Forums » Izkratiet sirdi » KASKO
| KASKO ( 2032 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-09-29 17:09:17 Augusta sākumā biju Polijā un viens polis man ieskrēja vadītāja puses spārnā.Izsaucu policiju,tika reģistrēta avārija un teica man lai es dabūtu naudu par bojājumiem lai griežoties pie savas policijas un sūtot uz polijas policiju izziņu.Atbraucu uz Latviju auzbraucu uz mūsu policiju a tur man pasaka ka mēs ar to nenodarbojamies un lai ejot uz savu abdrošināšanu.Aizgāju uz kasko.novērtēja man visus bojājumus.kasko teica ka jāsūta izziņa uz polijas policiju par avāriju.Kasko esot aizsūtijis to iziņu,bet joprojām vēl nav saņēmuši atbildi.un teica ka ja nesaņemšot atbildi ka tajā brīdi esot bijusi izsaukta policija man izsniegs tikai 300 Ls,bet mani bojājumi ir uz 800 Ls.Ja kas atbilde nav saņemta joprojām.Ko man darīt?Iebraukt ar labo sānu savā sētā vai sūdzēt viņus tiesā jo man ir 4 liecinieki par to ka policja bija klāt. |
|
Anonymous user
|
2007-09-29 23:09:08 Tur tev taisnība.Bet nu jau par vēlu. |
|
Anonymous user
|
2007-09-29 23:09:28 Tad rodas jautājums priekš kam tad vispār drošināties? Vajadzēja atbraukt uz Latviju nākamajā rītā izsaukt policiju un teikt ka pa nakti kaut kāds mudaks sasita manu mašīnu |
| Lapas: [1] | |
Forums » Izkratiet sirdi » KASKO