Gribas paceļot ! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Gribas paceļot !

Lapas: [1] 2
Gribas paceļot ! ( 4017 )
Guntarsb

21 ziņas

PM

Esmu "jauniņais"
Lasu un priecājos par tik pārdomātu mājas lapu, kā šo !!! Idejas autoram: Urā, urā, urā !!! Savam, nesen iegādātajam autiņam, (pateicoties tehniskai lapai) esmu daudz, ko savedis kārtībā. Nu būtu laiks kaut, kur izbraukt. Lasu Jūsu atsauksmes par kopīgajiem ceļojumiem un aiz skudības vai mirstu. Vai mani ņemsiet savā pulkā? Kad ir kāds pasākums plānots?
C "V" 2000 3,3l.

Atbildēt uz šo ziņu

GUNCHA

austrisvoy

109 ziņas

PM

Sirsnīgs paldies par labajām atsauksmēm! Prieks pa jaunu kluba biedru, lai labi ripo! Nākošais brauciens 26.februārī. Dosimies uz Gulbeni,tad ar visādiem piedzīvojumiem ar mazbānīti izmetīsim līkumiņu :wink: Tradicionālais pikniks ,labi atpūtušies atgriezīsimies mājās. :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Bango

974 ziņas

PM

26.februārī.Tiekamies visi Salaspilī DUS TREST.pl. 9,00.Tā ka ģimeni līdz un ja iepatiksies varēsi arī iestāties klubā,ja kādi jautājumi zvani.9215731.Jānis.9118870.Austris :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
viesha

28 ziņas

PM

Vai tad šajā skaistajā marta mēnesī nekur neceļosim :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Kā nu ne :?: Galvenais objekts Bauskas alus darītava,pieķersim klāt Rundāles pili Ielūgumiem jau vajadzēja būt :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bango"]Kā: "

Ielūgumus izsūta tikai kluba biedriem???

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Tikai kluba biedriem bet atbrauc ekskursijā,ja patiks iestāsies klubā :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bango"]Tikai: "

Kā gan lai es zinu kad notiek ekskursijas ja neēsmu kluba biedrs..!!
P.S. Kluba biedru piesaistīšanai arī forumā warētu paziņot par šīm ekskursijām / izbraucieniem..!! :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Ceļojumi » Gribas paceļot !
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online