Brauciens uz Palangu. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Brauciens uz Palangu.

Lapas: 1 2 [3] 4
Brauciens uz Palangu. ( 9768 )
Normunds

94 ziņas

PM

Vēlreiz par auto pilnvarām.
Tākā man ir Haza Līzings zvanīju lai uzzinātu vaig vai nevaig pilnvaru, saņēmu atbildi, ka uz baltijas valstīm nevajag. Bet mani kat kā nepārliecināja šī atbilde. Šodien pazvanīju vēlreiz un saņēmu šādu atbildi: pēc likuma nevajagot, bet daudzi cilvēki pieprasot tāpēc mēs tās izsniedzam. Pēc šādas atbildes secināju, ka pēc likuma nevajag, bet uz robežas vai nu to nezin vai arī to neievēro un kādam droši vien ir uzprasīta. Tāpēc es nolēmu labāk izņemt pilnvaru.
Laimīgu ceļu.
Normunds.

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Par suņiem ir nokavēts! Veterinārās pases noformēšana ilgst min. 3 mēn., bet parasti pusgadu. dzīvnieks šai laikā ir jāvadā pa dažādām analīzēm, lai apmiernātu dažādu eiropas valstu veterināro dienestu iegribas. Nav svarīgi vai dzīvnieku ved tikai uz vienu valsti, vai pa visu eiropu, bet pasei ir jāder visur.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Jurčiks

445 ziņas

PM

Drusku novirzamies no tēmas,bet pa šo lietu varu pastāstīt vairāk, jo mūsu ģimenē ir vet. ārsts kas arī nodarbojās ar suņu audzēšanu, es pats vairākas reizes suņus esmu vedis no eiropas un arī turp.Suņa(dzīvnieka) pase ir noteikta parauga dokuments ar fotogrāfiju (!) ar īpašnieka datiem, suņa identifikācijas numuru(mikročips vai tetovējums), ar atzīmēm par vakcinācijām u.t.t.,šos dokumentus izsniedz vetārsti, un tā noformēšana ,protams ja suns ir vakcinēts un vesels,ilgu laiku neaizņem .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Dundurs

192 ziņas

PM

Tiešām Lietuvu šī problēma skar maz, bet vairāk informācijas citiem gadījumiem var iegūt te: http://www.icelo.lv/icelo2005/?ze=articles&sid=2061

iCeļo"][...]: "

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Normunds

94 ziņas

PM

Man ir ienākušās ziņas par vienu apskates vietu netālu no Pluņģes. Tās ir no Padomju armijas laikiem saglabājušās raķešu novietnes. Pašas raķetes gan neesot, bet bunkurus un pazemes ejas varot apskatīt. Ja mēs no Krusta kalna pa taisno braucam uz Palangu tad tas iznāk pa ceļam. Vienīgais tur esot iepriekš jāpiesakās. Pagaidām gan nezinu kur var pieteikties, bet mēģināšu noskaidrot.
Varbūt kādam ir plašāka informācija par šo vietu.
Kādas ir domas par šo ideju.
Normunds.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tam vajadzētu būt interesnti.Labi būt uzzināt precīzāk kā atrast un kā pieteikties.Uz Kuršu kāpu celsimies jo Voyagieristus sarežģijumi ar nokļūšanu atpakaļ nebiedē.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Normunds

94 ziņas

PM

Esmu nedaudz sameklējis informāciju par bijušo PSRS raķešu bāzi. Tā atrodas pilsētiņā Plateliai netālu no Plateliu ezera. Braucot pa A11 ceļu pie Pluņģes jānogriežas uz Mažeikiai ceķa 164 un pēc 7km jānogriežas pa kreisi uz Plateliai. Bāze atrodas Žemaitijos nacionālajā parkā pie tūristu bāzes Plokštine. Tākā informācija ir angļu valodā vairāk neko nerakstīšu lai nepateiktu kat ko nepareizi.
Ierakstīšu adresi un telefona nummurus.
ŽEMAITIJA NATIONAL PARK
Didžioji g. 10
Plateliai
LT-5655 Plunges raj.
Lithuanija
Telefonu kods 8-218
Faks 49337
Forest departament 49061
Ploškine rest base 49361
Ž. Kalvarija information center 43200
Hunting center 49276
Horse farm 49161
Plateliai information center 49231 (domāju, ka jāzvana pa šo nummuru)

Ir iedoti darba laiki, bet nezinu vai tie ir bāzei vai muzejam.
WORKING HOURS:
the museum: 10.00 - 17.00
Saturdey: 11.00 - 16.00

Price: for a group les than 5 - 12Lt; more than 5 people - 2Lt for an
adult and 1 Lt for a child.

Tā ir visa informācija kas man ir. Ņemiet pa labu.
Normunds.

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Lai jums rīt veiksmīgs un patīkams ceļojums!

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Ceļojumi » Brauciens uz Palangu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online