Sagādāsim prieku bērnu nama bērniņiem !!! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Sagādāsim prieku bērnu nama bērniņiem !!!

Lapas: [1]
Sagādāsim prieku bērnu nama bērniņiem !!! ( 3376 )
Bango

974 ziņas

PM

23.Maijā jau piekto gadu pēc kārtas ar Jūsu palīdzību apņēmos sagādāt Bebru internāt skolas dejotāju grupas bērniņiem mazu prieciņu :!:
Aizvest ekskursijā uz Līgatnes dabas parku,tas ir Ogre- Koknese-Līgatne-Koknese!
250-350.km :?Pēc ekskursijas neliela desu cepšana Zvārtas iezī :!:
Pagājušo reizi bērniņi kā pateicību mums bija sagatavojuši dziesmas,pat nav aprakstāms cik tas bij sirsnīgi :oops:
Septiņi Voyagerīši jau ir,būtu vēlams ja vel kādi septiņi pieteiktos kuriem ir brīva sestdiena un kuri var atļauties krīzes laikos ieliet degvielu
Pieteikties :Austris 29118870
Jānis 29215731
Tiekamies š.g.23.maijā pl.8.00 Ogres benzīntankā LUKOIL tas ir no Rīgas iebraucot Ogrē uz reiz kreisajā pusē :idea:
Vēlams ka katrā mašinītē nebūtu vairāk kā divi cilvēki,lai vairāk varam sasēdināt bērniņus :!:

Atbildēt uz šo ziņu
ikaika

51 ziņas

PM

Mēs, mēs NOTEIKTI
Jau meklēju iespējas piedalīties šajā datumā kādā labdarībā, kapēc gan ne ar bērneļiem

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

aga

161 ziņas

PM

S.....s ar visu krīzi ,domāju ka pāris kannas ar degvielu atsvers to bērnu prieciņu par šo cejojumu. Aizbrauksi desmitm ,vai vienpadsmit mašīnas, tas mūsu pašu ziņā,bet iedomājieties-vilciens aiziet un kāds bariņš paliek uz perona, domāju ka tā gan būs krīze.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

Bango

974 ziņas

PM

Man prieks par Jums kluba biedri,jo krīzes laikā mēs jau esam vairāk nekā citreiz

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Es ar būšu!!! Labdarībai es reti atsaku! Es jau par šo pagāšo gadu prasiju,kāpēc nenotika?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

janni

716 ziņas

PM

cik "busu " ir jau savākti?! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

---

Bango

974 ziņas

PM

Liels paldies visiem kas piedalījās,skat-PASĀKUMI- :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Ceļojumi » Sagādāsim prieku bērnu nama bērniņiem !!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online