Rūjienas dalītā ekskursija!!! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Rūjienas dalītā ekskursija!!!

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Rūjienas dalītā ekskursija!!! ( 9892 )
normundsjurjevičš

5 ziņas

PM

Starp citu .
Nemazgātas grīdas ,ja uzaisina ciemos ir samērā liela necieņa pret uzaicinātajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

NORISS

normundsjurjevičš

5 ziņas

PM

Neredzu iemeslu diskusijai,un strīdam arī netik.
Varu tikai pateikt to, ka viss noritēja gaužām labi.Jānis saņēma naudiņu par dalības maksu ,un ko tur vēl sūdzēties,bet pats galvenais ir tas,ka draugi kādu nepameta nelaimē .Es neteikšu kuru,jo cilvēks negrib ,lai par to zina viss klubs.Tas viss tajos putekļos ,un nenovāktā siena dēļ varēja beigties ar ātrās palīdzības izsaukšanu ,un pamatīgu astmas lēkmi,bet viss ir labs kas labi beidzas.Ceru ka turpmāk mums būs jautri pasākumi zaļļā zālītē un svaigā gaissā.
Kopā aizbrauca astoņas mašīnas ,un Dievs viņu zina kur vēl devās septiņas mašīnas,un par palikušajām piecpatsmit man ir tikai prieks,lai turpmāk nerastos līdzīgas situācijas ir rūpīgāk jāpardomā turpmākos pasākumus.Nevajag tikai domāt par sevi ,bet arī par citiem.Bez tam 15 minūšu laikā tika sarunāts priekš visa kluba
Vietas Burtnieka krastā.Tika domāts par visiem .Pat estrāde Burtnieka ezera stāvajā kastā bija rezervēta uz "sitiena"".Starp citu nemaksājot par to ne santīmu.Varēja nomazgāties dušās par ko arī nebija jāmaksā .Uz vietas bija veikals un kafeijnīca ,bet nu tas nu tā.Bija pieejamas laivas par puscenu,jo tādam iespaidīgam baram pienācās atlaides.Domāju ka par 0,70 santīmiem laivu var atļauties noīrēt.Bija iespēja izlaist līkumu ar kuteri uz gaisa spilvena,un laist ar udens slēpēm.Iespēju bija daudz .Varēja aplūkot pazemes ezerus,un ja veselība to atļauj izpeldēties tajos.Skaists bija arī muižas parks.Beigu beigās varēja arī ar ""TARZĀNU"" ielēgt Gaujā.
Vispār demokrātija ir smalka lieta .
Ja mums jārunā par demokrātiju tad viens no diženiem politiķiem ir teicis ,ka DEMOKRĀTIJA ir IESPĒJA būt GODĪGIEM.

Atbildēt uz šo ziņu

NORISS

Monika

5 ziņas

PM

Neesmu 100 % nevienā pusē un savā ziņā saprotu abas, bet tieši tā - demokrātija ir un paliek izvēles brīvība. Nekas krimināls jau nenotika un visiem būs ko mācīties. Mācīties, kā turpmāk nedarīt un no kā izvairīties, un beigt te riet vienam uz otru un apvainot. Par to astmu varu piekrist - tas var beigties ļoti slikti.
No savas puses varu piekrist arī tam, ka visai bieži esmu izjutusi atstumtību. Vecie, jeb kā te daži saka - īstie kluba biedri - ir sadalījušies savās blicēs un jauniņajiem ļoti bieži ar platu dežūrsamidu tiek veltīta attieksme - budete prohoditj mimo - prohodite mimo. Skumji, kad vārdos un himnā tiek propogandēts viens, bet dzīvē notiek kas cits.
Vienīgais ko varu ieteikt - Jāni - uztaisi sapulci klubam un izrunā visu, nevis te iztirzā problēmu, jo daudzi jau uzrakstīt te var da jebko, bet kad aci pret aci jārunā, tad slēpjas aiz nikiem. Klubā kā saki ir jau pie 400 dalībniekiem. Ko tad tu gaidi? Ka visi būs vienādi? Neceri, nebūs - tāda ir cilvēka daba. Tāpēc vajag izdarīt visu, lai izvairītos no muļķīgiem pārpratumiem nākotnē, nevis pēc tam žēloties. Vēl neviens nekad nav atteicis palīdzību, ja to lūdz, bet domas lasīt neprotam.
Es ceru, ka pārpratumi atrisināsies un šīs muļķības būs tikai pārbaudījums klubam nevis beigu sākums.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Žēl, ka neiznāca piedalīties šinī pasākumā, un žēl, ka tā ir noticis, bet viena lieta gan priecē-beidzot forumā ir sasparojušās arī meitenes!

