26/27tais Augusts, 2005. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
26/27tais Augusts, 2005. ( 19650 )
apdomiigaa

45 ziņas

PM

nju tad luudzu man siikaaku info..var privaati

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Autonamu neiesaku. Cena augsta, kvalitāte un atbildība zema, signalizāciju montēšana standartizēta, amerikāniska elektronika pilnīgi sveša.

Uz amerikāņu autiņiem roku piešāvis ir Geste SIA, Mūkusalas ielā, pieeja individuāla un uzstādīšana radoša.

Un jo mazāks kantoris ar pozitīvām atsauksmēm jo labāk signalizācijai.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

apdomiigaa

45 ziņas

PM

8) ceriiba mirst peedeejaa..bet..jaanokaarto apdroshinaashana, signalizaacija, noteikti veel shaadi taadi siikumi..taa ka :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ja nemaldos man ieksh ergo bija OCTA darba buss apdroshinaats ...
kad vinju noshkjiila 1 dzeeraajs ,apdroshinaataaji labi samaksaaja. man liekas ka tas bija ergo ,bet varbuut ari kljuudos.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ja nav nosleepums kur domaajat droshinaat?
man personiigi slikta pieredze ir ar Baltijas Apdroshinaashanas Namu (neprasiet kaapeec ) un pagaidaam nav ne vainas ar BTA.bet reklameet ne 1nu negribu. viedoklji ljoti atshkjiras par apdroshinaataajiem ... citam patiik Maate citam meita ,a veel citam kleita :roll: ...
par taam signalizaacijaam ir taa - ja gribees nozagt ,i gailis pakalj nedziedaas. a ja buus apdroshinaats KASKO autinjsh - taapat nezags! nu 99% ka nezags taapeec taas signalizaacijas tikai puishelju atbaidiishanai IMHO.

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

8) nu kruta!..man truukst vaardu..kaa shitaa dziivee ir - vienaa vietaa prasa 300 ls, bet citaa 60Ls..Nee nu labaas starpiibas :!: :oops: Ka tikai tai apdroshinaashanaa pienjemtu un buutu dziivee gana labs produkts

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

Pagaidaam ir sarunaats ar BTA, bet citi iesaka ERGO. Man ar ERGO iipashumu apdroshinaashanaa ir laba pieredze. Ilgus gadus esmu kliente un probleemu nav bijis - ja kas notika, :roll: izmaksaajushi bez aizkjershanaas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

zini es Tev iedodu telefonu 9195847 un Tu nekautreejies uzzvani! puisi sauc Dzintars un cik vinjsh ir licis man vienmeer viss ir bijis kaartiibaa. atsaucies ka tel iedeva Oskars no zakjumuizhas ;) vari arii neatsaukties
siikaak nav ko staastiit.vislabaak aiziet uz kasko lai shie pasaka ko vajag.un tad jau zvanam meistariem un prasam ik tas maksaa!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online