|
shefinsh

386 ziņas
PM
|
2011-10-19 14:10:10
Vot tāds mājlopiņš ir ok!!!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=zQbHS4YJOMc
Atbildēt uz šo ziņu
DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-10-19 23:10:22
Кандидат в президенты Владимир Путин обещает исправить ошибки правительства, которые не исправил премьер-министр Владимир Путин, которому все беды достались в наследство от экс-президента Владимира Путина.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut.
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-10-19 23:10:25
[IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z201/jurchiks5/ogljra4i.jpg[/img]
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-10-20 21:10:26
Tēti, ko Tu gribēji vairāk - dēlu vai meitu? - Vispār es gribēju tikai mammu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-10-20 22:10:49
Taksī sēž kaila čiksa, šoferis nemitīgi atskatās! - Tu kailu sievieti neesi redzējis? - Esmu, mani interesē no kurienes Tu izvilksi naudu!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-10-21 00:10:33
Smadzenes: - Vai, cik slikti… Acis, verieties vaļā! Acis: - Nu, atvērāmies. Palika vieglāk? Aknas: - Palīgā, kur es esmu? Smadzenes: - Kur, kur? Pagaidām vietā. Melnais humors: - Bet drīz jūs izgriezīs, ha, ha! Smadzenes: - Kas vakar notika? Cik mēs izdzērām? Atmiņa: - Kā lai es to zinu! Jūs jau vakar mani izslēdzāt pēc trešās glāzes. Pūslis: - Beidziet strīdēties, man vajag uz tualeti!!! Kājas: - Pacieties. Tevis dēļ tik tālu vilkties… Smadzenes: - Kājas! Ceļamies un ejam! Astoņi no rīta, laiks uz darbu. Sirdsapziņa: - Bet nomazgāties? Kuņģis: - Pa purnu negribi? Kur tu vakar biji? Tevis dēļ manī divus litrus ielēja! Sirdsapziņa: - Bet kurš lēja? Kājas: - Rokas, protams. Paskat, kā šodien trīc. Rokas: - Maitas jūs visi esat! Mums šodien jāstrādā, bet jūs ņirgājaties. Smadzenes: - Kājas, vai jūs nesapratāt? Ceļamies un sākam kustēties uz darbu! Pūslis: - Kājas, tualetē ieejiet! Es neesmu no gumijas! Atmiņa: - Atcerējos! Vakar bija dzimšanas diena. Mēle vēl tādu sviestu nesa. Mēle: - Tikai nevajag! Es smuki runāju. Plaušas: - Veči, kādu dūmu derēja uzvilkt… Mēle: - Kā tad! Mutē jau tagad kā kaķīšu kastītē! Aknas: - Vēl arī kefīriņš derētu. Rokas: - Stulbās, kāds kefīriņš? Simt gramus vajag. Citādi šodien strādāt atsakāmies principā. Smadzenes: - Kā jūs man visi esat apnikuši! Kājas, pienesiet organismu pie bāra. Tur vēl puspudelei vajadzēja būt…
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Locis

556 ziņas
PM
|
2011-10-21 15:10:40
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.
|
|
Locis

556 ziņas
PM
|
2011-10-24 08:10:31
Skaidrojumi auto nosaukumiem
AUDI - Another Ugly Deutsche Invention BMW - Brutal Money Waster BUICK - Big Ugly Import Car Killer CHEVROLET - Cracked Head, Every Valve Rattles, Oil Leaks Every Time CITROEN - Crap Interior Terrible Road-holding Owned Entirely by Nuters DODGE - Darn Old Dirty Gas Eater FIAT - Failed Italian Automotive Technology FORD - Fast Only Rolling Downhill HONDA - Had One, Never Did Again HYUNDAI - Hope You Understand Nothings Driveable And Inexpensive JAGUAR - Jows And Germans Usually Argue Retail LOTUS - Lots Of Trouble, Usually Serious MAZDA - Most Always Zipping Dangerously Along NISSAN - Nasty Import Sucks Savings Away to Nippon PORSCHE - Proof Of Spoiled Children Having Everything RENAULT - Retarded Engine No Acceleration Ugly Limp of Trash SAAB - Swedish Automobiles Always Broken TOYOTA - Too Often Yankees Overprice This Auto VOLVO - Very Old Looking Vehicular Object VW - Virtually Wothless JEEP - Just Empty Every Pocket MOSKVIC - Milij, Otjezzaij Sto Kilometrov, Vilezaj i Čiņi OPEL - Owned Per Elimentary Lusers
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.
|