Oktobris » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » Oktobris

Lapas: 1 [2] 3
Oktobris ( 6895 )
austris

908 ziņas

PM

Ieskriesim aplūkot Gleznotāj kalnu pirms prixvatizācijas. Un patusēsim Lācīšu dzirnavaās, aplūkosim zirgu šovu u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Selga

45 ziņas

PM

Laikam pārāk tālu dzīvoju :oops: paskastīte tukšā :twisted: tjfuu skaidrā ek kā man nejiet..nu sausā 8) oij..laikam svētdiena vēl galvā :oops: ..nu vārdu sakot kastītē vēstules vēl nafff :evil: .

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

V8

91 ziņas

PM

Unima"]nu: "
mjā....pus dzīvi pazaudēji...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

V8: labi bija? amiishu forumaa pagaidaam nekaadas atsauksmes ...
kur varees bildes redzeet?
es tik nesen paarrados maajaas no Latgales. super laicinjsh bija.bauda! 8)

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

smuki!

Atbildēt uz šo ziņu
Selga

45 ziņas

PM

:roll: pēc brauciena visi klusē :? vai nepatika vai ar tā patika, ka vārdi aptrūkās!
Manai ģimenītei nu ļoti nāca pie sirds šis izbrauciens / pirmais ko vīrs no rīta atverot acis teica - ak kāda laba pirts bij! / Nu varat iedomāties! :shock: ne man kafiju, ne ziedus rīta agrumā, bet tik sapņo par to pirti! Būs vien jāķer Lācīšu saimnieku un "jāizspiež" no viņa "pirts recepti" :twisted: un jāstutē ko līdzīgu sētsvidū
Gribu izteikt lielum lielo paldies Austrim un Jānim - viss bij super..Nu vienīgi tā "ekstrēmā laipiņa" :shock: mēs jau neko, bet liekas citiem gan bij grūtības izbaudīt visus priekus

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

Bango

974 ziņas

PM

Sveiciens visiem no Berlines!!!Ceru no sejienes atvest auto evukuatoru,maz vai kadam vaidzes ko atvest,kluba biedriem protams ar maksimalam atlaideem Ekskursija man ari patika,visvairak mazajai ar ezeli jaat,man gan uz taa zirga bij kaa bij :oops: Pats galvenais ka ar laicinu mums paveicaas,ne lietus netrauceja ne veeji puuta :wink: kad atbrauksu uzreiz ieliksu bildes :shock: Veiksmiigu Jums nedelu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Ceļojumi » Oktobris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online