26/27tais Augusts, 2005. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13
26/27tais Augusts, 2005. ( 19647 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

jebkuraa daudzmaz normaalaa kantorii kuraa uzstaada auto pretaizdziishanas iekaartas,uzstaada taadas kuras atbilst apdroshinaataaju prasiibaam. atliek tikai izveeleeties kur ir leetaak :wink:
pie maneejaa keksa ir taa:
par Ls 55 vinjsh uzstaada signalizaaciju ar motora blokjeeshanu kura tabilst apdroshinaataju prasiibaam. cenaa ietilpst darbs un pati signalizaacija.
pats pie vinja liku un apdroshinaaju KASKO ieksh "BTA".nebija nekaadu probleemu.
dazhi apdroshinaataaji papildus signalizaacijai var prasiit veel slepeno sleedzi vai imobilaizeri.tas tad veel papildus jaareekjina klaat. maneejam CV jau bija imobilaizers un ruupniicas signalizaacija.ruupniicas signalizaaciju KASKO neakceptee.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

apdroshinaashanu obligaati! shitie labi autinji taapeec sliktie cilveeki vinjus meegjina zagt ... :twisted: :cry:
par signalizaaciju ir man labs draugs kas vinjas uzstaada. kad vajadziiba buus varu uzzinaat cik Juuseejam maxaa uzlikt ... nu ja buus taada interese. ;)

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

taa ..nu gan dileema.. kuru tad lai izveelos :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

es te biju intereseejusies - auto namaa it kaa atbilst visaam adroshinaataaju prasiibaam..nu laikam jau tad tur ar liksim.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es izveeleejos leetaako!
un nemaz nenozheeloju ...

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

:wink: unimiit nesatraucies.. ceru viss veel priekshaa..esmu gan dikti nepacietiigs beerns :twisted: bet jaamaacaas sagaidiit savu rindinju peec kuucinjas :wink: Paldies ka uzsaaki sarunu ar mani... satikt atsauciigus cilveekus nav jau tik biezhi iespeejams - taa nu priecinju man sagaadaaji.

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

Bet kaa ar to apdroshinaataaju prasiibu klaastu? tur viss ir oki? :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu veel jau laiks ir. mosh veel atskries Juusu beeriitis liidz braukshanai :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online