| Latvija - Vācija ar auto. ( 9942 ) | |
|
karumins
|
2010-05-22 09:05:58 Sveiki, tautieši! Jūnija sākumā ir ieplānots uz divām nedēļām pirmo reizi ar auto (Voyager) doties uz Vāciju. Jau tagad sāku plānot maršrutu un aptuvenās izmaksas. Varbūt kāds var ieteikt labākās vietas ko apskatīt, Iepriekš esmu tikai lidojis uz Duseldorfu, Berlīni un Minheni. Varbūt ir kāds raksts i-netā Latvija - Vācija ar pers.auto?! Apģērbu ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana un paklāju tīrīšana!
|
|
foxx
|
2010-05-22 18:05:10 Nu esmu braucis uz vāciju 2 reizes. vienu reizi pat atbraucu atpakaļ Ja iepirkties tad Berlīne. Izmaksas degvielai dārgākas :cry: ZOO berlīnē ir labs, biju janvāri. Taču vasarā šķiet ka ogā. Un obligāti jāapmeklē Ķelne |
|
karumins
|
2010-05-23 10:05:22 Ā, un plus man būs 2 velosipēdi uz jumta ar M.B. Barracuda! Apģērbu ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana un paklāju tīrīšana!
|
|
karumins
|
2010-05-23 10:05:29 degviela pagājušo reizi kad biju maksāja ap 1.3-1.4EUR/l Paldies, izskatīšu arī iespēju apmeklēt Ķelni. Jautājumi! 2) Kas būtu jāzin braucot ar 97.g.2.5dīzeli, kam jāpievērš uzmanība? Auto: Grand Voyager LE 97.g.2.5D! Apģērbu ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana un paklāju tīrīšana!
|
|
foxx
|
2010-05-23 11:05:34 žetonus nepirkām. uzzināju par tādiem tikai atbraucot mājās. Neko sliktu negribu teikt, taču ar tādu pašu dīzeli es pirmo reiz līdz vācijai netiku. Nobeidzās polijā. :oops: |
|
HB
|
2010-05-24 12:05:15 " Kāda nu tur liela starpība, nodragā to pašu attālumu tepat pa LV vai aizbrauc kur tālāk? Mans auto vēl vecāks (vienīgi "+" ka kantainais -= CGV '95 2,5TD =- |
|
karumins
|
2010-05-24 19:05:16 " Apģērbu ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana un paklāju tīrīšana!
|
|
HB
|
2010-05-25 09:05:29 Taisni tam jau dīzelis arī domāts un labāk piemērots- braukt un braukt ilgi un bez apstājas! Tas viņam arī mazāk kaitē veselībai, kā bieži palaist/apturēt, uzsilt/atdzist. Katra piedarbināšana ir jauni stresi visām sistēmām, kamēr tiek sasniegta optimālā temperatūra un slodze, līdz ar to eļļošana tiek normā, iespējamie burbuļi izdzenājas visos šķidrumos u.t.t. -= CGV '95 2,5TD =- |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Ceļojumi » Latvija - Vācija ar auto.

), nobraucu parasti tepat vismaz divtik bez kādām problēmām, ja arī kāda vaina izlien, parasti jau nav laika uzreiz likties remontā. Dīzelis nemēdz nobeigties tā uzreiz, momentā, simptomi parasti parādās labu laiku iepriekš. Tavam gan ķēde laikam, laicīgi jāmaina, lai būtu drošs. Ritošā- nu mūsu ceļi ir visstingrākais pārbaudījums, un ja te iztur, tad kas ta vācija. Galvenais netraucēt mašiņam ripot! Ja brauc ar tādu domu, ka nu jau tūlīt nolūzīs, tad parasti tas arī notiek, nezinu, māņticība vai nē, bet tā tas ir. Un kāda gan liela starpība, noplīst uz Jūrmalas šosejas, vai kautkur pie Berlīnes, turpmākā lietu kārtība jau tā pati, nu izmaksas gan citas. Painteresējies par apdrošināšanas iespējām, LAMB arī kautkādu palīdzību piedāvā ārzemēs.