CB Radio » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » CB Radio

Lapas: [1] 2
CB Radio ( 5038 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par CB radio. Kur tādu var ielikt, ja nopērku ebay? vai tāds ir derīgs Latvijā? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... mot_widget

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Nu ielikt var mašīnā Man ir ielikta pie blakussēdētāja beņķa sānu malas, dažiem esmu redzējis pie vadītāja beņķa. Galvenais lai viegli aizsniegt. Par konkrēto modeli. Jāskatās kādās frekvencēs viņa var strādāt. Tie 40 kanāli dažādās valstīs atšķiras. Var gadīties ka tu dzirdi ko citi runā, bet tevi nē, vai otrādi. Man rācija ir uzlikta uz polijas tīklu, tas ir tīkls kurā strādā mūsu tālbraucēji un arī Voyager klubs.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

kādai frekvencei jābūt CB radio, lai būtu no tā pasākuma jēga? Un kur Latvijā tos tirgo? Līdz šim redzu tikai SS.lv

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Lai noteikt, laba vai slikta, par maz informacijas!
Nav noradīts, kada modulācija FM vai AM.
Nav noradita izejas jauda W
Nav noradits kanalu siets o,o vai o,5.
Kopa ar pasta izdevumiem bus tik pat, cik normāls CB maksa pie mums.
Labāk paludzi kadu pazistamo talbraucēju, lai atved tev no Polijas kadu "Midland" CB, un bus labi un lēti! Tikai neperc CB antenu isaku par 70 cm!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sorry, atradu www.telesputnik.lv

Kurš var dot padomu par servisu lai uzmontētu antenu un arī rāciju lai pievienotu ?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Es lietoju antenu ar magnēta stiprinājumu, liekas ērtāk. Nav problēmu iebraucot daudzstāvu stāvietās, garāžās utt. Pieslēgt tur nav nekādu problēmu tik + un -.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

wizard

654 ziņas

PM

Isplatitākas CB (Citizen Band) stradā frekvence 27Mhz
Tirgo šeit
http://www.telesputnik.lv
Uzmontēt vari pats. Ir japievieno tikai + un- vadus.
Lai neurbtu caurumus virsbuve, var izmantot antenu ar magnetu.
Ir tikai japieskaņo antenas garumu darba frekvencei. To var izdarit tur pat pie viņiem Puškina iela, vai sarunāt tikšanas Rīgā ar meistaru Aleksandru, kurš remonte un regule CB racijas visiem talbrauceiem. Talrunis 29245852.
Sliktaka gadijuma, man ari ir radiometrs un tas darbs prasa ne vairak kā 30 min.
No ta, kas ir taja veikala, var pirkt Alan 100 Pluss. Antenu vari ņemt "Mississippi" uz magneta. Tikai skaties lai antenas kabeļa garums būtu pietiekošs - tomer minivans!
Pilnigi pietiks lai sarunaties un cena sapratiga.
Ja pirkt Polija, cipats bus tads pats, tikai Eiro.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Miltins

260 ziņas

PM

Pieslēgt tiešām nav problēma, bet labāk lai to dara speciālists. Tas aizņem apm. 5 min un nemaksā neko. Tiem kas piedāvā SS.Lv ar nav ne vainas, lētāk nekā Telesputnik. Man lika meistars kurš atrodas Dzirciema ielas rajonā UBAK remontbāzes teritorijā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » CB Radio
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online