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Monika

5 ziņas

PM

Pilnībā piekrītu - atklājam jaunu tēmu - konkrētus priekšlikumus kur braukt, ko skatīt un vietas kur nakšņot. Latvija ir tik skaista. Pāris idejas ir - tik jāsameklē konkrēti nosaukumi, adreses, telefoni, tad lai Jānis var pasmelties idejas. Vot to es saprotu - konkrēts, pozitīvs priekšlikums. Jānim un Austrim droši vien jau idejas, kur braukt ir aptrūkušās, to var saprast - 5 gadi kā nekā klubam. Ļautiņi, beidzam kasīties un ejam draudzīgi talkā mūsu vadībai - un tad pārpratumu nebūs. Lai mums visiem veicas.

Atbildēt uz šo ziņu
sidzza

7 ziņas

PM

Daiga,nejau man jaaprasa atljauja,ne es riikoju pasaakumus,,,,nevajag aizsvilties,vienkaarssi Cieniisim tos cilveekus kas priekss mums to censsas dariit.Labaak buutu pateikussas labus vaardus to riikotaajiem,nevis striideeties un attaisnoties savaa labaa. VIENKAARSSI IZSAKAT TAD SAVUS PRIEKSSLIKUMUS ,VIETAS KUR JUMS PATIKTU ATPUUSTIES UN VISS.NESTRIIDEESIMIES :!: :!: :!: :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Palasīju šo topiku, un arī gribu ko piebilst.. (kaut neesmu kluba biedrs) :roll:
No pieredzes gribu pateikt, ka nekad visiem neizdabāsi par visiem 100% :!:
Šajās brīvdienās ar savu ģimeni biju aizbraucis līdz Klaipēdai (Delfinārijs, Nida u.t.t.)
Pirmais ko sapratu, ka kempingi Lietuvā nav tas kas LV... :? katrā ziņā man priekšstats bija labāks, kaut gan netā meklējot info, par kko tādu neviens neko nebija minējis. Un ne tas vien bija ne tā, kā iedomājos. Neesmu nekāds izlepušais, bet tas laikam atkarīgs no cilvēka...
Nestrīdaties, bet varbūt tiešām mēģinat no šādām kļudām izvairīties, vai vismaz mācīties, un turpmāk nepieļaut :wink:
Lai Jums veicās :!:

P.S. jau sen esmu gribējis Jums piebiedroties kādā izbraucienā, bet ar to laika plānošanu pagaidām galīgi netieku galā.

un arī citēšu kādu diženo: Tikai kolektīvā ir spēks :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bez ssii kluba man nebuutu tik daudz draugu kaa man ir tagad .mees visi reizi meenesii uz ekskursijaam braucot satiekamies .tas jau ir kaa rituaals .Monika lloti labi formuleeja to sajuutu kaa man bija pirmajos braucienos un veel dazziem biedriem citeeju moniku"No savas puses varu piekrist arī tam, ka visai bieži esmu izjutusi atstumtību. Vecie, jeb kā te daži saka - īstie kluba biedri - ir sadalījušies savās blicēs un jauniņajiem ļoti bieži ar platu dežūrsamidu tiek veltīta attieksme arii es taa jutos.bet kaa jau teicu mees tagad esam arii paliels draugu barinnss ,ja nebuutu vinni tad es domaaju ka arii uz braucieniem es sen jau vairs nebrauktu.Paldies Jaanim un Austrim ka vinni visu organizee ! un paldies Jums mani miillie labie (saveejie sapratiis)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Ceļojumi » Rūjienas dalītā ekskursija!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online