Par automātu transportēšanu » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Par automātu transportēšanu

Lapas: [1]
Par automātu transportēšanu ( 2729 )
ANTishoX

143 ziņas

PM

Man radās jautājums-ja nojūk automāts,evakuātors kaut-ko maksā,taču ja kaimiņš ir ar mieru izlidzēt lētāk-kā lai atvelk no tālienes??Esmu jau biežāk manījis tādus velkamos-tjipa trijstūris ar diviem riteņiem,uz kura uzceļ voyagera priekšu un aiziet....Tad nu lūk jautājums-vai kas tāds paštaisīts arī ir tiesīgs atrasties uz ceļa,kā viņu sauc,kur tādi ir redzēti pārdošanā?? :roll: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

Miltins

260 ziņas

PM

Par to ka var vilkt ar paštaisītu , diezgan stipri šaubos. Pirmais ceļinieks pie dziesmas paņems. Kā jau jebkurai piekabei, arī šamējai jābūt sertificētai. Ja tālu jāved labāk sarunāt piekabi auto pārvadāšanai.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Vai tas trijstūris nebūtu pielīdzināms cietajai sakabei???Tādā gadījumā ne nummuru,ne reģistrāciju nevajag!

Atbildēt uz šo ziņu

Miltins

260 ziņas

PM

Principā jau ir tā cietā skabe, bet kā jau teicu, domāju bez sertifikācijas neiztikt. Paštaisītas piekabes tā uz sitienu taču ar nereģistrē. Domāju ka vislabāk uz šiem jautājumiem Tev atbildēs CSDD.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja pareizi sapratu, augstāk minētajam atšķirībā no cietās sakabes, riteņi tiek pacelti augšā.

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Man joprojām aktuāla tēma,vai tiešām nevienam nav bijusi sasksre ar to "velkamo"?? Un vēl jautājums ne-pa tēmu:vai man vienīgajam ir problēmas ar atbilžu apstiprinašanu forumā,citās lapās viss ir OK.??

Atbildēt uz šo ziņu

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ar ir problēmas ar apstiprināšanu,bet nesatraucies tā tas ir.Nelieli gļuki!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Par automātu transportēšanu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online