2.gadu jubileja!!!!!! » Ceļojumi

Forums » Ceļojumi » 2.gadu jubileja!!!!!!

Lapas: [1]
2.gadu jubileja!!!!!! ( 3516 )
Bango

974 ziņas

PM

Pie Raaznas ezera buus iespeeja noiret labiekaartotus numurinus,vieniigais cipars nenormaals,bet ja kadam ir interese piesakieties 9215731.Jaanim!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Novēlu visiem Voyagieristiem lustīgus Līgo svētkus,atstājiet spēkus kluba 2 gadu jubilejai uz drīzu tikšanos.25. :twisted: :twisted: :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Kurinātājs

42 ziņas

PM

Nu nesanāca man piebraukt
kurš bija tas baltais Voyager, kurš man signalizēja Rēzeknē pie Rimi, kad devāties prom???

Atbildēt uz šo ziņu

Tagad tiešām pārdodu!
CHRYSLER VOYAGER SE (1997/ 3.3/ +GĀZE)

austris

908 ziņas

PM

Liekas ka jubilejas pasākums izdevās tīri labs.Pie Rāznas esot bijuši 86 voyagieri +hundais un citi modeļi.Es domāju kad kopējs šopings vairs neiet cauri jo rodas prdblēmas ar parkošanos un arī laiks paiet milzīgs.Arī Rēzeknē šī iemesla dēļ sanāca juceklis.Varbūt vel ir kādi ieteikumi? :twisted: :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Bango

974 ziņas

PM

Jubilejas pasakumaa nianses bij,bet uzskatu ka latgale muus nemiil,pasakums tomeer super!Mans uzskats ka daliit mus nebuutu godiigi,labaak izstraadaat plaanu buut organizeetaakiem,uz ziemu taa pat muusu rinda buus iisaka,kad buusim ap 200.tad saaksim domaat(varbuut)Paldies visiem kas piedaliijaas!!!!!!!!!11

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Pasķums bij labais, paldies visiem ! A sīkas ķibeles , tas tā lai būtu ko atcerēties
Par iepirkšanos domāju tas nav prāta darbs īpaši nepazīstamā pilsētā, kolonna neizbēgami izjūk, noteikti ir arī ekipāžas kas nezin ceļu tālāk, ja reiz braucam kolonnā tad būtu smuki galamērķi sasniegt arī kolonnā, nevis kā šoreiz vairākās grupās.
Iepirkšanos varētu organizēt ja veikals ir piemēram šosejas malā, bet labāk iepērkamies pirms brauciena !
Vēl būtu ieteikums nesākt braukšanu kamēr nebrauc mašīna kas ved kolonnu,tā bieži izveidojas sastrēgums un mūsu"barvedis nevar tikt uz priekšu.
Kādas domas par nākošiem maršrutiem ? :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

super izskatiijaas tik daudz voyager kopaa!
mees braucaam no liigo svineeshanas uz riigu(man lauki pie raaznas ezera),
un satikaam Juus pie reezeknes iebraukshanas.kaadam bija aciimredzot uzvaariijies motoriitis ...
arii balto voyaber vilka shlepee,bet tie viss siikumi.
iespaids radaas tik labs ka tagad mekleeju iespeejas pasham iegaadaaties voyageri! ;)
taa turpiniet un ceru ka naakamgad vareeshu Juus uzaicinaat pie sevis ciemos uz laukiem!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

aarpraac cik pasaule maza.
izraadaas man diviem paziistamiem chomiem arii voyageri.
un abi braukushi ar Jums kopaa.un kas pats paarsteidzoshaakais ka 1 no vinjiem arii bija tas kuram radiators uzspraaga pirms Reezeknes.un otrs vinju vilka pie mana sencha uz laukiem remonteeties.mees aizbraucaam un shie atbraukushi
taa arii palikushi pie maneejiem Liigot un Jaanjot.
tie ezerkrasti ir turpat aiz kalna kur maneejaa fazenda .
mnjaaa tik daudz sakritiibu.
aizbraucaam shon ar sievu notesteet paariiti voyagerus un gjimenei ljoti patika.riit braugshu uz kortiem skatiities kas un kaa.ariii brachka sen jau sapnjo par taadu auto ... redzees ko liizinga kompaanija teiks.gribeetos jau panjemt uzreiz ko jaunaaku/labaaku,bet nav tik dauc pengas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Ceļojumi » 2.gadu jubileja!!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online