Vācija 30.07-7.08 » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Vācija 30.07-7.08

Lapas: 1 [2] 3
Vācija 30.07-7.08 ( 6654 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es pirms braukshanas samainiju eljas, siksnu generatoram, rulljus. un bremzes apkopu. un iisti tam 3.8 nav kam nojukt. tiesa ar gazi ir daudz daudz letaak. gaze ojropaa briivi pieejama un ir 1 treshdalja no benzina cenas.. un pa vienu sho braucienu atpelniju 60% no gazes iekaartas. varbuus tomeer vel uzliec gazi?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Daiga

28 ziņas

PM

Nevajag baidīties,ja kas atgadīsies,gan tiksiet ar visu galā :!: :!: :!: Mums ceļojuma laikā sadega kondicioniera kompresors,vēlāk pārplīsa arī pati siksna.Palikām naktī,tumsā uz ceļa Itālijā.Pateicoties kluba biedriem no Jūrmalas-Andrim un Ievai,Armandam un Dacei, uz ielas nepalikām, deviņi cilvēki pārnakšņojām vienā vodžītī,bet nākamajā dienā,kad salaboja mūsējo,turpinājām ceļu.Vēlreiz piespiedu apstāšanās notika Polijā un arī mūsējie ļoti daudz palīdzēja.
Aptuveni tajā pašā laikā,Normundam nojuka ātrumkārba.Jelgavnieki Guntis un Inga šlepēja viņus mājās cauri visai Polijai.
Tā kā "nevienu ceļā neatstājam" darbojas dzīvē un liels paldies šiem superīgajiem cilvēciņiem

Atbildēt uz šo ziņu

Grand voyager 2007, stūre labajā pusē

AndrisZ

381 ziņas

PM

Jaaa..., tik tieshaam guleejam/seedejam 9 cilveki vienaa iisajaa vodzziitii Paldies Daigai un paareejiem, par kompaaniju!
Vaacijaa diezgan shvaki ar kempingiem, veelems ieprieksh izveeleties, rezerveet nakshnjoshanas vietas. Ar degvielas paterinju arii nav tik traki. Ziemaa parasti braucam sleepot, 5cilveeki, pilna mashiina ar bagaazzu, uz jumta lielaa kaste, uz 4500km. distanci apm. 12.5 videejais. Bet tas ziemaa, taa diezgan raiti braucot, un no Austrijas lidz Italijai pret kalnu. Ja iespeeja no punkta lidz punktam braukt pa baani, nav pa vidu apskates objekti, tas atmaksaajas.
Lai izdodaas brauciens!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

foxx

589 ziņas

PM

Nu tad brauciens beidzies un autiņš nokalpojis godam. Nobraukti precīzi 5000km bez ķibelēm. Būs kaut kas autiņam jāuzdāvina par to . Apceļotās valstis bija Lietuva. Polija, Vācija, Nīderlande. Pēc kompja datiem vidējais patēriņš ar 6 cilvēkiem un pilnu jumta kasti 11,3l/100km kopā ar mašīnu nobrauktas 74 stundas. Visā ceļojuma laikā samidžināts tikai viens latvietis uz bāņa, bet chrysleri ļoti maz :oops: Pagaidām viss. Būs vairāk laika aprakstīšu vairāk.

Atbildēt uz šo ziņu
robisss

89 ziņas

PM

Man ar gribeetos kur aizlaist, bet nevies uzticiba divreiz taisitajam motora vadibas blokam.Pirms tada brauciena jauns butu jaiegadajas un janem lidz ja nu cela noplist

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es ar pamaniju ka ojropaa ljoti maz Chrusler. pirms 3 meneshiem braucu cauri visai ojropai uz angliju, pa angliju nedelju, un pa visu laiku varbuut 8 dzherus-T&C satiku, pie visa ka esmu ljoti veriigs uz celja

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man šķiet, ka Polijā un Čehijā Voyageru pie viesnīcām netrūka. Uz ceļa gan Chrysler mazāk kā Voyageru zemē Latvijā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Laikam naktis pārguļ viesnīcās.
Polijā topā uz ceļiem šāda tipa auto http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_126 .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Ceļojumi » Vācija 30.07-7.08
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online