|
Bango

974 ziņas
PM
|
2008-07-28 02:07:09
Klubiņam tiko palika 5.gadiņi,visi līksmi nosvinējām,kur nu vel labāk,60 ekskursijas aiz muguras,kam apnicis,kas no jauna nācis klāt,bet vienmēr visi kopā,citu reizi labāk citu sliktāk,bet vienmēr visi apmierināti!
Esmu sakodis zobus un daudz ko pārcietis,bet sešdesmit pirmā ekskursija ļoti aizskāra,nekad nespēju iedomāties kad varētu puse mašīnu labu organizātoru vadībā apgriezties un aizbraukt prom,man pazvanot un nomierinot kad no manis dalības maksu atpakaļ neņems,pat nevaru saprast kā to pieņemt,kā dāvanu/ziedojumu vai vienkārši pateikties kad klubiņš kārtējo reizi mīnusos nepalika,bet ir jau tādi cilvēciņi kuri citus neapkakājot nevar aizmigt,ceru kad viņiem bij salds miedziņš.Nevienu negribu apvainot,lai tas paliek viņiem pašiem uz savas sirdsapziņas.Varu iedomāties kā rīkotos jaunie organizātori,ja 4.gadu jubilejā 1400.ls un 5.gadu jubilejā apmēram 500.ls dabūtu samaksāt no savas kabatas.
Cik daudz visādu padomu un ieteikumu no Jums tik nevar dzirdēt,bet kad noliek fakta priekšā un uzprasa kā tu to iedomājies nezkapēc uzreiz apraujas,protams kad 15 mašīnas var pacelt cepuri uzvanīt uz Burtnieku un cēli uzspļaut visiem organizātoriem un aizbraukt,bet kā būtu ar 50 autiņiem man protams būtu ziemā jāiemaksā drošības nauda un līdz Jūlija beigām jālūdz dievs kaut nu būtu tās 50 mašīnītes lai nepaliktu mīnusos.
Visu laiku ļoti aktuāla tēma VOYAGERCLUB karogs,tik daudz cilvēki stāstjuši kur var pasūtīt un kur labāka kvalitāte,kur lētāk uz ko es vienmēr atjokoju ka ceru ka kluba biedri man sametīsies un uzdāvinās,vienreiz saņēmu zvanu kur palūdza lai aizsūtu uz e pastu kluba logo,sieviņai priecīgs saku,ka beidzot klubam būs karogs,bet kā izrādījās logo bij vajadzīgs lai tirgotu kluba maiciņas uz pusi lētāk nekā nekā var iegādāties klubā,nekas nav pret to ja kāds priekš sevis izgatavo kautko interesantu ar kluba logo,varbūt no malas izskatās kad pelnu milzu naudu uz visa kas saistīts ar klubu,bet ja pdomā kad vismaz ceturtā daļa no krekliņiem ir jāiedod partneriem un jāpasniedz balvās tad nemaz tik saldi nav.
Šī mājas lapa man mēnesī izmaksā aptuveni 50.ls,Daudzi paprasa apmainamies ar banerīšiem,vai var tavā mājas lapā ielikt tādu reklāmiņinu utt.
Bet te pēkšņi liels virsraksts.
Jelgavā jauns autoserviss!!!Specializējamies uz voyageriem.
Un aiziet diskusijas pa piecām lapām,gan pozitīvas gan negatīvas.
Tikai lūdzu nejauciet,tam servisam nav nekāda sakara ar VOYAGERCLUB!!!
Tas tā kas bija sasāpējis ilgus gadus,bet ja 5.gadu jubilejā lielie organizātori pa latu no mašīnas nevarēja savākt un uzdāvināt karogu,tad nācās pasūtīt pašam.
Ļoti atvainojos namatēvam Viktoram savu kluba biedru vārdā,kuri neizkāpjot no mašīnas teica kad kartupeļlaukā un piedirstā mežā nepaliks...
Bet īstenībā bij uzbūvētas divas tiko svaigi pēc kokiem smaržojošas toletes ar toletes papīru un petrolejas lampiņām.
Divi pamatīgi ugunskuri ar sēdvietām apkārt.
Liels paldies par jauko pirtiņu kur visi nopērās un teica kad tik foršā pirtiņā sen nav bijuši.
Arī par vakara vadītāju kurš piedeva savu odziņu,un uztaisīja dubļu šovu,kuru daudzi no rīta vel atkārtoja.
Liels paldies dīdžejam Marekam Našeniekam par foršo mūziku un maršu dodoties uz dubļu cīņām.
Kā arī berniem prieciņš paglaudot jēriņus un paturot trusīšus.
Neticami,bet dīķis šai vietiņai piedeva tikai odziņu,tas likās labāks par visiem ezeriem,gan braucām ar laivām,ķērām zivtiņu un peldjāmies ik pēc stundas.
Atpūta bij pavisam savādāka un interesantāka nekā citas rezes,ļoti žēl ka tas viss bij tikai priekš 15 ekipāžām.
Ceru ka aizbraukušiem pie Burtnieku ezera arī gāja jauki un interesanti,gan jau organizātori kādu bildīti ieliks kādā galērijā.
Vēl viens divdienieks priekšā!
Uzreiz gribu brīdināt kad pie Repšes uz viesu namu nebrauksim,bet diemžēl tur atkal būs apstraktā daba pie Kaitras ezera!!!
Liels lūgums pirms braucat apsverat,lai lieki nav jātērē naudiņa un jābojā nervi sev un citiem...
Protams ka ar nepacietību gaidīšu Jūsu kritiku,kā nekā visa ziema priekšā lai apsvērtu kļūdas,labotu un kaltu plānus nākamam gadam!
Kā mums gāja Rūjienā skatieties FOTOGALERIJA
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-07-28 13:07:14
es cilveeks braucu briivdienas pavadiit zallaa pllavaa bet priekssaa liela pllava bez zaales aaraa +30 graadi ,no taa izriet ka zeme sausa un ir lieli puteklli. Piedodiet kas uzskata ka tas bija demonstratiivi dariits , ka mees aizbraucaam,bet pajautājiet Austrim vai tas netika piedāvats visiem braukt uz Burtniekiem.Velreiz Es ATVAINOJOS par Jums sagaadaataam neertiibaam bet putekllus es varu elpot arii Riigaa.
Man lloti patiik braucieni paldies Jums abiem ka Juus to visu dariet bet dusmoties nevajag ja dazziem ir citi uzskati nekaa Jums. P.S
dzirdeeju par karogu arii (varbuut taasir baumas) bija cilveeku grupinna tiessaam noleemusi uzdaavinaat klubinnam uz 5 gadu jubileju lielu skaistu karogu.Bet kaa man staastiija :lai nesanaaktu taa ka Jaanis neko nezinot neuztaisa pats esot aizsutiits cilveeks lai noskaidro vai vinnss jau netaisa karogu.un Jaanis tam cilveekam atbildeejis ka nevajag taisiit karogu jo vinnss pats jau taisa. nu un tad taa ideja esot atmesta.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kikuciic

