26/27tais Augusts, 2005. » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
26/27tais Augusts, 2005. ( 19648 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

jaa vieta super! mees ar buutu palikushi ilgaak ja dazhiem labiem nebuutu 1dien darbaa jaabuut ...
kas attiecas uz tiem apdzeerushamies tirlinjiem ... nu jaa var jau piekrist ka cilveeki brauc atpuusties un taa, bet nu robezhaam kaukaadaam jaabuut ... es runaaju par to ka vienu no tiem aaxtiem pie "imulaam" garaambraucosh auto gandriiz nonesa no kaatiem. bet tur mees neko nevaram dariit.ja pashiem praata nav tad nav!
uz 10.septembri (sporta sveetkiem) netikshu ... Faaterim un meitai dzimshansdienas ... buushu Latgalee pie raaznas. laiva makshkjere ...
incanti kur brauksim septembrii ... ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Pārējie vēl nav atguvušies no spilgtajiem iespaidiem http://www.hondaclub.lv/forums/images/smiles/030.gif
Bij OK !
Domāju šī vieta jūrkalnē mūsu pasākumam ir piemērota, saimnieks arī pretimnākošs, domāju tur varētu iegriezties kādu reizi arī turpmāk.
Tvert pēdējos vasaras mirkļus ,nelielā kompānijā, palikām arī uz trešo dienu, atpakaļ ceļā izmetām nelielu līkumu uz Liepājas pusi, es ar sapratu ka atmiņas karti fočukam prasās lielāku
Kā vienmēr viss bij jauki, tikai tā apdzērusies jauniešu kompānija varētu nebūt starp mums, kas jau turp ceļā izcēlās , bet tas tā ...
Ar nepacietību gaidu nākamos izbraucienus :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Jurčiks

445 ziņas

PM

Unima"]...: "
Ja viņu nonestu mašīna tā būtu vairāk viņa problēma, man nepatīk cits moments. Tomēr mūsu kompānija ir liela, un tādu kolonnu cilvēki pamana un noteikti apspriež un stāsta par redzēto citiem, kaut kā negribas lai par mums runā ka par duraciņiem kas aprijušies vārtās pa ceļa braucamo daļu. Bet nu ko darīt , kā Jānis teica:"V SEMJE ŅE BEZ URODA"

Jā 10.sept es ar netieku, bet laikam jau visur paspēt nevar
Ceru ka Jānis tagad labi sargās savu foto ,tad es vismaz bidēs redzēšu kas un kā notikās, lai mūsējiem veicas!!!

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

apdomiigaa

45 ziņas

PM

["Unima rakstiija]

izbrauciens izdevaas vienkaarshi burviigs! kolosaali atpuutaamies. un kaads laicinjsh bija!!! Lielum Lielais Paldies organizatoriem!

Lasu un arii sagribeeju i mashiiniiti nopirkt i piebiedroties juusu klubinjam

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

klau pats neredzeeju ,bet dzirdeeju tautu runaajam ka Juurkalnee esot bijusi klope!
kas tur iisti bija? ir kaac aculiecinieks?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

apdomiigaa"]: "
nekaveejies! tagad uz ziemu vajadzeetu palikt autinjiem chut leetaakiem
Bango,ir taa vai nav?! ;)

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

Komplektaacija - laikam visvienkaarshaakaa :roll: Par braukshanu - nezinu vai jau buus klaat..soliit jau sola sen bet kaa naf taa naf :evil: Bet protams gribeeshana dikti liela..Starp mums meiteem runaajot..mees ar tevi kaiminji esam :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
apdomiigaa

45 ziņas

PM

8) cauri Ulbrokai jau brauc... :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Forums » Ceļojumi » 26/27tais Augusts, 2005.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online