|
Rūjienas dalītā ekskursija!!! ( 9892 )
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2008-07-30 17:07:53
Davai varbūt nedalīsim kluba biedrus uz īstajiem un neīstajiem, savādāk tas vairs nebūs klubs un tā vairs nebūs kopīga atpūta un kopīgs pasākums. Tad tās būs intrigas un aprunāšanas un neveselīga atmosfēra.
Protams ka tik daudz cilvēku pie viena galda nesasēdīsies un uz viena grila gaļu neceps,tapēc arī bars sadalās pa kompānijām vai ģimenēm .Nesaprotu kapēc kādam būtu jājūtās atstumtam vai nevēlamam, vai kādreiz kādam ir teikts tu te neiederies tapēc cel telti pļavas otrā galā, vai kā savādāk kāds ir aizvainots.Es iestājos klubā pirms četriem gadiem un ātri vien atradu jaunus draugus un paziņas, un neviens man neteica ka te ir mūsu kompānija un tu te nenāc, un esmu pārliecināts ka arī joprojām nesaka. Mēs arī parasti apmetamies savā kompānijā ,bet pasākuma laikā parunājās ar vieniem , saskandē ar otriem.Ja kādam ir problēmas kontaktēties ar cilvēkiem tad nevajag tur vainot citus.
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
normundsjurjevičš

5 ziņas
PM
|
2008-07-31 07:07:59
Ja runājam par atstumtību tad to nu gan neesmu izjutis.Piegruzījam pilnu mašīnu ar cilvēkiem un ""Hamburgeriem"",vai steikiem kā jau Amerikāņu stila dzīves piekritējiem pienākas,un laižam kilometru pēc kilometra.Pagājušo vasaru apnika vizināties pa Latviju un saorganizēju braucienu ar kluba biedriem uz Horvātiju.Bez tam mūsu iekšējais pulciņš ir diezgan paprāvs.Starp citu visi tie kuri jūtas atstumti var droši pievienoties mums.Domāju arī ka Jānis jūs ar prieku pieņems savā kompānijā.
Droši ejiet klāt runājiet un tusējiet kopā.
Kā sacīt jāsaka - ""labāko no garastāvokļiem un pilnu bagāžnieku ar Hamburgeriem"",bet ,ja man lūdz izteikt savas domas par ceļošanu turpmākajā sezonā tad atbilde ir gaužām vienkārša.Tā ir Latgale .Lielākā daļa kluba biedru jau pārējo latvijas daļu ir pamatīgi izpētījusi ,un sāk retāk piedalīties.Daudziem arī patīk divdienieki,bet ziemas sezonā ""snauž savā migā"".Par piemēru minēšu nesenu sarunu ar vienu kluba biedru ,kas ir speciālists dīzeļcentrā.Viņš saka,ka viņam vasarās nav laika izbraukt,jo esot pamatīgi dauz darba ,bet ziemā viendienieks viņam neinteresē.Tad vēl viens kluba biedrs piedalās tkai tad ja ir saistoša un interesanta ekskursija ar daudz apskates objektiem ,bet pats tusiņš viņam neinteresējot.Varot arī iedzert mājās, kas nemaz nav sliktāka par kempingu.
Viedokļi ir daudz,un tāpēc pat ekskursijās vajadzētu iekļaut arī tuvās ārzemes,un nebaidītes ,ka nebūs cilvēku, un ka nepietiks naudas.Neko uz priekšu nevajag solīt ,un apsolīt par konkrētām summām.Nevajag iepiekš salīgt par plača cenām un t.t.
Atklāti sakot man patiktu ja tusos spēlētu dzīvā mūzika.Mazākais skaits mašīnu kas ir braukuši ir trisdesmit.Vidējais cilvēku skaits mašīnā ir četri ļautiņi.Ja aptuvenā dalības maksa no mašīnas ir 15 ls tad nu par 450 ls ansamblīti noīrēt ir "zaprasta."
Andris skuja tagad spēlē par 300 ls. Jāatzīst ,ka tikai piecas stundas ,bet ir taču VARIANTI ,kā teiktu Cēsu Alus...
Čau ,čau tiksimies tusiņā .
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Monika

5 ziņas
PM
|
2008-07-31 08:07:24
Nu kas tāds "nekaunīgāks" un drošāks, tas jau iefiltrēsies jebkurā kompānijā, bet kas tāds kautrīgāks, tas sēž maliņā un grauž savu desu. Bet par ceļojumiem, tuvajām ārzemēm utt, par to piekrītu. Nedaudz pasēžot internetā un pasērfojot pa to, var atrast arī daudz interesanta - gan pašu mājās, gan arī tuvajās ārzemēs un beigu beigās - ja ir maģis un labi diski - disene tīri laba sanāk arī bez īpašiem māksliniekiem, ja gribās pa lēto Dažādībai ar nav ne vainas.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ikaika

