26/27tais Augusts, 2005. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13
26/27tais Augusts, 2005. ( 19653 )
apdomiigaa

45 ziņas

PM

par to buuchanu netaa...izlasiiju aizraadiijumi par muusu sarunaam un sapratu kaa shajaa lapaa tas nav atljauts.. ja vieniigi izveidos chata lapu briivaam sarunaam bez aizspriedumiem un ar vienu teemu - nepraatiigas juutas :twisted: pret savu chetritenjaino draugu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

apdomiigaa"]super: "
izskataas labi!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu nelauzies staasti kaac auto tachu !!!! :shock: :x

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:roll: nu laaabi ... ne tak ne! :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

apdomiigaa"]:evil:: "
khm,khm ... nezinu ko Tu domaaji ar manu privaato pastkastiiti, bet ja taa buutu shii foruma ieksheejais pasts, tad es visas zinjas esmu tur pamaniijis un izlasiijis laiciigi.no Tevis gan neesmu ne1nu zinju sanjeemis.
[quote] ....par to buuchanu netaa...izlasiiju aizraadiijumi par muusu sarunaam un sapratu kaa shajaa lapaa tas nav atljauts.. ja vieniigi izveidos chata lapu briivaam sarunaam bez aizspriedumiem un ar vienu teemu - nepraatiigas juutas :twisted: pret savu chetripenjaino draugu
"

nu iisti varbuut pareizi nesaprati ... vienkaarshi mees aktuaalu teemu ievazaajaam auzaas .. tas arii viss!

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

nju labi..mashiiniite tumshi peleekaa kraasaa, signalizaaciju uzliku pie tava meistara, apdroshinaashanu njemshu ERGO...ripo vinja jauki..man tikai taa pagaidaam "strjomna" braukt ar to automaatisko aatrumkaarbu..bet savaadaak protams super :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

par to chetritenjaino draugu nu saka par cilcveekiem kas miil savus dziivniecinjus - chetrkaajaino draugu miilji.....bet mums to kaaju vietaa draudzinjiem ritenji

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Apdomīgā prieks par tavu auto iegādi,ceru drīz jūs redzēt mūsu rindās,nu bet nosauci tu viņu četri...... draugu :oops: Nu i nosaukums,ja vari tad paskaidro varbūt sajēgas trūkst? :o

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online