Pirmais kluba ceļojums uz Poliju !!! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Pirmais kluba ceļojums uz Poliju !!!

Lapas: [1] 2
Pirmais kluba ceļojums uz Poliju !!! ( 6227 )
Bango

974 ziņas

PM

Biju aizbraucis pa brīvdienām ciemos pie Polijas voyagerclub uz viņu pasākumu un vienkārši paliku mēms no šīs labestīgās tautas,dažu brīd pat asara nobira kamdēļ es dzīvoju Latvijā kur tautai kad labi,tad viens pa otru grib būt krutāki,un uz nabadzīgākiem skatīties tā par plecu un dažu labu vairs vispār nepazīt :cry:
Tagat kad slikti tad nolaižas uz zemes un apskauž tos kuri vel turas virs ūdens :oops:
Es pat nesapratu viņu loģiku kā viņi dabon visu to gatavu,bet pasākums viņiem bij vienkārši brīnišķīgs, tas nav izstāstāms :?
Tapēc esmu nolēmis Jūs uz turieni aizvilināt,jo dārgākais kas ir ,tā ir degviela kāda nu kuram tā ir,man personīgi gāze un aizgāja 70.ls toties atceļā vajag iegriezties tirzniecības centrā "janki" sapirkt bērniem skolai vajadzīgo un sev ko var atļauties un ekskursija būs atmaksājusies,jo tās cenas ar mūsu bagātās latvijas cenām nu ļoti grūti salīdzināt,kur nu vel runāt par asortamentu!
Teltsvieta tur maksā apmēram 1.ls uz divām dienām dušas toletes tīras siltais ūdens un ezers blakus :!:
Viss sīkāk būs aprakstīts šo mēnes ielūgumos :!:
Izbracam 21.Augustā
Aplūkojiet bildes pasākumos kā gāja Polijā :!:

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Prieks par Jums, izskataas baigi forshi gaajis!!!
Var buut patiesham, shogad taalie celjojumi jaaizstaaj ar labu alternatiivu - tepat tuvumaa! Labpraat gribeetos piebiedroties 21augustaa!
Buutu jauki zinaat jau laiciigi plashaaku info., cik noprotu 3dienu pasaakums?

P.S. Tik ljauni jau arii nav! Latvieshi vienkaarshi kuutraaki un klusaaki. Var buut citreiz ko skalji nepasakam un paarprotam cits citu. Jebkaadam sekundaaraam vertiibaam tachu nav pilniigi nekaada sakara ar personiibu. Vienmeer esmu tikai un vieniigi priecaajies par to, ja kaadam veicas! Viss jau atkariigs no mums pashiem! Vismaz, tads mans subjektiivais viedoklis. Jaacenshaas vienkarshi dziivot vairaak ar smaidu un pozitiivam emocijaam, itsevishkji pashlaik!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Bango

974 ziņas

PM

Tā jau ir īstenībā,kad rakstiju biju vel polijas eiforijā,aizbrauksim un parādīsim ka Latvieši ar ir forša tauta
Bet dosimies ceļā piekdien,protams ka trīsdienieks,bet var jau izveidoties vel kāda grupiņa kuriem arī būs piecdienieks,jo poļi mums izrādīs vel daudz skaistas vietiņas,tuliņ jau būs ielūgumi :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

saņēmu ielūgumu un papētīju arī fotkas iekš kluba mājaslapas un radās jautājums: poļos ir paredzēts tās pāris dienas dzīvoties/dzert pa ezera krastu ar paniem un izbaudīt atrakcijas.. un PĒC tās pasēdēšanas ir plānots pavazāties pa Poliju? pareizi es sapratu to piedāvāto programmu?! :?

personīgi gribētos gan ko vairāk.. tipa ekskursijas pa Poliju lai mijas ar pasēdēšanu tanī ezera krastā.. savādāk kaut kā neinteresanti braukt..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Bango

974 ziņas

PM

Istenībā piekdienas vakarā mēs ierodamies,kamēr iekārtojamies,vakariņas utt
Sestdiena:No rīta bērnu pasākumi,pēc tam parāde,kas ir ļoti forša un kura beigsies ap 18,00 un tad vel šādi tādi konkursi,pat nezinu ko izlaist lai ko jauku apskatītu :?
Bet domāju ka svētdien no rīta gan varētu doties pa izstrādātu maršutu ko aplūkot,bet var jau organizēt savādāk,jo domāju ka daudziem domas nesapasēs,varbūt ka te pat forumā varam to visu apspriest :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

pēc veestules arī es sapratu ka kempingaa tiek visas dienas pavadītas ...tad kaada velna peec jaadzenas 1500 km ...varu ar tepat latvijaa patuseet kempingaa

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Bet Tev jau neviens neuzspiež dzīties :idea:
Ļoti daudzi jau ir pieteikušies kuriem gribas dzīties un aplūkot kā poļi tusē,es jau biju domājis ja 5 mašīnas tad būs labi,bet tagat jau vairāk kā 10 pieteikušies :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
garainis90

46 ziņas

PM

Kur bildītes var redzēt?

Atbildēt uz šo ziņu

CV2.5td96

Lapas: [1] 2

Forums » Ceļojumi » Pirmais kluba ceļojums uz Poliju !!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online