| Rūjienas dalītā ekskursija!!! ( 9893 ) | |
|
Anonymous user
|
2008-07-29 10:07:56 es piebiedrojos es nevaacu es to apkaartni vispaar nepaarzinu par taadu burtnieku ezeru dzirdeeju pirmo reizi.(tas informaacijai kikuciitim) |
|
Daiga
|
2008-07-29 11:07:52 Skatoties bildes var redzēt,ka jums gāja jautri un man ir liels prieks par to!!!Domāju,ka varam iztikt bez strīdiem un aizvainojumiem.Ir sanācis tā kā sanācis un tur neko nevar vainot.Katram ir sava taisnība. Grand voyager 2007, stūre labajā pusē |
|
sidzza
|
2008-07-29 14:07:46 nu juus te dodat,vietas bija tik daudz briivas kad vareeja divreiz vairaak apmesties bez putekljiem,un kautkaa putekljus vispaar nesajutu,jo vinju nebija,un siens nevienam netrauceeja,pat bija ljoti romantiski,ko tad juus iisti veeleejaaties brudjeetu lauku,var jau sarunaat luksus kempingu,bet diezvai juus speesiet samaksaat daliibas maksu,sso jau negrib maksaat katrs,jums vienkaarssi jaaizlemj vai veelaties buut ar mums klubinja biedriem vienalga kaadaa vietaa,vai celjot atsevisschi,nav ko taisnoties,taa nedaraas un viss.ssaadus izlecienus mees iistie kluba biedri neatbalstaam. |
|
Anonymous user
|
2008-07-29 15:07:05 redzi tu pati tiko pateici iistie kluba biedri !!! cik gadys es braucu uz visiem pasaakumiem un Juutos malinnaa nostumta .Jo "iistie "(KAA TU IZTEICIES)kluba biedri taa no augssas uz leju skataas .es esmu bijusi 30 braucienos un visaas vietaas man ir paticis lloti ,bet taa vieta man nepatika ,un ko man vajadzeeja dariit sakost zobus un kaa puukkim neapmierinaatai staigaat apkaart un citiem kam patika taa vieta vajadzeeja krist uz nerviem un bojaat garastaavokli...es domaaju ka es pienneemu pareizu leemumu braukt citur un gala rezultaataa visi bija apmierinaati .(Es zinu savu raksturu ) es taa arii dariitu (zzeelotos)un tad Jaanis noteikti buutu veel neapmierinaataaks nekaa tagad. |
|
Daiga
|
2008-07-29 21:07:54 Labi,labi......turpmāk pirms došanās kluba ekskursijās,pazemīgi lūgsim atļauju īSTAJAI kluba biedrenei sidzzai Grand voyager 2007, stūre labajā pusē |
|
garfilds182
|
2008-07-29 22:07:31 ....... Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited |
|
LAURA
|
2008-07-29 22:07:43 meicha! Kas tad mums jāsaka ,ka mēs tikai sešas ekskursijas braucam un nemaz nejūtamies atstumti!vietas pietiek visiem (vienmēr). Tā tik vēl trūka lai Jānis skaļi prasītu naudu-PĒC KĀ TAS IZSKATĪTOS ,esam paši pietiekoši gudri un varam izrēķināt (aptuveni ) cik tas pasākums izmaksā.Ja nezinot nevaram atbalstīt ar naudiņām, tad vismaz morāli mēs tak varam!!!Nevis pacelt cepuri un aizbraukt uz citurieni! :!: |
|
austris
|
2008-07-30 00:07:46 Tas velns nav tik melns cik mālē. Pirmais iespaids jau nu protams neatbilda tam, ko saimnieks piedāvāja, pavasarī zālīti jau nu laicīgi iesēt varēja. Vietas jau nu gan pietika visiem atliku likām un nevienam teltis putekļos nebija jāceļ. Un arī speciāli mums tika uzbūvēta estrāde, tualetes kurās dega petrolijas lampiņas. Sīkums, bet patīkami. Pirtiņa, lopiņi, makšķerēšana, ugunskuri, disene arī bija super. Protams ka turpmāk pieturēsimies pie pārbaudītām vērtībām, ezeriem un jūras. Mani sagrauj kasīšanās pa sīkumiem un ļauna pieminēšana, vienkārši nolaižas rokas un rodas jautājums vai man to vajag??? Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
| Lapas: 1 [2] 3 4 5 | |
Forums » Ceļojumi » Rūjienas dalītā ekskursija!!!