Brauciens uz Palangu. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Brauciens uz Palangu.

Lapas: 1 [2] 3 4
Brauciens uz Palangu. ( 9767 )
Dundurs

192 ziņas

PM

KASKO ir obligāta tikai līzinga mašīnām. Slēdzot KASKO līgumu uzreiz bija jāpievērš uzmanība tās darbības teritorijām. Līzinga kompānijas parasti neizsniedz pilnvaru, ja KASKO teritorija ir tikai Latvija. Uz robežas KASKO nav nekādas nozīmes.

Kopš iestāšanās ES arī OCTA darbojas visā Eiropas teritorijā un Lietuva nav izņēmums. Agrāk problēma bija ar Zaļo karti, jo Lietuva nebija tās dalības valsts. Šobrīd OCTA darbību nosaka ES un tai ir jāstrādā arī Lietuvā.

Jāuzmanās tiem, kas izmantoja BTA piedāvātās OCTA ar atlaidi uz teritoriālā rēķina. To darbība arī tagad ir limitēta tikai Latvijā. Cik zinu citas apdrošināšanas kompānijas šadas polises neizsniedza.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Normunds

94 ziņas

PM

Vēl pa visiem vajadzētu noskaidrot kādas apdrošināšanas nepieciešamas autotransportam un pasažieriem lai varētu šķērsot robežu un uzturēties Lietuvā. Man pašam ir bijusi pieredze, ka nopērkot pie mūsu apdrošinātājiem polisi un aizbraucot līdz leišu robežai šie pasaka, ka tā nekam nederot un jāpērk kat kāda viņu polise.
Auto man ir civiltiesiskā apdrošināšana un kasko apdrošināšana vai ar to pietiek - nezinu.
Lūdzu kam ir zināšanas šajā jautājumā sniedziet informāciju.
Paldies. Normunds.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Ar "BTA šobrīd ir tā ,ka šajā gadijumā apdrošinātājs ir jāinformē par par plānoto izbraukšanu ārpus Latvijas, funktieris man īpaši nav saprotams, bet tā man apstāstija .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki visiem! Es te nesen braucu uz Lietuvu. Robežā nav problēmu. Paņem dokumentus, paskatas uzlīmes, kaut ko pārbauda datorā un pasaka, lai izslēdz lukturus. Tā lieta viņiem ir sezonāla. Veiksmi Jums!

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Dundurs

192 ziņas

PM

Jurčiks"]Ar: "

Punktieris ir piemaksāt par dienām, ko pavadīsiet ārzemēs...

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

ddff

86 ziņas

PM

Njaa, diivaini, man BTA zveereeja pie Dieva, ka tas esot tikai informatiivs pasaakums pazinjot par izbraukshanu. Bet kam taada informaacija vajadziiga, ja tas nenes finansiaalas sekas? Vispaar diivaina apdroshinaashana...

ddff

[quote="Dundurs"
Punktieris ir piemaksāt par dienām, ko pavadīsiet ārzemēs..."

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Tieši tā ,kādreiz bij jāpiemaksā ,ir gadijies braukt ārpus Latvijas,iebraucu BTA ,pateicu no kura līdz kuram datumam, man sareiķināja dažus latus un iedeva kvītiņu, pēdējo reizi atkal apdrošināju BTA, man teica ka noteikumi ir mainijušies, vairs nav jāpiemaksā , tikai jāinformē ,tā pat arī ierakstīts polisē,punktā "īpašie nosacījumi".

Atbildēt uz šo ziņu

Jurčiks

445 ziņas

PM

Vairāki kluba biedri iecienījuši ceļot kopā ar suņiem,tiem ar vajadzīgas tā saucamās pases !
Es gan četrkājainos šoreiz atstāšu dzimtenē

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Ceļojumi » Brauciens uz Palangu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online