Ceļojums uz Kalveni » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Ceļojums uz Kalveni

Lapas: [1]
Ceļojums uz Kalveni ( 4026 )
aicis

64 ziņas

PM

Es braucu kopā ar klubu pirmo reizi,pirmie iespaidi ir ļoti pozitīvi.Viss būtu bijis okei ja Kalvenē nebūtu bijuši tie šausmīgie dubļi.Paldies visiem kuri nenobaidījās atbraukt no Latvijas otra gala pabradāt pa mūsu Liepājas raj. dubļiem . Liepājā pikniks bija labais !!! Vasarā varam pameklēt kādu sausāku vietiņu ja iepriekš sarunātu. Voyageristi tā turpināt !!!

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

austris

908 ziņas

PM

Aicim 100% taisnība Kalvenes dubļi mani šokēja,taciņas lai cilvēki varētu staigāt jau nu varēja ierīkot.Toties Liepāja sagaidija mūs ar vasarīgu saulīti un jūra arī bij super. Paldies visiem kas nenobijās un dubļus brida.
:roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

austris

908 ziņas

PM

Šoreiz dosimies lūkot kā daba mostas.Pa Jūrmalas apvedceļu caur Priedaini aizbrauksim līdz Ķemeriem,izstaigāsim purva taku. Par dubļiem kā Kalvenē nav jābaidās iesim pa dēļu celiņiem. Tālāk dosimiies caur Kalnciemu uz Jelgavas pusi Valgundes sieviešu klosteri.Lūkosimies kā šodien dzīvo mūķenes.Par piknika vietu domāju vajadzētu izvēlēties malkas placi aiz Jelgavas pils. :twisted: :twisted: :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

aicis

64 ziņas

PM

Labvakar visiem !!! Es domāju ka varētu būt normāls maršruts ! Kaut tikai laiks paliktu siltāks , tad vispār būtu ziher. Veiksmi visiem un uz tikšanos tusiņā !

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

Jurčiks

445 ziņas

PM

Dēļu celiņi ir laba lieta :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Shalonda-44824

1 ziņas

PM

Oh, My God!

Atbildēt uz šo ziņu

The future aint what it used to be. (Yogi Berra)

Sincerily yours, ShalondaAdipex

Anonymous user

3652 ziņas

PM

vat de F***?!
viiruss?! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Ceļojumi » Ceļojums uz Kalveni
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online