Radaru detektori jeb antiradari! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Radaru detektori jeb antiradari!

Lapas: [1] 2 3
Radaru detektori jeb antiradari! ( 8429 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kādas ir Jūsu domas par antiradaru izmantošanu mašīnās!
Varbūt kādam jau ir?
Kādi tiem + un - ?
Un vai ir jēga tādus iegādāties :!: :?: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Saskaņā ar CSN punktu 245.2 šādu ierīču lietošana ir pretlikumīga. Pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa sods par to ir 40 Ls, piedevām konfiscējot ierīci.

Šis tas par tēmu (krievu val.)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Saskaņā ar CSN nedrīkst pārsniegt atļauto ātrumu :!:
un, kur tu tos 40LVL atradi es tā arī neieraudzīju :?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Drumer- Nejauc antiradaru ar radara detektoru[/b]

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

par radariem. Ir radaru detektori un antiradari. Radara detektors signalizē par radara esamību, bet antiradars neļauj radaram nolasīt jūsu ātrumu. Antiradars ir labāks, bet to konstatēt ir vēl vieglāk, jo viņš pats strādā kā raidītājs. Sods par tiem ir pietiekami liels.
APK 149/24.pants – uzliek naudas sodu 40 LS apmērā ar attiecīgās ierīces konfiskāciju.
Un nevajag sacerēties, ka attiecīgās ierīces konfiscēšanai ir vajadzīgs izņemšanas orderis – jo Administratīvajam pārkāpumam sastāda protokolu ar kuru arī izņem šo ierīci un uzliek sodu. Izņemšanas u.c. orderi ir vajadzīgi tikai kriminālprocesos.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

Man ir radaru detektors. Lietoju, un par to nekaunos. Nelidoju, bet braucu tā, lai varu paspēt sabremzēties pirms ir par vēlu. Ja velk uz 130, tad līdz ~115 var nomest, bet vienalga tas ir par daudz... Koroče, līdz, bet jābrauc ar galvu. Man ir amreikāņu wireless Solo S2. Lietots, no štatiem 140 ls nāca.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja kāds dabū sodu no jaunā fotoradara, vajag noteikti pārsūdzēt. Tie visi sodi ir nelikumīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
dodgec

132 ziņas

PM

Kau kā baigi neaktīva tēma.Eu veči,nu padalās pieredzē,kam ir radaru detektori/Kādas firmas,efektivitāte.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Izkratiet sirdi » Radaru detektori jeb antiradari!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online