6 ziņas
PM
|
2008-07-28 14:07:14
cilvēks cenšas, jau 5 gadus katru mēnesi ir gatava ekskursija, lieliska atmosfēra un tas viss tikai pateicoties Jānim! būtu labāk novērtējuši, to kas viņiem tiek dots un atbalstijuši arī grūtos brīžos, bet protams ka vieglāk ir pagriezt muguru un uzspļaut!skumji ka tā!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-07-28 15:07:03
kas kuram vispaar ir uzspllaavis neviens .mees visi klubu atbalstaam(naudu atpakall neprasiijaam) un nevajag tikkai teikt ka muguru pagriezaam.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
sidzza

7 ziņas
PM
|
2008-07-28 22:07:31
PEEDEEJAIS TUSINJSS BIJA PATS FORSSAAKAIS,TAA NEVIENS NORMAALS KLUBA BIEDRS NEDARIITU,TAA JAU IR,TE MEES REDZEEJAAM KURI IISTENIIBAA CIENA UN ATBALSTA KLUBINJU UN TAA VADIITAAJU.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2008-07-28 23:07:07
Nu nebij tā vieta var būt tā labākā ,bet noskaņojumu pasākumā veidojam mēs paši ,un pēdējais pasākums bij tikpat jauks un jautrs kā parasti. Labā kompānijā kaut uz pasaules malu ! Tapēc milzīgs fuj tiem kas aizbrauca. Ja reiz tas ir kluba pasākums tad lai tas arī tāds ir, bet pateikt ka citur būs labāk un aizbraukt , manuprāt ir necieņas izrādīšana organizatoriem un arī pārējiem kluba biedriem.
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-07-29 10:07:46
nu protams Juus kas iebraucaat saakumaa visi iekaartojaaties zaaliitee teltis celt vis ir forssi kad iebraucaam mees vieta bija tikkai uz melnzemes un Juus sakat ka tas ir neciena pret klubinnu ,tiessi otraadi necienna pret paareejiem kluba biedriem. man personiigi galiigi tas neizskatiijaas forssi taapeec pietiek apvainot cilveekus mees dziivojam demokraatiskaa valstii un klubinnss nav izdevis nekaadus likumus kad staajos klubaa ,ka braucot ekskursijaas tad man ir obligaati tur jaapaliek...un veel vareetu paarmest ja no visa bara vienai ekipaazzaaizbrauktu bet aizbrauca 9 ekipaazzas taatad domas bija daudziem vienaadas.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kikuciic

6 ziņas
PM
|
2008-07-29 10:07:50
un meicha, ja jau Tu esi tik ljoti patriotiska par klubu, tad kadelj vaaci lidzi kompaniju uz Burtniekiem?
Atbildēt uz šo ziņu
|