sievasmāte vakar bija čūsku izstādē! -Nu un?? -kas, nu un, ar medaļu atgriezās...

Puisis ar binokli vēro pretējā mājā meiteni.Kādu rītu atskan telefona zvans,un meičas balss jautā:Tu neredzēji,kur es vakar noliku apenes?

Ģimene brokasto. Dēls ar karoti virpina šķīvī. Tēvs:"Ēd, ēd, savādāk krāniņš neaugs!" Sieva:"Nemuldi, pats labāk būtu ēdis....."

Sieva (griboša) vīram: "Vai zināji, ka labam bullim sex ir vidēji 1000 reizes gadā?" Vīrs: ""Mjā, bet ne jau ar vienu govi!"

Tipiska sieviete - pati izdomā, pati pasaka un pati apvainojās...

Ja tev ir dēls jauztraucās tikaj par vienu krāniņu , bet ja tev ir meita , jauztraucās par visiem pasaules krāniņiem

Čalis dejo ar meiteni. Meitene: -Kāpēc tu glāsti man muguru? Puisis: -Meklēju krūtis.M:-Meklē no priekšas.P: -Es jau tur meklēju,tur nav

Sēžu mierīgi bakstu ausi ar naglu,un še tev,saplīst telvizors-pazūd skaņa !!!

Ja vīrietis atver sievai mašīnas durvis, tad vai nu tā ir jauna mašīna,vai jauna sieva!

Mazais naktī iet uz tualeti, ierauga veci trusikos un prasa: "Jūs esat mūsu jaunais babysitter?" Vecis: "Nē, jūsu jaunais motherfucker"

Kāpēc rudmates 90% gadījumos izrādās vieglas uzvedības? - Ja jumts sarūsējis, tad pagrabā vienmēr mitrs.

Skrien trakais pa trakonamu un bļauj-Esmu Dieva sūtnis!No blakus istabas atskan balss - Neesmu nevienu sūtījis!

Vīrietis ir kā bērns - viņu visa mūža garumā interesē sieviešu krūtis, pudelītes, skaistas lellītes un mašīnas..

Rumānija, čigānietei dzimst bērni, piedzimst 1. tad 2.3.4, čigāntēvs izmisis kliedz dakterim, slēdz lampu ārā, viņi uz gaismu nāk

Kāpēc tu sievai iesiti ar āmuru? - Katrs pats savas laimes kalējs....

Skolotāja: Vai jūs kādam esat izglābuši dzīvību? Pieceļas Pēterītis: Jā, reiz samainīju māsas pretapaugļošanās tabletes pret aspirīnu!

Kāpēc dibena rieva ir vertikāli nevis horizontāli? Lai skrienot neklabētu!

Tramvajā sēž panks,blakus večuks.Panks-Ko lūri?Večuks-kad biju jauns jūrnieks Kubā izdrāzu papagaili,vai tik tu neesi mans dēls?

Iet pa ceļu zemnieki Pēkšņi pabrauc garām pāris riteņbraucēji bez galvām Jānis-Idritvaikociņ,brīnumi! Pēter Pārliec izkapti uz otra pleca

...labāk nedomāt , sazin kas var ienākt prātā...

Klau, Žani atlaiduši no darba! Pieķēruši, ka šis nodarbojies ar seksu ar pacientu. Žēl gan, bija tik labs vetārsts

Tēt, vecmāmiņa tiešām atbrauks ar šito vilcienu? - Nemuldi daudz un skrūvē nost sliedi.

Rižais plikpaurim: nebiji mājās kad matus dalija- Plikpauris: biju, deva rižos- neņēmu..

Sieviete no vīrieša slēpj savu pagātni, bet vīrietis no sievietes .... viņas nākotni

Lai laistu pa kreisi sievietei vajadzīgs iemesls, bet vīrietim tikai izdevība!

Padoms namamātēm: Vīrieti no mājām vajag laist ārā ar pilnu vēderu un tukšu kuli..

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Locis

556 ziņas

PM

http://www.auto-humour.ru/wp-content/uploads/2012/04/cruiser.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Locis

556 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu