Ceļojums uz Ukrainu! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Ceļojums uz Ukrainu!

Lapas: [1] 2
Ceļojums uz Ukrainu! ( 5418 )
Lutijs

13 ziņas

PM

Vai kāds no kluba biedriem nav ceļojis ar Voici uz šo skaisto zemi?!
Ir doma to realizēt, vasarā!

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kas tur ir skataams? kaut kaa nevelk uz padomiju. man domaat jabrauc uz vietaam kas krasi atshkiraas no musu zemes.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

garfilds182

560 ziņas

PM

Nevaru pat iedomāties,kas tur varētu būt skaisti? :? Pilnībā piekrītu PASSATizhi!
Bet varbūt es maldos.Pastāsti ko tur ir ko apskatīt!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

munds

477 ziņas

PM

Katrā vietā ir kaut kas skaists, ko apskatīt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Krievi runā, ka Melnās jūras piekraste ir lēta alternatīva franču rivjērai. Pats gan padomju laikā esmu bijis tikai Kijevā, tur arhitektūra, muzeji...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Jurčiks

445 ziņas

PM

Regulāri braukāju uz Ukrainu apciemot radus.
Kautkas skaists protams ir atrodams katrā valstī.Manā skatījumā apskatei un atpūtai būtu interesanta Kijeva, kā arī Krimas pussala, gan Melnās jūras piekraste gan Azovas jūras piekraste. Pašā Ukrainas vidienē daba ir diezgan neinteresanta,pārsvarā putekļaini lauki, toties tur ir kas cits interesants - cilvēki ar savādāku mentalitāti, vietējā virtuve u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiks! Es arī katru gadu braucu uz Ukrainu tieši uz sirdi - Kijevu. Ir skaisti un interesanti. Vienīgais mīnuss ir nepārāk labie ceļi, daudz fūru un trako Žiguļu vadītāju. Ja mašīna ir ar gāzi, tad problēmu vispār nav, vienīgais, ka DUS nevienmēr var nerēķināties ar karti.
Šogad arī ir plāns braukt, bet jau drusku nost no Kijevas - Vinnica.
Veiksmi!

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Čalis

50 ziņas

PM

Biju pagājušo gadu,caur Poliju,Lvovu,uz Krimu.Man patika,ceļi ne sliktāki(vietām pat labāki)kā mums.Cenas demokrātiskas,ar benzīnu vai gāzi nekādu problēmu.Sadūru riepu,galvanizācija ceļmalas servisā20.grivnas(2.ls),mazgāšanatikpat.Viesnīcu ceļmalās daudz,cenas ok.Cilvēki labvēlīgi,ēdienigaršīgi(mazliet gan klibo serviss).vienīgi no autoinspekcijas jāuzmanās,ir vairākas vietas,kur ķer uz muļķa",bet ja prasa100.grivnas,jādod10.un būs ok.(to mums ukrainas šoferi teica).tieši ta arī bija.Ir vērts braukt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Ceļojumi » Ceļojums uz Ukrainu!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online