| Brauciens uz Palangu. ( 9767 ) | |
|
Dundurs
|
2005-05-16 21:05:40 KASKO ir obligāta tikai līzinga mašīnām. Slēdzot KASKO līgumu uzreiz bija jāpievērš uzmanība tās darbības teritorijām. Līzinga kompānijas parasti neizsniedz pilnvaru, ja KASKO teritorija ir tikai Latvija. Uz robežas KASKO nav nekādas nozīmes. Kopš iestāšanās ES arī OCTA darbojas visā Eiropas teritorijā un Lietuva nav izņēmums. Agrāk problēma bija ar Zaļo karti, jo Lietuva nebija tās dalības valsts. Šobrīd OCTA darbību nosaka ES un tai ir jāstrādā arī Lietuvā. Jāuzmanās tiem, kas izmantoja BTA piedāvātās OCTA ar atlaidi uz teritoriālā rēķina. To darbība arī tagad ir limitēta tikai Latvijā. Cik zinu citas apdrošināšanas kompānijas šadas polises neizsniedza. Amerikāņu auto klubs
|
|
Normunds
|
2005-05-16 21:05:53 Vēl pa visiem vajadzētu noskaidrot kādas apdrošināšanas nepieciešamas autotransportam un pasažieriem lai varētu šķērsot robežu un uzturēties Lietuvā. Man pašam ir bijusi pieredze, ka nopērkot pie mūsu apdrošinātājiem polisi un aizbraucot līdz leišu robežai šie pasaka, ka tā nekam nederot un jāpērk kat kāda viņu polise. |
|
Jurčiks
|
2005-05-17 10:05:18 Ar "BTA šobrīd ir tā ,ka šajā gadijumā apdrošinātājs ir jāinformē par par plānoto izbraukšanu ārpus Latvijas, funktieris man īpaši nav saprotams, bet tā man apstāstija . GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Deniss_Liepāja
|
2005-05-17 11:05:54 Sveiki visiem! Es te nesen braucu uz Lietuvu. Robežā nav problēmu. Paņem dokumentus, paskatas uzlīmes, kaut ko pārbauda datorā un pasaka, lai izslēdz lukturus. CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle |
|
Dundurs
|
2005-05-17 17:05:56 " Amerikāņu auto klubs
|
|
ddff
|
2005-05-17 21:05:19 Njaa, diivaini, man BTA zveereeja pie Dieva, ka tas esot tikai informatiivs pasaakums pazinjot par izbraukshanu. Bet kam taada informaacija vajadziiga, ja tas nenes finansiaalas sekas? Vispaar diivaina apdroshinaashana... ddff [quote="Dundurs" |
|
Jurčiks
|
2005-05-18 09:05:13 Tieši tā ,kādreiz bij jāpiemaksā ,ir gadijies braukt ārpus Latvijas,iebraucu BTA ,pateicu no kura līdz kuram datumam, man sareiķināja dažus latus un iedeva kvītiņu, pēdējo reizi atkal apdrošināju BTA, man teica ka noteikumi ir mainijušies, vairs nav jāpiemaksā , tikai jāinformē ,tā pat arī ierakstīts polisē,punktā "īpašie nosacījumi". GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Jurčiks
|
2005-05-18 15:05:25 Vairāki kluba biedri iecienījuši ceļot kopā ar suņiem,tiem ar vajadzīgas tā saucamās pases ! GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Ceļojumi » Brauciens uz Palangu.

Tā lieta viņiem ir sezonāla. Veiksmi Jums!