Radaru detektori jeb antiradari! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Radaru detektori jeb antiradari!

Lapas: 1 2 [3]
Radaru detektori jeb antiradari! ( 8426 )
kuklandex

286 ziņas

PM

Lietoju CITY GUIDE telefonā, cik noprotu tad tas ir principā tas pats kas WAZE.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

janni

716 ziņas

PM

CITY GUIDE ir maksas produkts ar saviem adminiem, kas regulē to pasākumu. WAZE ir bezmaksas pasākums ar savu bardaku.
Abiem ir + un -

Atbildēt uz šo ziņu

---

dodgec

132 ziņas

PM

Ievācu infu..Beltronic sti, dārgs bet Iskru 1,neķer(droši avoti )..Whistler pro 68se- Iskru 1 ķer,bet par fotoradariem infas nav..Nu man tas pat nebūtu tik aktuāli..

Atbildēt uz šo ziņu
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki, domubiedri!
Varu pateikt, ka radara detektoru var viegli atņemt policija daudzās valstīs. Pat ja tās stāvēs izslegts "bardačoka". Lieka naudas izmešana, manuprāt. Es vienmēr sevi motivēju ar sekojošu: braucot Liepāja-Rīga laiks ir ap 2,5-3 stundām ar ātrumu 90-100 km/h. Jā braukt ātrāk un ja apstādina policija, tad tiks pazaudēts ilgāks laiks protokola izrakstīšanai nekā ieekonom;ets pārkāpjot ātruma režīmu.
Tas ir mas subjektīvs viedoklis.
P.S. Labas legālas informātivas lietas uz ceļa ir rācija, navigācija (piem.Waza vai CityGuide), rādio.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Locis

556 ziņas

PM

Piekrītu!

Pac izmantoju Waze navigācijas programmu uz Android telefona!
Pagaidām lietotāji ir tiešām daudz, un info par radariem; sastrēgumiem u.t.t. liek precīzi! Un + vēl navigācija lieti noder!
(piem: ja Rīgā ir atzīmēts sastrēgums, Waze uzreiz piedāvā alternatīvus ceļus ;) )

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

uldii12345

316 ziņas

PM

es dabūju city gid bezmaksas caur top radio City gid ir ļoti laba RĪGAS karte ar visiem korpusiem un a,b burtiem, waze man patik, ka var izlasit visus ziņojumus kas ir tuvumā. Nav jau tādu datu, bet labāka programma ir tā kurai vairāk lietotāju

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

dodgec

132 ziņas

PM

Tā,iepirku radaru detektoru "Whistler pro 68 se".Pārvietojamos fotoradarus ķer,CP Volvo mašīnu radarus arī.Pabraukāšos,papētīšu un ziņošu..arī pārdomas par RD vajadzību-nevajadzību.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Izkratiet sirdi » Radaru detektori jeb antiradari!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online