51 ziņas
PM
|
2008-07-31 12:07:06
Mēs arī esam jaunie kluba biedri, esam bijuši 2.5 ekskursijās. Protams, ka tie kas ir jau sen klubā ir labāk pazīstami, tapēc jau ir izveidojuši savas grupiņas. Bet tas mums netraucē katru ekskursiju iepazīt jaunus cilvēkus. Nevarētu teikt ka no vecajiem kluba biedriem būtu ļoti ignorēti. Viss jau ir mūsu pašu rokās, viss atkarīgs tikai no mums pašiem...
Klubam labprāt palīdzētu arī citādi, ne tikkai biedra naudas maksāšanas, bet jāzin kā un kad
_________________________________________________________________ Problēmas neeksistē. Ir tikai situācijas, ar ko vai nu tūlīt jātiek galā, vai arī jāatstāj tās mierā un jāpieņem kā pašreizējā brīža sastāvdaļa, līdz tās pazūd pašas no sevis vai arī kļūst atrisināmas. (Ekhards Tolle)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
normundsjurjevičš

5 ziņas
PM
|
2008-08-03 07:08:03
Ideja !
Lai nerastos pārpratumi šajā saitā trūkst maksas reklāmas šūniņa.
Pērk pārdod,pakalpojumi,dažādi un t.t.
Cilvēki kuri vēlas reklamēties ir spiesti ievietot savus sludinājumus dažādās rubrikās,bet tas nav optimālais variants.
Es personīgi jūtos gandrīz parādā par to ,ka esmu atļāvies izmantot šo mājas lapu nepiemērotā sadaļā.Patiesībā tas taču ir tik vienkārši ar isziņu palīdzību saņemt naudu.Tad arī atpirksies mājas lapa.Ir maz reklāmas par šo saitu. Es personīgi izmantoju iespēju u reklamēju šo saitu visur.Daudz cilvēki par šo kolosālo vietu dzird pirmo reizi .Žēl !Jebkura reklāma dod ienākumus.Par piemēru varu minēt savu reklāmu šeit.Atzīšos ,ka esmu skandālists ,bet reitings ceļas.Nesūdzos par cilvēku atsaucību.
Ieteikšu daudz neplēst ,bet gan ņemt piemēru no "":Draugiem"".Reklāma ir virzītāj spēks.Arī ja tā ir negatīva.pēc saviem vērojumiem esmu secinājis ,ka negatīva reklāma piesauc 10 % pozitīva rezultāta.Vajag tikai attiecīgā laikā un vietā to ievietot.
Esmu kluba biedrs un vēlos lai neatskanētu pārmetumi ,ka izmantoju šo mājas lapu savtīgos nolūkos.Es vēlos ,lai būtu kaza dzīva un vilks rihtīgi paēdis.
Nu tad arī par tiem krekļiniem.
Tas cilvēks kas pārdeva tos krekļiņus pēc pēdējām INFO ziņām nemaz biznesu nevēlējās uzsākt ,bet gan apstākļu sakritības pēc izpalīdzēja .Domāju ka četri krekiņi draugiem - robu kluba budžetā neieplēsa.Fūri ar krekliņiem taču nepiedzina.
Man personīgi neviens krkļiņš nav derējis pēc izmēra .Ha !Ha !Nu ko darīt ka esmu tik ""Apjomīgs cilvēks "",bet atzīšos ,ja būtu iespēja noteikti to iegādātos,un man maz interesētu no kādām rokām tas nāktu,jo mekējo to jau divus gadus.Beidzot esm uzdrošinājies arī uzkonstruēt savu variantu.Ceru ka par to mani nenošausiet.
A cieņu NORISS.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
sidzza

7 ziņas
PM
|
2008-08-03 09:08:12
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ainis

48 ziņas
PM
|
2008-08-03 18:08:55
Normunds Kaktiņš atkal pelnās :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
normundskaktins

86 ziņas
PM
|
2008-08-06 07:08:40
Man par tiem krekliņiem ir cita doma.Vēlos sev krekliņu atšķirīgu no citiem ,bet lai neviens nedomā ,ka tos tirgošu .Tā tik vēl trūka ,lai vēl kādam tie būtu.
Lai nu kā - krekliņi dzīvē nav galvenais.
Mieru tikai mieru.Teica KARLESONS.
un vēl Karlesonam bija draugs BRĀLĪTIS,bet morāle ir tur ka BRĀLĪTIS ar katru gadu kļuva vecāks.
Forši jau tā pa jumtiem paskraidīties ,bet kas kādreiz likās aizraujoši tas tagad biedējoši .
Vai ne ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
1
2
3
[4]
5
|